Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný večer :) a mám už zítra volno, tak tu můžu klábosit :D. Vypadlo mi 42 nůžek, ale ještě zrálo hodně obr stromků a výrobny, tak to nebylo ze všeho a neměla jsem čas psát kolik z čeho vypadlo. Jsem to i trochu čekala :p a taky si myslím, že je to přizpůsobené k menšímu počtu padátek na tuto akci.
    Rozpěstování šlo rychle se stonkem, SH a produkty na 2x1 a tak mě to nedalo, byla zvědavá ;) a zkusila hlavní louku se skleníkem, jak to bude padat. Tak tomu jsem vážně nerozuměla :sleepy: protože vždy mi to při akcích s cibulkou a láskou k SH dávalo pravidelně (na hlavní louce) při každém otočení 43 kusů. No tady to padalo nepravidelně z jednoho pole a cibulky .. 18/12/16/20/14/19/12/7 .... o_O .... si myslím, že toto nastavení nemá vůbec vliv na to, z čeho to padá líp a z čeho hůř a je vážně nepředvídatelné 8).
    Každopádně mi do této pozdní hodiny ještě napadalo asi 50 nůžek (mimo skleníku) a se skleníkem mám padátka všechny :p.
    Zajíčka bych zde taky uvítala :D když jsou ty velikonoce :p ... si budeme povídat, koza ho určitě nenahradí xD .. mohli třeba přidat králíčka "Hopsátko" :p ... no ne?

tazvenuse: ... máš ji u mě ;)

Naposledy upraveno: 24/3/16
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

velikonoční lllie: Mám 3159. Ideální stav 945. Plním na 334,3% Hotovo 21,1%
    nůžky : Mám 71. Ideální stav 16. Plním na 443,8% Hotovo 28,4%

a vono to pomalu a jistě jde:)

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

1. den akce dopadl až překvapivě dobře, takže velká spokojenost.

Velikonoční lilie: 4696 ks / 15 000 (chybí 10 304) + zaseto na 2 plochách
    Nůžky: 115 ks / 250 (chybí 135)

Na noc jsem zasadil růže + akční. Myslím si, že v sobotu bude komplet hotovo ;). Úkoly splním až budu mít vše nachystáno :p.​

4. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak nůžek dnes 58,uvidíme jestli dobré nebo ne?hezké velikonoce všem:inlove:

5. Vaipr

Vaipr Zelenáč fóra

Ať se na mě RT nezlobí , ale měli by vypadávátka dávat rovnoměrně a ne že někdo dostane 150ks a někodo 50ks kolem stejnýho levelu, dostat na 5 loukách 5 vypadávátek, mě to příde dost ubohý, asi nefunguje třeba 25% z pohárů+ john na každý louce. A nebo to dostávaj jen ty co při každý akci do toho dávaj prachy. Jinak mám po 3 loukách karafiátů a 4,5 ploch akční rostliny 76 nůžek je slabota, doufám že to stihnu.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak už jsem. Tentokrát trochu předčasně, ale to se někdy v životě přihodí každému :p.

Nechci si kazit Velikonoce omalovánkami a proto jde farma na pár dnů k ledu.

7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Na dnes končím, nemôžem si sťažovať... :p:p:p
    prajem dobrú noc ;)

8. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . padátek mám přes 300 (se skleníkem), protože jsem byl líný to sčítat :oops:
    - stejné jak píše evainfo - pokaždé úplně jiný počet, :p
    nebo třeba cibule dala 2x tolik co karafiaty ;) - mají v tom tentokráte nějaký zmatek xD xD xD

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gratulujem, to by si zaslúžilo aj takú, aspoň krátku, audienciu u Veličenstva ;).

Z tej mrkvy mi to nepadá [​IMG] :music:.

10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Jsem docela zklamaná, stromy vypadávátka nedávají, padá jich málo /zase až bude hotovo, tak to začne/ a zase jen točit akční. Možná jsem stará konzerva, ale jsem ve 103 kole a hraji téměř od začátku, takže něco pamatuji a mnohem víc mě bavily soutěže se sbíráním vajíček. Hlavně, bylo to velikonoční.

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

připojuji se, jsem na tom úplně stejně. Byla jsem celou dobu přesvědčená, že modré stromy jsou tu od toho, aby v době akcí dávaly vypadávátka. No a sbírat vejce na polích bylo mnohem zábavnější. Podle mne jde hra do háje, všechno, co mělo cenu, je zrušeno. Všem přeji, a't jim to padá a hezkou hru

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, všechno, co budu potřebovat mimo akční a nůžek mám ve stodole, ale už vidím problém v nůžkách. již 1x jsem sklízela akční, zatím jí mám přes 1300 a nůžek 39, Tak jsem zvědavá, jak mi to dopadá. Vypadávátka nejsou moje oblíbené, ale jdu do toho. Přeji nám všem AŤ TO PADÁ! vzhůru do pěstování Jára

anajavonuj,
    Souhlasím s Tebou, lovení vajíček bylo pěkné. teď si RT vyrobili nový mustr na cokoliv - ať je to, co je to, uvolňuješ, osvobozuješ .... a čekáš na vypadávátka, protože ovlivníš pěstování, ale ne vypadávátka. Jára

petaM2001, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

z celé pole na BAHA akční rostliny + 2 JC my vypadaly celá 2 podátka - stěhuji jak blbec JC a efekt veškerý žádný - je to nějaké podivné
    no budu doufat, že to nějak dopadá - i když zatím toho dostávám víc od hodných sousedů, škoda jen že sama mohu poslat pouze 7 dárků

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Celé plochy Akčního a 15 střiháků. Tj. po 15 000 bych měl mít cca 75 nůžek. Zbytek hold dají dlouhodobky.Nebo žeby slepice ? přeci jen hnůj za 450 je víc jak za slípku.
    Oprava. Tak není,slípka je taky akční,takže bratru po 700 kr.
    Asi fakt půjdu na tu mrkfu. 2700x45-10%= 110 000 kr čistého každých deset minut to nemám většinou ani v reálu.xD

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Padá to méně, ale od začátku akce 111 kousků je slušné. Uvidím jak na tom budu po prvních 24 hodinách, předpokládám, že v pohodě :)
    Na noc se osvědčil pórek a zázvor. Stromy jsou pryč, včera zklamaly.

16. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Tak dnes rano mi padlo 17 noznic,dost bieda, uvidim kolko mi toho napada z akcnych a otocim cibulu s laskou k SH :)Vsetkym prajem krasne Velkonocne sviatky a nech vam to pada :)

17. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Dobré ráno všem:) mám tam ještě karafiáty tak uvidím co z toho vypadne , ale velkou naději si nedělám prozatím nic nebouráno , ale asi budu muset jinak nebudou LILIE hezký den a kdo hold má hotovo tak GRATULACE;),,,,,,,,,,,,,

STYBI, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  18. jakoja

jakoja Aktivní autor

no tak nevím jestli to je fér ale na bahamě mi z jedné plochy lilií vypadlí 2 ks. a na druhé nic vím že je dost času ale přece

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezký den všem. No nejsem já auva? Prodala jsem všechny orchideje-zbylo mi 26-,musím dopěstovatxD:cry:xD

20. kraketice

kraketice Pisálek fóra

Dobré ráno, včera krátce po spuštění hry mi v lese nevypadly ani jedny nůžky, přestože jsem měla nasázeny karafiáty plus několik stájí s vyšším BZ, máte někdo podobnou zkušenost? Mě se to stalo poprvé, dost mě to překvapilo a taky naštvalo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.