Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kraketice

kraketice Pisálek fóra

Ahojky, samozřejmě, všude jinde to padalo, jen les nic a tam jsem to očekávala nejvíc, vzhledem k osázení.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak a hotovo. Tentokrát jsem si pomohla na víc otočkách SH a i 4x rychlosklizní na jedné ploše, ze které vypadlo 78 nůžek. Minimálně dvě byly zbytečné, zbylo 44 nůžek. Ale teď krom jiného nasadím obr stromy a SH "dopěstuji".
    Farma dána do původního stavu, takže opět sklizeň ráno a večer.

Krásné velikonoční svátky všem!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. šebejda

šebejda Baron fóra

Houbeles padátka. Mám pocit, že levelům pod 80 a možná i vyšším vypadnou tak maximálně slzy zoufalství z očí>:( a obtížnost akce se stává pro ně "brutální". O sebe se nebojím, ono to nakonec napadá, ale ještě se mi nestalo tak jako nyní, aby z obr stromu s 5 JC , vypadávátko nevypadlo:wuerg::cry:. Musím něco jako správný Čech vykoumat->mažu všude zasadit mrkev:pxD.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

No padátka jak se čekalo nepadají.Kam dojdu tam dojdu.Kupovat nebudu už jen z justu.Dala jsem dlouhodobky tak uvidím.Času je dost.

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak z Tajemniček vlk, kohout, kiwi a žába, vrby, mišpule a pozor výhra! V 97 levlu jabloň XL! Ještě, že ta lišta je bezedná.
    Vydra a jezevec a dřín nic.

6. ovecka63

ovecka63 Rádoby autor

vypadávátka nepadají v obvyklém množstv íani při sázení karafiátů.již vidím,že nenasbírám,kdybych tam dala cokoliv.kašlu na to.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tak prvý rýchlik už dofrčal na konečnú.Ja si ešte na to počkám.Tie odmeny s tajných ako vždy putovali smer lišta.Že som sa do tejto akcie aj púšťal.Uvidím podľa záhradníckych nožníc koľko ich budem mať.Ani s tých posledných tajných neverím že by za niečo stáli.Moja odmena:2 x mišpuľa xl,rakytník,mandľovník xxl,xl rohovník a xxl,kiwi xxl,ohňový xl.Stajne pyskatý,kiwák,korytnačky a čo mi najviac chýbalo oranž.striháreň angorákov.

Naposledy upraveno: 25/3/16
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

pro ty, kteří nepoužívají prográmek pro kontrolu plnění akce. Počty, které by měli zaručit splnění akce (platné pro tuto chvíli):
    • rostlina:Ideální stav 2100
    • padátko: Ideální stav 35

9. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Tak hlasim z akcnych zo 4 poli dvoje noznice,co uz mohlo byt aj horsie :)

10. amberelixir

amberelixir Zelenáč fóra

Zdravím , můžu se zeptat.jak můžete mít hotovo,když vypadávátka skoro nevypadávají? mi teď vypadlo z celé farmy 5 ! nůžek a to bylo z polí i stromů, i živoucí legendu mám aktivovanou a vše další taky ..tak to prostě nechápu ..děkuji

petaM2001, evainfo a tomaskomiska tohle ocenili.
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fujky, to je bída, to je bída, že o_O Ranní sklizeň 28 nůžek xDxD:eek:
    Jdu točit mrkev, bo mi ještě běží zeleninovej řádek, tak ať se aspoň využije. Akční mám zatím jen v tropech;)
    Nůžky 77 + 65 dodáno do úkolu - takže vlastně super o_O

Tak jsem právě vylezla za zahrádky ale tam chtějí 100 nůžek, tak zatím prd a bude se čekat :(

Naposledy upraveno: 25/3/16
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

I když jsem četl a pochopil oznámení, stejně mě překvapilo zdělení "nejsou požadovány žádné položky"

Mám hotových 11 oblastí.
    Nůžek mám (i po dodání) 15 kusů
    Velikonočních lilií mám (i po dodání) 255 kusů
    Včera jsem to nějak odfláknul, takže naplno pěstuju až teď.

13. Janie83

Janie83 Pilný autor

Po ani ne 24 hodinách akce hlásím 90 nůžek. Podle mě to je dost dobré číslo, nechápu, co někteří čekali, když potřebujeme jen 250 vypadávátek a času do konce je ještě celých 5 dní. Není přece nutné akci splnit během jednoho dne, pak byste si zase stěžovali na nudu ;)

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajdo díky moc.Jsem zatím v normě.

petaM2001, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

amberelixir - vždyť to tam Lyzarka píše - skleník = vytuněná plodina s láskou k SH, SH, kaštanový řádek, k tomu určo bílá nevinnost a vánočka :D Párkrát to otočí a padátka jsou ve stodole (a to ihned) ;)

16. amberelixir

amberelixir Zelenáč fóra

Zdravím, chápu,že padá tak,jak určí RT,ale nechápu,že někomu to napadá tak,že už má hotovo a jiným vypadne jen minimum,např. já ráno z celé farmy z polí a všech stromů pouhých 5 ! nůžek .. víte někdo,podle určí RT komu bude padat dostatečně a komu ne?

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Lidi nezoufejte, neházejte flintu do žita. Vždyť ještě neuplynul ani jeden celý den.
    Jsem čerstvě level 80, nemám JC, legenda jen 24/30. Nyní ze všech pěti ploch akční lilie na 1/1 vypadlo 13 nůžek. To vypadá tragicky, že? Ale není. Lilii sklidím 3x denně, a i když zas vypadne tak málo, už je to 39 kousků. Na noc půjde pórek, který při ranní sklizni dá určitě víc než nůžky potřebné do denního počtu. Ano, mám výhodu, mohu přes den sklidit třikrát. Ovšem zítra by mělo být napěstováno, pak už stačí sklizeň ráno a večer a chybějící musí dopadat.
    Pěstuji na celých plochách kromě mýtiny, tam mám pár stromů (z nich mně nic nepadá) a 5 chlévů (labutě, pásovci, růžové prase -taky nepadá). No a v tuto chvíli jsem na polovině požadovaného počtu padátek 127, je v tom 10 dárků.
    To prostě dáte! Nenechte se znechutit zdánlivým malým počtem nůžek. Trošku si přeorganizujte farmu a ono to určitě půjde.
    Nízké levely s málo krejcary - nekupujte předražené orchidee a šeřík na trhu. Něco napěstováno určitě máte, zbytek nakoupíte každý den 100 kusů v obchodě.
    Tak vám všem držím palce a i přes nervy s padátky si krásně užijte svátky jara.

18. amberelixir

amberelixir Zelenáč fóra

tak vše kromě skleníku mám a používám a přesto nepadá

19. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

20. amberelixir

amberelixir Zelenáč fóra

Děkuji za povzbudivý a pozitivní komentář:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.