Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný den všem,
    i když počasí se dnes zrovna nevyznamenalo a u nás na jihu je zataženo, šedivo a nevlídno a ještě fouká. Troška statistiky - chybí mi 54 ks nůžek a 4000 velikonočních lilií, ostatní věci mám v míře vrchovaté, takže dofinišuji na poslední chvíli, ale tady se na ceny a medaile stejně nehraje. Zlaté trenky vyhrál Casey27, tímto mu gratuluji a ať si je ve zdraví užije.;)
    pavca67 - když nemáš růže, tak zkus ty rostliny, co mají nejdelší dobu růstu, a to jak na klasice, tak i na Baha a možná to napadá.... ale rozhodně jich bude víc z dýně než třeba z mrkve. Ovšem nejdříve si napěstuj ty akční velikonoční lilie, aby nechyběly.Pokud jsou ovšem zatažené kohouty, jak tu někteří píší, tak to nebude oněch 20 z jednoho pole, ale třeba jen 4 - ale říká se, že pomaleji člověk dál dojde. Tato rada je bez záruky, nicméně zkusit se má všechno.8)
    A kdyby mě tu hledal můj starší bratříček anebo můj mladší bratříček tak jsem pod frňákovníkem a debatuji o všem možném.
    Závěrem blahopřeji všem úspěšným a držím pěsti všem, kteří se ještě snaží akci dokončit, ať jim to vyjde.:music:

2. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Především chci jen podotknout že je to úplně fuk co kdo pěstuje , jednou je to z toho a jindy zase z onoho :) vyzkoušela jsem už ledacos a potvrdilo se mi to. Tak lilie 6922 a nůžek 178 není to tak nejhorší. Jdu péci koláče a tyčky tak teď musí jít farmička na chvíli stranou. Těm , co nosí sukničky, mnoho zdravé vodičky , těm co nosí nohavice mnoho dobré slivovice VESELÉ VELIKONOCE VŠEMxD

3. Janie83

Janie83 Pilný autor

Mě už chybí jen 38 nůžek a asi 3700 akčních lilií, takže bych to dneska měla zvládnout. Každopádně to bude pro mě asi nejrychleji splněná akce za celou dobu hraní :)

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

tak 4x pásovec, 4x sýrárna, 10xrůže pidipole s vrtulí. asi 10 stromů a ani jedny nůžky. To už je fakt silná káva

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Príjemnú sviatočnú sobotu. Gratulka všetkým, čo majú hotovo. Mne chýb 4700 ľalií a 76 nožníc, takže malo by to byť v pohode a zajtra snáď hotovo.

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) je to silně o náhodě - teď mi vypadly jedny nůžky i ze dvou kaštanů ...xD

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak vyzkoušeno a musím říct, že tentokrát to asi bude výhoda pro ty, kdo mohou sedět celý den u PC. Z jedné sklizně mrkve mi vypadly 1 nůžky (3 plochy), jedna sklizeň pórku a ječmene (stejné 3 plochy osety nějak půl na půl) dala asi 17 nůžek. Když si vezmu, že mrkev zraje 10 min? a ječmen nějakých 17 hod (s vodou asi 14), tak to zřejmě vychází ve prospěch mrkve.;)
    Je to tedy z pohledu člověka, který nemá kaštanový řádek, vyšlechtěné karafiáty ani pravidelný přísun SH, takže toto nezohledňuji.

8. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Taky tomu nerozumím z karafiáty na hlavní louce s velikonoční marmeládou a 5x nůžky??? Že by strategie na nákup košů?

9. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

pridám sa k "fňukačom", ak sa mi podarí vyzbierať všetky nožnice, bude to zázrak....1-5 nožníc z jedného poľa a je jedno, či sú tam ľalie alebo žito....viac ako 5 nožníc mi fakt asi z poľa nevyskočilo

10. lacrima

lacrima Titán fóra

V pohodě , bez nákupu a hlásím hotovo.
    Akce hotova hned po ranní sklizni lilií , ale nejprve se hlásili o slovo hafani,
    Začali tady pořádat také nějaký hon , oni pro změnu za míčkem, tak se muselo jít prozkoumat okolí
    baráku .
    Zůstatek lilií 1529 , zahradnických nůžek , k mému údivu ,10 ks.
    Tajemničky všechny na ploše , tak jsem zvědavá , co se mi odpoledne "vyklube ".

11. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky musím říct,že mi nůžky taky padají hodně málo a tak nevím jestli to vůbec dokončím:sleepy:.No uvidím,jak to bude padat dál,ale vidím to bledě i když je ještě dost času:oops:.

12. rouziennn

rouziennn Zelenáč fóra

Tak Vám přeji veselé svátky.Mne už humor přešel.To co se děje kolem vypadávátek není náhoda.Všichni radíte jak na to a využil toho i někdo,kdo nám zmněnil možnosti,jak získat vypadávátka.Tak jsem se těšila na hru a teď jsem se poprve vytočila.Jak snadno nám někdo otráví jarní svátky.To se Vám opravdu podařilo.Děkuji,hlavně slušně a vlídně...Tak než nervy u počítače,tak raděj venku na lavičce.U nás je krásně.Příjemné svátky přeji všem,všem..

13. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Ráno stejná zkušenost..na Baha 2x "10", na 3 ostatních samé "18" a výsledek...18 nůžek. Ahojky

14. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Keďže do akcie som išla tak bude ako bude ;) tak teraz vypadávatka neriešim . zatiaľ mám vnútorný kruh. No miesto stajné í a sadeničiek fakt mohli dať niečo iného, nic moc z nich nepadlo. max jedna nektarinka na baha . a to som čakala aj na farme niečo pre potechu :cry: teraz pestujem ľalie a zbieram nožnice :) však sa to nejako len stihne :) tiež idem piecť kým ľalie dozrejú .

PS: tak tu na Hornom Gemeri sa schyľuje k dažďu a to doobeda sem tam aj slniečko zasvietilo. Mno len aby nebola zima po daždi :) Lebo potom som ospalá :) teraz som pozrela kedy akcia končí, jééé tak to je ešte času do 30.3. :D Nakoniec to zvládnem. Ostatné plodiny mám, len ľaľiu potrebujem a tie veľké nožnice :p. ale najprv ľalia a potom prídu dlhodobky pre nožnice :music:

15. Feris1

Feris1 Expert fóra

takze tajomne

achacha
    rohovnik xl
    rohovnik xxl
    kiwi xxl

2x orech xxl
    katalapa xxl
    jarabina xxl

vyroba mlieka zlta
    husy oranzove
    kohut
    holuby

pstrosy oranzove
    bocian
    sova oranzova
    jezko

vsetko lista a tak som sa tesil ze povolia kohutiky a prd orechovy :)

16. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Feris1
    úžasné dárky z tajemných stájí a sazenic, jsem na tom téměř stejně, všechno je v liště. Díky RT za odměny, asi si víc nezasloužíme, málo nakupujeme

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem čekala na posledních 581 krásných lilií a akce hotová :p.
    [​IMG] No ten hezký pocit výhry, je tentokrát drobet horší a si nemůžu pomoci :oops: ... tato "akce" je vážně docela "zpackaná" a hodně skvělých farmářů, věrných této hře, se v tom plácá, jako ryba na suchu 8) .... nové vedení, nové testy na hráče :sleepy: ... no snad mi neutečou sousedi :mad: ... zavírám na dnešek noťas, ale palečky budu držet dál a věřím, že to dáte :p ...

Jsem zkoušela 10x zasít pšenici a jen 2x nůžky ... na Baha bromélie 5x a hrozny ani jednou. Chlívky a výrobny, které mi daly včera hodně nůžek, jsou dneska o ničem, jen z obr stromků něco málo vypadlo :sleepy: ... no je to momentálně postavené na hlavu xD a "sekce -rady", jak na vypadávatka, je momentálně asi také k ničemu .... a veškerá taktika, či výpočty, jsou nápodobně stejné .... tak jen držet pěsti a doufat, že to napadá :p ...
    Jinak ten kanon na "volský oko" nemá vážně chybu ... jak jenom tuto slabost na "kanony" mám svému "Chocholouškovi" vysvětlit? xD :D :p ...

Naposledy upraveno: 26/3/16
  18. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Padá to pomalu, ale jistě, času je dost, tak se nehroutím. Chybí mi ještě asi 60 nůžek, statistiku si nedělám, ale určitě je to v zelených číslech. Na noc dávám dlouhodobky, přes den točím akční s vodou, něco padne z chlívků a výroben či ze stromů...prostě je to o náhodě a nakonec to vždycky nějak napadalo i bez kupování košů. Hezkou hru a buďte veselí, to k jaru patří;).

19. ROUZIENN

ROUZIENN Zelenáč fóra

Milý farmáři,čtu dobře?Tato hra se jmenuje hon na vajíčka?A lépe se hodí hon na nůžky a pod strom,ať se posadí ten, kdo to vymyslel a né ta chuděra ověčka co jí na hlavu ze stromu padaj vejce.Pánové to se tedy nepovedlo,nedostatek nůžek -5políček a urodilo se pár nůžek.Zřejmě uhodilo sucho i na naše farmařské pole,ale zaléváme...Už nevíte co udělat,aby jste nás vypudily od počítače.Tak to teď šlo velmi rychle.Než se po sklizni plodin stále nervovat,tak mi pejskaři budem raději déle venku.Lidičky u nás je hezky slunečno a naivně budu doufat,že v poslední chvilce zaprší i na farmě. Veselé Velikonoce..

20. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

Padá to opravdu pomalu a mám ještě kevšemu 6 modrých stromu as toho mi už 3dny nevypadli ani jedny nužky tak nevím jetli si to bere hnedle ten zajíc nebo kdo.

ell1956, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.