Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jestli to bude padat takhle bídně, začnu být brzy hysterická :cry: Z každé plochy akční 1 (max 2) padátka :wuerg:
    Ještě mi chybí 85 kousků :eek: Když počítám 6-8 padátek ze sklizně x 4 sklizně denně, tak to bude asi "vo prsa" :((jak velký ještě nevím o_O) Ale ještě zbývá 112 hodin, tak snad....

Edit: nechce se mi do toho ládovat další SH

Naposledy upraveno: 25/3/16
  2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak jsem vyšla z ohrádky, a na dvou plochách začala pěstovat na pohopolích karafiáty. Se vším co mám tak karafiáty rostou něco přes čtyři hodiny a z obou ploch celkem cca 75 padátek. Už mi chybí jen šest políček. Hody hody doprovody do zítra do večera se to stihne

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po 2. dnu akce je už téměř napěstováno ;). Zítra ránu sklidím pár políček na baha a lilie bude všechna. Potom už jen získat zbývající nůžky, ale myslím, že nejpozději zítra večer to bude :p.

Velikonoční lilie: 14 671 ks / 15 000 (chybí 329) + zaseto na kousku baha
    Nůžky: 190 ks / 250 (chybí 60)​

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Z těch lilií to padá vážně prachbídně - z každé plochy tak 2-3 nůžky a na mýtině ani ň :cry:

5. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Je to smutné na farme padá málo nožničiek. Nasadila som na poho polia a po jednej otočke som ich zrušila. Predsa som použila kombajn aj keď som si ho chcela ušetriť. :sleepy:

6. blondmary

blondmary Magnát fóra

Aja chcem kompenzáciu, chcem "modráska" či čarovný strom ,či čo to je, lebo to nemám a čo nemám to chcem .:mad:xD

Chýba mi už len posledných 89 nožničiek a tie v pohode dopadajú zajtra, možno pozajtra. Skôr som zvedavá čo sa mi vykľuje
    z tajomných stromov a chlievov.:p

7. Feris1

Feris1 Expert fóra

ja hlasim chyba mi 64 padatiek takze v pohode a akcne este dve otocky a bude to vsetko a potom hura na tajomne co mi zase daju respektive skor nedaju :)

8. Veselka

Veselka Rádoby autor

Ehm, omlouvám se za OT, ale tohle nelze ignorovat!

Investice je něco, co přináší nebo by mělo přinášet zisk. Pochybuji, že by někdo mohl říct, že hraní farmy přináší hráči zisk.
    Jde o službu, tedy něco co má přinášet nějaký požitek, avšak jiný než finanční. Majitel investuje, hráč si kupuje službu.

Říct, že hráč do hry investuje, je stejná hloupost, jako když např. ženská řekne, že investovala do nových *** (tedy pokud si těmi botami vydělává, investice to bude, ovšem jinak je to nesmysl, prostě si jen udělala radost).

K akci.... dobrá myšlenka, ovšem jako vždy nedotažená... víc k tomu říct nechci.

edit: b.o.t, nj. zakázaná slova:).

9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, jedu opět lážo plážo jen na baha a hlavní louce, jde to pomalu, ale snad to stihnu. padátka jsou opravdu pěkně přiškrcená, no snad to nebude tak hrozný abych musela vyvětrat kaštanový řádek :music:

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Veselka: přináší virtuální zisk a po něm je u někoho velký hlad. Kupovat nic nemusíme i tak se dá hrát ,-)

Edit: ó pardón nejsem odborník přes investice, ale hlavní dojem, který z většiny příspěvků mám je slovíčkaření ,-)
    Z hrušek a jablek je dobrý kompot.

Stybi: napadá samo ,-)

11. Veselka

Veselka Rádoby autor

Hrušky a jablka hezky zamíchat? No, proč ne, obojí je ovoce;):).

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mi chybí ještě 90 padátek - jsem zvědavá, zda to napadá samo nebo tomu budu muset pomoci našlechtěnými karafiáty na poho polích se SH - zatím je ještě dostatek času - akční bude zítra všechna a pak dám nějaké dlouhodobky tak snad se urodí
    přeji všem ať se daří

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Netočí nic nechty bratbyr v triku uchlákolij že je jso o když není do metra do metra skoro anhý, potom 2je brýle ne za nanku mihu žádatzpět. Nelíbí se mi to cele takže když nepodepíěu se můžu umilovat sl smerti a a upomenout ? nejsem zase taková krápka proč bych to neudělal, začíná nám zasej Novej Živo tak famermeramo zatim, než mě nasejříš.

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Po sklizni právě nyní vyskočilo z celé farmy a to jen díky stromům 18 nůžek.
    Z hlavní jedny , z divošky nic , z mýtiny 7 a to jen díky obrstromům, z plochy
    na baha nic a na ostrově mám všude stromy , tak jich vypadlo 10 - za normálního
    provozu to bývá 80 .
    Mňo .. a v této chvíli mi RT dluží 24 nůžek z modrásků , zítra to bude 36 a další
    den....
    :pxDxDxD
    Uvidíme zítra po sklizni, jak moc mě to bude štvát.
    xD

15. Berry.308

Berry.308 Rádoby autor

sestře padají nůžky pravidelně z oranž.chlívků myší a slepic,jinak ještě mi toho chybí dost,z tajemnic jeden grep a lednáček....grep jsem dokoupila nedávno..:Djinak vše do lišty

16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Na dnes končím... zajtra počítam s komplet nožničkami... :p[​IMG]
    ...o čosi horšie je to s rastlinou, chýba ešte 7 000 nakoľko ma ani len nenapadlo pri tak pohodovej akcii búrať farmu a teda pestujem len na hlavnej lúke a časti Baha
    :)
    dobrú noc ;)

17. SPIN406

SPIN406 Pisálek fóra

ahojky všem je to pěkná blbost s těma vypadávátkama na baha. na dvou polích po šesti hod. čekání ani jedny nožnice ale do konce času dost asi se to stihne čauky

18. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Asi tak jako většině hráčů----i mně (ne)padají nůžky:cry::cry:

Chybí mi jich ještě 115 ,ale co---chléb levnější nebude a pokud tuto akci nesthnu--svět se jistě nezboří :D:D:D
    Je to jen hra a tak si hrajme;);)

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dneska mi vypadl akorat sousedik - teda s darkama, takze moc mi to neposkocilo, nicmene spis brzdou je akcni kytka, ale stale se vejdu do limitu casu...
    Precejen kdyz je volno, tak dam jen 3 otocky a hned je to nizsi zisk...

Vypadavat ma 42 nuzek/den, v tuto chvili ma byt 60 (nebo chybet 190 ), mam 170 (chybi 80 ), mam 68% hotovo.
    Stav velililii : idealne 3600 kusu (2500/den ), mam 7218 z 15000 (48% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 109 hodin.

20. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Tassadar11 Ty máš ale presný rozbor. Ja som už z tých vypadáviek na nervy, čím dalej tým ich menej vypadáva a niet asi ani rastliny z ktorej by to nejako sa zlepšilo. Ale o to je táto hra zaujímavejšia a napínavejšia ved v poslednej chvílke je možnosť nákupu košíkov- Len mám smolu v tých tajomných stromoch a chlievoch, už sú pre mňa nie tajomstvom lebo dostávam samé stromy a stajne, čo už mám 4 roky v lište. Tak prajem všetkým hráčom perfektnú hru až do konca.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.