Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.

I já hlásím hotovo.:D
    Za hodinu sbírám proso a kuku a potom dám na plochu odměny. :)

Gratuluji těm, co mají hotovo a ostatním držím palce s vypdávátky. ;)
    Jenom jsem se pozastavila nad cenou poslání dárků sousedům při přečerpání odeslání 7 dárků. 6 fl za jeden, no hoši, to je síla.:( Takže se sousedům omlouvám, že pokud mi poslali dárek a nedostaly ho zpět. Limit 7 dárků denně je při mých suprových a vzorných sousedech, málo. Za dárky sousedům děkuji. ;)
    Pěkný den a fajn hru.

Madulka_cz

2. Pan_Fazolak

Pan_Fazolak Zelenáč fóra

Koukám, že nejen já mám problém s nůžkami, letošní velikonoční akce se opravdu nevydařila a lituju ty chudáky, co nemají všechny farmy, i když tedka mi v rámci celé bahy nepadly ani jedny, takže to vypadá, že je to cílené, aby se prodávaly košíky, a je to opravdu ubohé.... měly byste s tím něco udělat a nechat padat předměty jako obvykle a ne to takhle pokazit....

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Je, mně jich chybí 74 a taky jsem v zelených číslech :)

4. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

nechápu proč se všichni rozčilují, že mají málo nůžek. Na akci stačí pouze 250 ks, a ztoho jednoduše vyplývá, že nám nemohou vypadávat vypadávátka ve stejném počtu, jako při 600 ks a více. Takže ti co se rozčilují by se měli jít projít ven na čerstvý vzduch a zamyslet se zda virtualitu neberou příliš vážně. -.-

Teď k akci jsem v polovině, ale pořád se nemohu rozhodnou zda jít pro stonek či ne. Stonek dává 8 000 BZ a 12 000 Kr, ale když je dám na ostrov, tak budu mít slušný přísun BBZ, tak teď babo raď.;)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dopěstováno, přebytek 86 lilií. Nůžek chybí už jen 35 kousků. Z chlévů zatím 2x kivi, ježek a labuť, stromy budou za hodinu, další chlévy až zítra.
    Že to padá bídně i z okamžité sklizně, to tady farmáři píšou. Že to mnohem bídněji padá i ze šlechtěných karafiátů a dalších plodin, to tu od začátku taky píšou. Přesto to mnozí zkoušejí, vyplácají si SH a diví se, že to nepadá. Přitom se to tu píše už druhý den.
    Měla jsem šlechtěné růže jen na začátek na první sklizeň a pak už je nedala, protože výsledek neodpovídal očekávání. Celou dobu pěstuji na všech celých plochách jen akční, na noc co časově vyjde. U farmy nesedím, sklidím 3x po čtyřech hodinách a zítra ráno bude hotovo.
    Je za námi teprve třetina času, kdo máte aspoň 5 tisíc kytek a 90 nůžek, buďte v klidu a nestresujte se, to zvládnete.

Katushka23 - jsem zelenáč, tak moc radit nemohu. Ale sama za sebe bych brala stonek, protože to bude stálý denní zisk. Za nějaký čas budeš mít dekorací mraky a určitě hodnotnějších, nakonec tyto možná skončí v liště. Toť můj názor.

Naposledy upraveno: 26/3/16
  6. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Katushka23-ahoj, měl jsem stejné dilema, rozhodl jsem se takto: udělám komplet stonek(doufám) a dekorky půjdou na ostrov a až seženu lepší, tak je postupně budu dávat do stonku-teď se ale vyplatí na ostrově a navíc to vejcové dělo to je bombaxDxDxD.
    Jinak co se týče akce tak počítám, že zítra v klidu dokončím. Sice jsem musel překopat farmu, protože mi to ze stromů a chlívků nepadalo. Ale už je to lepší, sice dnes otočím akční jen 2x, venku je krásně tak se mi domu nechtělo v čas sklizně, ale co času je ještě dost. Hezké sluníčkové odpoledne všem:)8)

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ahoj - modré stromy v této akci nedávají nic, je to v ofiko informaci

8. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj..
    Střed mám hotový, levou stranu taky, na pravé ještě potřebuju 100 nůžek (mám 14) a 7.000 velik. lilií (mám 1.565 a zaseto)..
    Lilie napěstuju snad (pokud mi nepadne noťas či něco jiného). Ale ty nůžky nevím nevím.. Přitom na nich závisí pokračování k tomu dalšímu. Pokud mi nenapadají (či ještě nepřijdou od dobrodinců), tak mi ty napěstované lilie nepomůžou..
    Ale pěkné jsou.. moc.. líbí.. :)

Edit:
    Dekorky jsem právě dala na ostrov - ať aspoň dávají BBZ a nezahálejí v liště.. :)

9. blondmary

blondmary Magnát fóra

Stal sa zázrak z jedného jediného BAHA poľa osadeného veľkonočnými ľaliami vypadlo 8 nožničiek -no neteš sa:D
    Už mi ostáva nazbierať posledných 39 nožničiek a bude hotovo

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Čauky, tak mě chybí 9500 lilií a 99 nůžek, ale jsem v klidu, zatím je furt fůra času ;)

11. samec

samec Magnát fóra

Lilie mám již hotovy a nůžek mi chybí ještě 47ks,tak zítra bude už i stonek----ráno něco po sedmé hodině mi jich chybělo 77 ks,strašně pomalu to jde a dře to,ale je ještě čas pořád....všem přeji krásné velikonoce........:D;)

12. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky vespolek akci nehrotím zbývá 95 nůžek to se postupně dodá...já se svým jediným modráskem xD jsem naprosto v klidu. Jinak jsou svátky tak slavme konečně jaro. Hlavně že se vše zdražuje a platy jdou spíš dolů nebo jak nám bylo zděleno stop stav nepřidáme >:(už se ničemu nedivím možné je opravdu vše. Hraji pro zábavu tak mě to baví a hotovo... :music:Aspoň mám kde se odreagovat než slyšet jak se lidi pomlouvají atd. Za mě je akce bezva dokončení ...času dost všem mnoho zdaru ;)Janča

13. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem, právě jsem akci dokončila a ještě dvoje nůžky zůstaly. Padalo to málo. Pomohlo nasázení karafiátů. Přeji ať se vám to taky povede. Ola

14. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Ahojky, tak za mě zase za stromy nic : jabloň, švestka a když jsem uviděla ořešák, tak mám dost. Čtvrtý je moruše, ale tu mám, tak nevím proč se starat, když dostávám stromy jako bych byla v nějakém, ať nikoho neurazím, tak max. v 10. levelu. Zklamání, tak čauki a hezkou hru a Veselé Velikonoce.

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak i já jsem akci dokončila, juchůůů;)

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mi chybí 95 nůžek a 2905 lilií. To bude v pohodě, lilie dopěstuji dnes a pak začnu dávat něco jiného, protože u mě to tedy opravdu padá z lecčeho včetně mrkve, jen z těch lilií ne. Začínám je nesnášet :p

EDIT: 65 nůžek, samozřejmě :)

Naposledy upraveno: 26/3/16
  17. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Pěkné sváteční odpoledne. :)
    Tak i já se hlásím k těm, co mají hotovo :p

Tímto děkuji svým sousedům a přátelům za posílání nůžek. Už mně je neposílejte, pošlete je radši těm, co je ještě potřebují :)

18. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Za chvilku sklidím poslední kolo akční, ještě si počkám na posledních 48 nůžek a budu mít také hotovo :music:
    večer uvidím co mi nadělí TS a TCH 8)

19. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Dnes budú nožničky na sklade komplet hotovo, rastlinku dnes ešte 2x otočím, zvyšok dopestujem zajtra ráno :) osobne sa mi akcia páči, po dlhom čase je to pre mňa "oddychovka", žiadne naháňanie, žiadne pestovanie karafiátov na komfort poliach, žiadne míňanie SH, žiadne búranie farmy... čo viac si priať :) [​IMG]

20. backa1

backa1 Pisálek fóra

Akcia je pohodová, ale zase je tu háčik...vypadavky...majú vypadavasť....asi majú sviatok....z celej zobratej úrody vyskočilo 6 ks a mám dodať 100 ks .... to môžem zabaliť,lebo do konca hry mi nevypadne také množstvo a nie som ani v polovici...už som zasadila aj ruže.... tie ma vždy dostanú z biedy...čo myslíte je to v poriadku ??????????????????????????????????????????????????????????????

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.