Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,já jsem se připravila a nasadila orchidej,noo a hezky se prodává:D

2. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Tak ahoj já mám taky jen 45 ZÁHRADNÝCH NŮŽKY povím Vám,že mně zarazilo ked'kouzelný strom nedáva počas akce nůžky.To je ako by RT řeklo teraz nebude florenouník dávat floreny až potom...............Uvidíme jak to pojde d'alej. Příjemnú hru.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tedy já nevím, ale svým způsobem je výsledek 30-40 padátek celkem slušných, protože pokud se nepletu, tak ideální stav je v tuto chvíli 2ks padátka.

4. doben

doben Ikona fóra

Já mám zatím 59 vypadávátek. Jsem zvědavý jak to bude padat z akční.

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, z přípravy padlo jen 84 padátek, ale i tak to vidím na rychlovku, není toho potřeba tolik.
    Přeji všem hodně nůžek.

6. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

Tak uvidím, co napěstuji do večera... o hodinu roste kratší dobu, malého uklidím k velkému PC a můžu vesele pěstovat :), padátek mám 8, což je v normě, jak čtu. Tak to vypadá, že splním akci celou... V pondělí budu vegetit u PC, ofiko nejsme doma :)

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já mám zatím 33 padátek a myslím si, že to zas tak velké terno není, znamená to, že se na noc musí dát plodiny s dlouhou dobou zrání, aby těch nůžek vypadlo dost na splnění úkolů. jinak přeji všem, ať se akce zdaří.

8. bedoini

bedoini Pisálek fóra

po prvni sklizni karafiatu 106 nuzek zatim super

9. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj, tak mám dojem, že už vím, kde je ten zakopaný pes nebo fígl nebo co.. padátka mají utažený kohoutky a skoro nepadají..
    po sklizni všeho na všech plochách včetně dlouhodobek asi 9 hodinových na mini a půlpolích mám jenom 35 padátek a to ještě i s těmi, co jsem dostala od dobrodinců... musím jim taky poslat, aby měli aspoň něco...
    Zatím jsem dala vedle velikonočních lilií s vodou, hnojem, SH a Zuzi ještě něco krátkého a na divokou a mýtinu slepice.. Tak uvidím...
    Večer tu déle nebudu.. je Zelený Čtvrtek... bude to v kostele dlouhé...

bedoini - po sklizni karafiátů? To je dobrý. Takže na noc dát karafiáty... Díky za tip..

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Pekné rozčarované popoludnie. Som zvedavá, čo mi napadá, keď čítam príspevky. Mám žito, jačmeň, zázvor a rozpestované ľalie n baha. Zbieram za 10 minút.

Dalo mi to 46 a myslím, že skôr zo stromov, ako z plodín.

Naposledy upraveno: 24/3/16
  11. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

nožnic zatiaľ 30 nič moc no uvidíme ako ďalej

12. tavos7

tavos7 Expert fóra

To se překladatel upsal ne? Prý Hon na vajíčka! A on to bude Hon za nůžkama ;) U mě dobrý ....

13. sardole

sardole Pisálek fóra

Dobrý den, sklidila jsem všechny plochy a vypadly mi pouze 16 nůžky... dá se to nějak ovlivnit sázením určitého druhu rostlin? Děkuji za odpověď. Šárka

14. bedoini

bedoini Pisálek fóra

z velkych poli

babako, petaM2001 a Margziam tohle ocenili.
  15. Margziam

Margziam Stará škola

bedoini - Aha, z velkých. Tak tj. prima. Stejně teď musím klikat ručně, tak aspoň to půjde líp.. Díky moc!!! :)

tavos7 - souhlasím. Hon za nůžkama..

16. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

margziam-z lilií,kukuřice a maracuji vypadly 1 nůžky,slepice jsem nezkoušela

17. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já mám 57 padátek. Jsem spokojená. Mám obavy, abych stihla akční rostlinku. Zítra ráno odjíždím a vracím se v sobotu před polednem. Dnes rozpěstuji co to půjde, ráno nasadím karafiáty a v sobotu po obědě najedu na pěstování akční. Doufám, že z karafiátů budou aspoň nějaké padátka. Všem přeji ať splníte.

18. tavos7

tavos7 Expert fóra

sardole, čím delší plodina nebo chlév tím vyšší pravděpodobnost vypadávátek. Někteří mají odpozorováno z čeho jim to padá jiní zase tvrdí že jim z toho ne. Těžko tedy radit konkrétně. Nabij si legendu co to jde, sklízej bez prostojů (přes den akční, na noc dlouhodobky) a snad ti to dopadá.

19. sardole

sardole Pisálek fóra

Díky moc. Většinou mi to tak vcelku fungovalo, i když nepatřím mezi zdejší sprintery, ale tentokrát je to bída. No uvidím. Co to znamená "nabij si legendu". Díky Š.

evainfo, Margziam a petaM2001 tohle ocenili.
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj sardole,
    "nabij si legendu", tím je myšleno, aby jsi si co nejvíce doplnila runu "Živoucí legenda" na Stromě moudrosti.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.