Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Přeji Všem krásné Velikonoce!Akce od včerejška hotová,asi díky tomu,že byla Bílá sobota,mám první labutě,děkuji:).

2. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,tak jsem se konečně dostala k počítači a po sklizni hlásím hotovo huráá.Teď ještě co se vyklube z tajemna.Všem farmářům přeji krásné Velikonoce,užijte je venku, počasí dnes nemá chybu.

3. sisinka

sisinka Pilný autor

jééé, ještě že to tady píšete, zase jsem zapomněla dát na plochu tajemno. Teď mám zaseto, tak snad pak nezapomenu to vystrčit na sluníčko, ať se urodí nebo narodí něco krásného, ráda bych vydru.
    včera večer mi chyběly jedny jediné nůžky, měla jsem cukání si je koupit a doplnit si řádek v nebi, ale vydržela jsem to poctivě až do ranní sklizně. Hned ráno jsem si narvala řádek a zapnula a až pak jsem si vzpomněla, že jsem si chtěla nechat na ploše to dělo....mám dost :eek:
    jo a od rána mi napadalo 56 nůžek, jak naschvál, předtím to bylo po pár kouscích

4. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Ještě večer sklidím poslední lilie a bude hotovo. Akce fajn. Z ts mě potěšil tamarind, planika, rakytník. Chlívky jsou ještě na ploše. Sousedům moc děkuji za nůžky a Všem přeji pěkné Velikonoce.

5. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Chcela som skúsiť vajíčkovú explóziu na farmičke, ale čakať cez 11 hodín sa mi nechce :sleepy: škoda, že aj v tejto akcii neboli obmeny 2x... a to som sa na kanón tak tešila :cry:

[​IMG] :)

6. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak hotovo a přeji všem pěkne svatky a hodně vajíček na louce nebo na monitoru.:p;)

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Akce téměř hotová,ještě pár nůžek,ale je spousta času.U tajemnic se nekonal žádný převrat,ale už jsem si na žlutý mor,který většinou vypadne zvykla,tak to spíš pobaví.Žlutá výrobna vajec na velikonoční šílení je přeci terno.....xD

8. jiřinka1958

jiřinka1958 Zelenáč fóra

Akce je super ale bohužel nůžky padají mocmáloa je jich potřeba dost ale snad se to povede

9. mik13062014

mik13062014 Zelenáč fóra

¨jak to všichni děláte,kytku mám napěstovanou,ale vyskakovadla nic,poradíš?jinak kde se dali získat tak velký stromy?to jsme zase něco prošvihl :-(

10. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tentokrát ma tajomnice potešili trikrát - prvý grapefruit na bahame, prvý trubkovec a žlté sovy. Pekná veľkonočná nádielka. Nech sa vám všetkým zadarí. Veselú veľkú noc

11. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Tak mám taky hotovo.Legendu mám 25/30,zásadně nekupuju košíky a taky to šlo.Jen trošku myslet,pokud to nepadá z jednoho,vyzkoušet druhé.A podotýkám nemám ani jeden obr strom,takže na rozpěstování mám vždy jen to,co si vytočím na kole nebo dostanu z úkolu v družstvu.Takže zapojte trochu hlavičky a ono to určitě půjde.

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak a je po akci ted jsem odtajemnil

čáp kivi ježek pásovec lednáček kotlárna orange koně orange a prach . peří orange vše do lišty
    mišpule xl 2x,jablon xxl a vrba černá(krom vrby vše do lišty)
    tomel xxl garcinia budhova ruka xl a fíkovník xxl ten jedinej ostal na ploše

takže labutě snad někdy příště:cry::cry:za mě zase propadák papá

13. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

lacrima, KiQuSiQ a petaM2001 tohle ocenili.
  14. iDavis

iDavis Baron fóra

Odtajnil som TCH, labuť síce nebola, ale aj tak ma výsledky veľmi nesklamali:
    Ježkova nora
    Výbeh pre kiwi
    Králikáreň červená
    Kurník ružový

15. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak nůžky napadaly, chybí mi ještě asi 1 otočka akčního kvítí - nebourala jsem farmu. Teď jsem položila tajemno, tak uvidíme , co se vyklube.

16. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

chtěla bych nahlásit technický problém,mám vše potřebné na splnění úkolu,postupuji podle návodu a přesto při najetí na první pole není nikde okénko dodat,je pouze políčko koupit košík a nic víc,problém mám i na farmě millacek73

17. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

anuska09 máš potřebný počet salátu ? 800 kusů ?
    A tady máš mapu jak postupovat

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

anuska09 ono je tam tlačítko Prohledej oblast - na to klikneš a tím dodáš. Napřed uděláš zahrádku vevnitř a až se ti otevřou vrátka, uděláš i okolí

19. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

už se mi to podařilo

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tedy Dandulí ten se povedl...

Hlásím že mám také už pár desítek hodin hotovo.
    Všem pěknou hru.​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.