Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Celá sklizeň jen 4 x nůžky, tak to je bomba. To se načekám, asi tak do konce dubna.

2. sardole

sardole Pisálek fóra

Tak teď už to je vážně divné. Poté, co mi za celou dobu, co si tu píšu, vypadly pouze jedny nůžky, mám jich o jedny méně ?!? Asi mi je někdo krade, když jsou tak nedostatkové...

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

velikonoční lllie: Mám 1636. Ideální stav 345. Plním na 474,2% Hotovo 10,9%
    nůžky : Mám 64. Ideální stav 6. Plním na 1066,7% Hotovo 25,6%

a už to frčíxDxDxD

4. samec

samec Magnát fóra

Tak z akčních 90ks vypadli 2ks nůžek! Skvělé!--Celkem slušné to je,jak jsem tady už četl.......Psal,jsem zde již,že z 10h zázvoru mi vypadli na pralesu 3ks,tak co vypadne asi z 5h akční rostliny,že asi nic,tak se to potvrdilo,že opravdu nevypadlo skoro nic........RT je opravdu milé a štědré na nás.......:D;)

Naposledy upraveno: 24/3/16
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nejsi v tom sám, z květáků a karafiátů taky dva kousky. Ty ztratím na reálné zahrádce během víkendu (většinou je i najdu, ale párkrát taky ne.

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak koukám z akčních na celé farmě jen 1.nůžky tak musíme se spolehnout na stromy?

7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Síce máme dodať "iba" (hahaha) 250 nožníc, ale na 2,5 ploche z 90 veľkých polí s ľaliou 4 ks, a na 2,5 ploche (neviem počet) maličké políčka nasadené proso - 3 ks. Frfľali sme na počty 900 ks, tak máme čo sme chceli. Ale - nádej zomiera posledná a kto čaká, ten sa dočká, nuž musím makať, tak nech sa nám darí.

8. vavovi

vavovi Stará škola

Promiňte co jste chtěli, když minulou akci ani ně po 24 hodinách od začátku se tady hlásilo, že je hotovo a vlastně skoro nůďo. No tak teď to máme na odezvu jsme nemuseli dlouho čekat. Jenomže ti co dělají akci poctivě 4 - 5 dnů a někteří dřou opravdu až do konce hold budou mít teď smůlu. Jinak já si nestěžuji z karafiátů na pohopolích 1,5 plochy a 1,5 plochy chlívky v mezerách stromy vypadlo 53 padátek

9. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Jj, utažený je to pořádně. Když dcerce z lesní mýtiny artyčoku na středních polích a okolo stromky vypadlo 12 ks, řekla jsem si, jasně, je to utažené, jak jsem předpokládala. Ale že jí na divošce vypadl 1 ks z artyčoku (pravda na velkých polích) s pár stromy po okrajích, to mi vypadly voči až na monitor :mad:
    U mě též nižší počty, z celé farmy na první sklizeň 62 ks, což je méně než polovina toho, co mívám obvykle.

10. sardole

sardole Pisálek fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Uvidíme jak to bude vypadat. Nevím jestli to zvládnu,protože sobotu a neděli jsem v práci. Zatím vypadává hodně málo zahradnických nůžek. Už jsem si všiml, že když je něco potřeba, padá toho málo, aby nás nutili si to dokoupit.... A to dělat nebudu...

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  12. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čaweste...Nefnukajte akcia len začala ja mám 47 nožníc a čo teraz času je hafooooo mám štyri dni volna,,,
    Držím palšoky nech vám to ide:)

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

vavovi: Ahoj, neboj to se bude hlásit i teď ,-) A tak nějak přemýšlím co tím chtěl básník říct, že teď to máme? Já to mám už od narození... ale teď vážně, nevidím v tom rozdíl zda dodávat 250ks při tomto "utažení" (cca padá 1/4-1/3 než jindy) a nebo 1000ks při normálu.

14. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Padátka,jsou opravdu omezená,ještě se mi nestalo aby mi z 50 obrstromu sklizen dala 5 nužeko_Ovětšinou je to tak co strom to padátko...no přesto nezoufám,ono to napadá;)Nakonec,akce frčí chvilku.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Splněno 10 úkolů a čekám už jen na lilie, půjde to pěkně :music:

16. milteska

milteska Expert fóra

ráno jsem normál sklidila stromy v domnění,že to bude brnkačka..........no-není! z chlívků nula z akčních horko těžko 2 kousky:wuerg: Takže těch 25 nůžek je slabůčké

17. sirchose

sirchose Analytik fóra

Zítra zkusím vytuněný karafiáty na pohopolích se stonkem a všema udělátkama za nulovej čas tak uvidím,ted se mi nechce bourat cukinák

evainfo, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  18. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak z 90 akčních na polích 2x2 a přesunování pěti JC vypadlo 5 nůžek. Chce to dlouhodobky, to je jasnačka. Moje strategie je daná. Přes den akční, na noc dlouhodobky....ještě se zamýšlím na zbourání těch pár stromů, co mi tam zbylo, uvidím zítra, co z nich vypadne:p

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem zkusila na poho polích šlechtěné růže. Zásoba SH je dostatečná, navíc jí doplňují vlastní produkcí a tak je mně nějak toho zbytečného plýtvání pro tentokrát jedno. A výsledek? Co vždycky úspěšnost 100% i bez J.C. tak tentokrát ze 4 pokusů výsledky takovéto:
    bez J.C.: 16 a 11 nůžek
    s J.C.: 22 a 29 nůžek
    Nůžky ze sklizní: 134 ks, z té rychlosklizně 78 ks, dárky 2 a celkem tedy 214 [​IMG][​IMG][​IMG]

20. abc23

abc23 Komisař fóra

Já bych řekla, že to padá úměrně požadovanému počtu, tak lidi neblázněte, kor ti, co hlásí 80ks :-D
    Mě padlo 37ks .. vč.4dárků.. a jsem v klidu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.