Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Ploskorama

No kdybys slušně požádal, nebyl by problém.....

2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som vyzbierala ďalšiu várku ľalií, dalo mi to 11 nožníc, ale je zaujímavé, že 2x som zbierala ľalie z hlavnej lúky aj s Nokym - výsledok nula nožníc, tak som Nokyho dala do lišty - výsledok 2 ks nožníc. Chýba už len 2000 ľalií a 65 nožíc. Peknú hru.

3. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Také hotovo. Je zajímavé tentokrát růže vydali své tajemství no samozřejmě je potřeba mít na každé ploše mazlíščci a také JC.

4. Ria30.

Ria30. Guest

lacrima, STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  5. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

nůžky nepadají,opravdu ne,myslela jsem ze začátku,že to je asi nějaká porucha,když z každé plochy vypadly dvoje!!! nůžky,na noc jsem zasadila na mimipole napůl cukrovou řepu a česnek a ráno nůžek 6,no nic...košíky kupovat nebudu...raději si je doma naplním malovanými vajíčky:D hezké Velikonoce všem

6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Lyzarka

Ahoj,fakt ti závidím,že máš tolik modrásků,já nemám ani jeden,což mě fakt velmi,ale velmi štve.Co bych mohla v jiných akcích nahrát,takhle jsem začala v loni a to už se modrásci neprodávali.Achich ouvejxD:cry:

Naposledy upraveno: 26/3/16
  7. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

To je bída - velebnosti :cry::cry::cry:. Z jednoho záhonu růží 6ks a z druhého 1ks nůžek :wuerg:>:(:mad:. Asi nás chtějí ti Číňani zbavit závislosti na farmě. Já si říkala v čem bude zakopaný pes, že chtějí jen 250 nůžek. Jestli to takhle půjde dál, tak to bude o prsa ano - ne.
    Kdyby se někomu na zahradě povalovaly přebytečné nůžky - tak pěkně prosím ;).

8. olda50

olda50 Perspektivní autor

9. -Ludko444-

-Ludko444- Pisálek fóra

Čo znamená skratka JC ?

STYBI tohle ocenil(a).
  10. anvan

anvan Dozorce fóra

Také jsem akci úspěšně dokončila. Je fakt, že nůžky nepadaly, ale když jsem dopěstovala akční kytku a vrátila na plochu "život", tak to šlo. Nejvíce padalo v deštném pralese, který mám plný stromů..naposledy při sklizni této plochy vypadlo 16 nůžek, a to nebyly ani všechny stromy dozrálé....
    Takže všem přeji klid při sklízení, určitě to dopadá v pohodě. Hodně štěstí!

11. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak já si taky zanaříkám.A sice co mám ze stájí "labut" - vlk2x/celkem12x/,holub/9x/ a oranž.králík,což je v 95LV opravdu terno!Tak jsem dopadla i v sazeničkách - ani jedna co potřebuji do družstva,-.Jinak mám napěstováno a čekán a60nůžek.Vzhledem k době soutěže si myslím,že to v poho stihnu.Ráno sklidím karafiáty a uvidím.
    S tajemnýma už toho začínám mít dost.Takto jsem dopadla i v minulé soutěži.Ale co,celá farma jsou jen obrázky na obrazovce.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zajdi si do OBI.
    Prej mají víkendové slevy.

-----------------------------------
    Vypadávání je tajemné a neodhadnutelné, protože z plochy lilií, mi jednou vypadnou 3 kusy a při další sklizni 0 kusů a při další 4 kusy.
    Z plochy špaldy vypadly 4 kusy.
    Čert aby se v tom náhodném vypadávání a všech těch procentech a možnostech, vyznal.

Chybí 80 nůžek.
    Pořád si ještě myslím, že akci stihnu, ale je to takové to sebelhaní které mě moc neuklidňuje.
    Nejvíc budu nakrklej, když mi uteče celá akce kvůli pár nůžkám, které mi mohly dát modrý stromky.
    To bych teda byl hodně nazlobenej.

13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak za hodinku sklidím posledních 500 kousků akčních kytiček a akce je u konce jupííííííí
    na plochu jsem hodila slepice když jsou ty velikonoce tak se to celkem hodí - a honem doplnit zásoby
    přeji Vám všem farmáři krásné velikonoce

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj,

JC = John Citrón, což je dekorace, která zvyšuje šanci na vypadnutí materiálu při sklizni o +5%

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ani po ukonceni akce nazor nemenim: davam palec dolu aneb odmeny bez prace jen za kliknuti do okynka me nebavi. Amen.

16. Hagerr

Hagerr Expert fóra

TCH dopadli parádně, konečně jsem si doplnil zvýřátka co jsem ještě neměl - Labutí jezero a Vydří nora :D:D:D:D
    už mi jen chybí Jezevec, tak snad někdy příště.
    Do konce akce mi už chybí jen 37 nůžek a bude hotovo ;)

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous: Jak nebaví? ,-) to je odměna pro radost, nemusíme se udřít ,-) já byl moc rád, že jsem poskočil jako zajíc na další plochu .-)

Ploskorama: požádej v jiném vlákně nebo počkej, do konce akce vypadnou ,-)

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne ešte treba 1 ks nožníc + 1 otočka a budem mať tiež hotovoxDxD;).

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tož děcka na chvílu jsem si odskočil pro huzené a jsem zpětxD

velikonoční lllie: Mám 14629. Ideální stav 5505. Plním na 265,7% Hotovo 97,5%
    nůžky : Mám 193. Ideální stav 92. Plním na 209,8% Hotovo 77,2%

no kousek bahy zasázen lilií zbytek karafiaty a zázvor- ráno se uvidí ted si skočím na pívo abych to ještě teploučké huzéné trochu podlil papá:music::music::music:xDxDxD
    (tu slívku jsem pit neměl bo nevidím na klávesnicu tak se omlouvám)8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.