Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

tak mě po sklizni dlouhodobek karafiát ječmen citronová tráva přišlo pouze 34ks nůžek :eek:

2. blondmary

blondmary Magnát fóra

58 nožničiek, no to sa dá, ale čo ma baví to je zárobok na trhu.
    Takže mrkva a orchidea teraz majú prím,
    snáď na nich aspoň trošku zarobím.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky zarábam xD A kokodák za 700 je taky pěkná nálož ( no, už mi došly :cry:):p

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte,
    nožníc mám dosť [​IMG], a to som nečakala na 14,00 so zberom, akčnú pestujem len na necelej Bahame, na farme točím mrkvu, však za 30-40 gr. mi idú na trhu ruky potrhať, orchidea tak 350 gr., no bláznivá Farma xD.

Tiež čakám na víťaza, bbowling nejak čuší, padátka mal už skoro všetky, asi pestuje ľalie o dušu;).

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Dojela jsem po půl 8 konečně od němčourů a honem sklízet a rozpěstovávat.
    Bída...z plochy brokolice a stromů - 8 kusů, z plochy karafiátů - 12 , z plochy
    cibule a stromů - 10 , na Baha ze zázvoru - 10 , Baha ostrov stromy a chlívky - 9 kusů.
    Chybí 12 nůžek z kouzelných stromků. Takže celkem i s dárky = 56 kusů nůžek .
    Nadšená nejsem, když to padá tak blbě z karafiátů a pod. , nechci vidět jaká bída
    bude z akčního kvítí.
    No, jedu dál , nedá se svítit.
    :p
    Přeji, ať vám nůžtičky padají lépe než mě.

6. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Heč, mám 15 kousků nůžek včetně 6 darem...
    Nevím, čí je tohle vina,
    tak se zeptám láhve vína.
    Nebude však žádná psina,
    až ráno bude kocovina.​

7. ksisak

ksisak Zelenáč fóra

Kouzelný strom mi nedává nůžky, máte někdo stejný problém?

ell1956, petaM2001 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nikdo, kdo čte návod k akci, kde se píše, že kouzelný strom vypadávátka nedává.

9. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Já mám nůžek 57 a padat to víc nebude , >:(jelikož jich je málo pro celou akci pouze 250 nůžek , ale čtu a divím se že ještě nikdo nenapsal hotovo xDxDxDxD................ dobrou noc a zase zítra na FARMIČCE;)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No - z mrkve to nepadá :eek:

11. blondmary

blondmary Magnát fóra

no z mrkvy padajú iba peniažky na trhu ;).
    Ale sliepky vynášajú viac, najmä ak sa k tomu pripočíta aj predaj hnojiva ktoré vyprodukujú.
    :D

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ksisak, prostuduj prosím pečlivě první stranu diskuze. Dozvíš se tam vše potřebné a i proč nedává Kouzelný strom v této akci padátka.

Příjemnou hru danda

13. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky farmári. Takže ja mám za dnešný deň 79 nožníc. Ak to tak pôjde ďalej, tak v tom nevidím problém. Prajem krásnu a úspešnú hru.;););)

14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Takže 13 nůžek za první den... celou slavnou akci odpískávám a všechny následujíccí taky... takhle to nemá cenu zkoušet.

ell1956, petaM2001 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  15. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Poslední akce jsem splnil, s touto to snad také vyjde. Doufám, že nůžky budou padat... :), protože se mi akce docela líbí.

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mno tak nevím, nevím. Nůžek mám 31 a akční v pralese a na hlavní, nic nebourám. Čekám na sklizeň a asi tam dám růže a uvidím, budu doufat, že se to zlepší......
    Nečetla jsem celou diskuzi a tak ani nevím.......už má někdo hotovo?

17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám dneska 54 nůžek , včetně dárků od sousedů...9x... ráno jsem nesklízela, nechala jsem vše na 14h..na Baha jsem měla zázvor, na druhých špaldu, dále chlévy , výrobny a stromy... no, zázrak se nekonal...tak uvidíme...nevím proč, ale tahle akce mě vůbec neoslovila:sleepy:. Zítra odjíždím do Berlína, 2 dny budu mimo PC...tak uvídím, jak to vše dopadne. Ale vcelku, mě to je jedno, z tajemných stájí a sazenic stejně nic nevypadne, jen plním lišty.... tak si raději užiji velikonoce.

Koho akce oslovila, přeji hodně úspěchů;)

18. 71Romca22

71Romca22 Pisálek fóra

Hezký večer:)...sklidila jsem až teď a 59ks nůžek je dobrý počet, podle toho, jak tu čtu...však je to první sklizeň a času do konce dost, jako vždy si mýtinu nechávám tak jak je, obr stromy se mi nikdy kácet nechce;)..tak ať nám to padá...

19. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Šialená cena za orchideu na trhu.(cca 360/ks) Zarobil som ničo cez 1 017 000 grajciarov. 8)8)8) Ešte mám 15 430 orchidei. Uvidím ako sa to bude ďalej vyvíjať a ešte niečo predám, hoci mám už 44 676 114 grajciarov :D:D:D.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Odtajněny první 4 tajemnice - 3 lištičky :cry:, 1 XXL jeřáb potěšil :). Jen houšť a větší kapky (hlavně nůžek;))...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.