Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Ahojky,já mněla po první sklizni také jen 56 nůžek-.-tak uvidíme,mám teď 3 dvanátcky,tak to bude mela:mad:;)

PS. Představte si,že se mně zeptalo kuře kolik mi je,když jsem mu napsala že 50,tak mi odepsalo,že jsem směšná a vykoplo se z mého kurníku,bo jemu bylo 15o_OxDxDxDxD

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Když jsem se včera dočetl, že BP koupili Číňani, nejdřív jsem se vyděsil, že budou vypadávat slávistický dresy. Že nebude vypadávat nic, to jsem opravdu, ale opravdu nečekal. Pokud to tak bude "nepadat" dál, budu nucen významně zvedat obočí :music:xD.

3. sirchose

sirchose Analytik fóra

Dobrý kuře,na gril sním:p:p:p

4. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa zatiaľ 85 nožničiek + večer ešte budem oberať čo počítam ďalších 8-9 :p do konca akcie je 6 dní takže nevidím žiaden problém s napadaním nožničiek ;)

5. doben

doben Ikona fóra

Video k akci a návod jak plnit:

Video obsahuje kód,
    první 3, kteří mi ho pošlou nejdříve.
    Získají 1x Velikonoční marmeládu.
    Kód mi posílejte poštou na jméno doben.
    ----------
    Výherci Velikonoční marmelády:
    -
    pechfógl-
    upirka42
    Jitule17101959​

Naposledy upraveno: 24/3/16
  6. samec

samec Magnát fóra

Ani XXL stromy nezabírají asi 100ks stromů---3ks nůžek!!!!--To si z nás utahují?Mám 40ks nůžek,za karafiáty,zázvor,zvířata a už několik dárků od sousedů---opravdu skvělé

7. nepleska

nepleska Aktivní autor

ahoj samec, ja som na tom podobne, mám ich 41...padá to slaboo a to som mala karafiáty a ibištek..

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

doben: Člověče, když mi bylo asi tolik jako tobě, vůbec mě nenapadlo, že tohle datum bude někdy existovat a že se toho dožiju.xD No dneska jsem ráda, že se tak stalo.
    P.S. No teď už zase nejsem, protože mi to nemyslí. Omlouvám se, že jsem ten kód umístila sem. Snad mi to docvaklo včas, ale stejně mě ze soutěže vyluč.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Samec: splnit v 3,6% celkového času 16% padátek zrovna nevidím na nějakou katastrofu.

10. silviec

silviec Mistr fóra

Jj, utazene to je i není, je tam cca 5x méně padatek, takze pada 5x méně), do ted jsem mela s rozpestovanim asi 200padatek, -sklizen akcni na velkych polich, 28 JC a padatka jsem dostala z jedne plochy 2)), zkusila jsem ze zvedavosti 1x otocit na pohopolich porek -56 nuzek).Však ono to napada, jen chudacci kurata, budu muset hodne zabrat, aby něco poplnila a ne na pohodu, jak se ještě včera zdalo.

11. samec

samec Magnát fóra

pajda361 - ono to zaráží,že z 19h a 12h věcí nevypadne skoro nic a co teprve z akčních 5h? když z prvních 90ks vypadli 2ks--jinak je mi nejspíš jasné,že to asi dopadá ,ale dost ztuha

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem položila ty 4 chlívky, za fl odtajnila a zas nic...Já se tý labutě nedočkááám:cry::cry: Evoinfo budu muset využít tvé nabídky;)

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Samec: je potřeba brát v potaz i potřebné množství a to je jen 250 ks. Prostě u této akce jsou počty jiné, než které byly u předchozích akcí. Pokud někdo čakal, že mu těch 250 padátek napadá za dvě sklizně, tak byl myslím si hodně naivní.

14. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Táto hra sa mi páči. Pozbierela som orgován a orchideu, pár sladkých stromov a predstavte si 56 vypadáviek len susedia nejako meškajú. Výhry viac než fantastické ved 12000 frajciarov každých 14 hodín sa len tak ľahko nezíska. Nepomýlili sa v RT? Prajem všetkým zábavnú bezproblémovú hru.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak u mě dobrý (na nové poměry) :D Vyhupslo 87 hopsátek, což je cca 50% toho, na co jsem zvyklá. Tak snad to dopadá, vždyť jsme teprve na začátku.
    V pytli je ovšem celá má statistika s hopsátky, bo minule suveréně vyhrály banány s kokosy a jiný babruňk, ovšem teď je všechno naruby o_O
    Prales - moringy a hrozny moře - 22 nůžek
    Baha kokosy, banáni, manga... - 8 nůžek.
    Plocha vytuněného pórku na poho - 22 nůžek.
    No, možná to bude boj ;)

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

skalara.v - to je v pohodě, vždyť za necelých 6 hodin akce máš víc jak třetinu padátek doma :)

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p mám 60 nůžek - to je slušné na první odpoledne akce ... takže zůstávám v poklidu ... rozpěstováno už mám taky, tak teď točit akční s vodou, co to dá a na noc něco "lepšího" :)

18. cicimana

cicimana Rádoby autor

Vypadávátka nějak moc nevypadávají, ani z obr stromu nic. Jestli to takhle půjde dál tak se nikam nedostanu.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

krakoramaja - to jó, to je sice pravda, ale když tu sleduju, jak to padá z akčních, tak se trošičku bojim :oops:
    Ale hezky se bojim ;)

20. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Mám 39 nůžek a spokojená. Vždyť je akce teprve pár hodin a já mám pomalu 20% nůžek. Za mě. palec nahoru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.