Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdravím všechny farmáře, a přeji příjemné a ničím nerušené velikonoce. Já mám hotovo, farma začíná jet ve standartním režimu. Vypadávátka mi také padaly jak chtěli, jednou jich vypadlo 10 a podruhé ze stejné plochy a se stejnou plodinou jen 3. A když mám já hotovo, tak vám to napadá také. Jen se nenechte otrávit. Ráno mi jich napadalo okolo 45. a to jsem jela na baha akční a na hlavní a divoké cibule. chlívky jsem nechala ty nejvyšší, a stejně tak i stromy. tak nezoufejte.:oops::oops:

2. Janka79

Janka79 Mistr fóra

jé tak musím ale poznamenat že ze 3 ploch lilií mám nůžky 2ks fakt super tak nevěšte hlavu buď to půjde nebo ne :D takže buď akci dokončím nebo nedokončím to bude překvápko xD A před chvilkou z hl.louky nemám ani jediné nůžky i s JC ;)

Naposledy upraveno: 26/3/16
  3. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mi celá akce připadá spíše jako hon na padání nůžek - ještě mi chybí 40 ks - vím že to nějak dodělám, ale vůbec se mi to nelíbí, kolikrát nepadne z celé plochy vůbec nic, vím, že když teď dám karafiáty a poho polese SH, že to budu mít hned, ale já chci aby to napadalo přirozeně tak uvidíme kdo z koho ;):p

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Koho mi ten styl "prosby" o dárek u Ploskoramy jenom připomíná o_O Při O/D : "potřebuju vajíčkové stromy" :D
    Prvnímu, kdo uhádne, koho mám na mysli, pošlu mrkvošku xD

Abych nebyla OT: za 3ačtvrt hoďky budu taky hotová :)

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Neumím přesně popsat proč, ale tahle akce mne "tak nějak nebavila". O modráscích se toho zde napsalo hodně. Za mne-> je smutné, že tato zvláštní pracně získaná věcička, která má svou funkci jasně specifikovanou, byla ze hry vyřazena. Znamená to snad, že časem vyřadí třeba JC nebo mazlíčky:wuerg:>:(:cry::wuerg:. Já volám, fuj, velebnosti....

6. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Zlaté loňské velikonoce na FARMIČCE,xDxD letos je to hodně o štěstí a pevných nervech kdo vydrží a kdo to vzdá. Rozčilovat se nad tím je opravdu hloupost jsou na světě mnohem horší věci.................a hlava mi to nebere:mad:. Koláče dopečený atd. 192 nůžek a 8929 lilie . Zítra je taky den farmička jde do hajan;)..........ahojky všem zase zítra;)

7. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Nůžky nepadají, labuť nepřišla. Co s tím? :oops:

8. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak teď jsem se od čtení vrátila ještě na pole a sklidila jediný chlívek a to prachové peří a dalo mi to NŮŽKYxD ..............a pak že to nepadá ;)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Takže veľká vďaka mojím susedom a priateľom ktorí mi posielali nožnice.Tie už mám všetky.Ešte sa trocha pokochám na tom dele a urobím trocha volských ok.Prajem vám veselú Veľkú noc a Vám farmárky veľa studenej vodyxDxD.

10. .-maximka-.

.-maximka-. Zelenáč fóra

ak sa nužky nerozbehnu, tak to nedokončím. 5 polí, chlievy, plne pole cibule, mrte vela stromov a 7 noznic?
    zato veeela dreva a iných nastrojov.
    minule som mala brčká
    niekolko 100 a nužky nič... hmm čo už. z budúcej akcie si dam pauzičku na regeneráciu :-D

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z plochy ŽITA - velké pole - vypadly 3 kusy.
    Tak to asi nedokončím, protože těch padátek potřebuju ještě 77.

Zbývá 88 hodin, což mi moc nadějí nedává.

12. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Přeji všem přítomným farmářům hezký večer a jdu se podělit o své výsledky. Po přečtení zprávy, že kouzelńáčci tentokrát nebudou dávat žádné nůžky, jsem si řekla, že bude zajímavé zkusit při této akci trochu experimentovat. Před akcí jsem nasadila na jednu z ploch pidipole a osela organickou bavlnou (mám k ní nejvíce bonusů ze skleníku na zkrácení doby růstu). Na mýtině zůstaly doteď umístěné výrobny a neonky a po okrajích stromky. Na baha jsem měla na pidipolích kávu. Johny Citrony mám čtyři a každý obývá trvale jednu plochu. Z první sklizně těchto ploch vypadlo 38 ks nůžek.. No a pak začal můj experiment.. změna velikosti polí postupně od pidi, přes 2x1, 2x2 a od brzských ranních hodin do odpoledne pohopole s akční kytkou.. Zajímavé bylo, že nejlépe mi nůžky vyskakovali ze stromů, neonových chlívků a dvojpolí s dlouhodobkou na tom byla skoro stejně jako akční na polích 2x2.
    Asi mne už nikdo nepřesvědčí o tom, že stěhování JC má pro vyskakovátka velký význam, protože při poslední sklizni jsem se fakt překonala a dala je společně na baha, aby předvedli co umí.. Výsledkem bylo to, že jsem po dvakráte sklidila po 5 ks nůžek, na dalších dvou plochách jich vypadlo 8 a 10 ks a bez jediného JC..
    Vidím to tak, že akci najisto a s přehledem dokončím i bez jejich "pomoci". V tuto chvíli mi k dokončení schází 66 ks nůžek a kolem 5000 ks lilií.
    Pro dnešek JC skončili "za trest" v liště a na milost je vezmu možná po "reparátu" při příští akci. Pokud se ovšem nepředvedou v lepší formě a s přesvědčivějšími výsledky, budou takto žalářování nejspíš doživotně.

13. Luba_2010

Luba_2010 Zelenáč fóra

Ahoj , všem krásné velikonoce .
    Mám napěstováno , chybí mi 86 nůžek .
    Nechápu hysterii okolo padátek , ještě neuplynula polovina akce a všichni máme více než 2/3 nůžek , je tedy předpoklad , že v pohodě napadají , že padají po pár kouskách ? Do konce zbývají ještě téměř 4 dny , není se čemu divit . Tuto pohodovou akci musí splnit každý , kdo se dostane na farmičku aspoň 2x denně .

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tak místo "hon na vajíčka" by se to u mně mohlo jmenovat "čekání na nůžky"
    Ale musím přiznat, že v těchto dnech - ač jsou volné- moc času na farmě netrávím.
    Jeden den u rodiny, druhý den návštěva ZOO..... to jsou příjemné aktivity v reálu, a farma se musí trochu přizpůsobit - i za cenu že třeba nesplním kompletně.
    Všem hezké velikonoce!

Naposledy upraveno: 26/3/16
  15. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Já opět akcičku nesplním,byla jsem s holčičkami venku,bylo nádherně,ale co mi udělalo radost-já mám labutě,jupí....Jeden ledňáček,dvoje žáby a jeden kohoutí výběh jdou do lišty a určitě se budou hodit je darovat nebo vyměnit............

16. Janinka1998

Janinka1998 Zelenáč fóra

Ahoj, chybí mi 114 nůžek a nemyslím si, že nenapadají .

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobrou noc všem, nůžek mi chybí 100 a kytek moc a moc a moc.8)

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak mám hotovo, zbylo mi 157 kytek a 6 nůžek ... padátka padala úměrně jejich potřebnému množství, v poslední době jssme si zvykli, že z plné sklizně lze získat minimálně desítky padátek, tak bylo poněkud frustrující, že teď se to pohybuje v jednotkách ... ale času je ještě dost, tak to nevzdávejte ...

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo!!! Tak i u mě konečně hotovo, i když ty nůžky daly zabrat :p. Ale nakonec to dneska napadalo a konečně jsem mohl všechno doplnit do akce ;). Stonek aktivován, tajemno dám zítra ráno na plochu, takže po oběde odkryji a uvidím, jestli něco překvapí :).

20. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Stromy na baha - 15ks nůžek. Ještě chybí 25ks. To snad napadá .
    Přeji všem krásné velikonoce .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.