Hon na vajíčka (24.3. - 30.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne nožníc vypadlo 45 ks.Už mám rozpestované.Možno že budú lepšie tajné ako v minulej akcii.Ja som v kľude ak mi tých 250 nožníc nepadne do konca akcie tak sa nezbláznim.

2. šebejda

šebejda Baron fóra

Padátka jsou dost omezená, příprava byla velká, padátek jen 75. Ale i přes to bude akce pohodová:p

3. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

No dalo se očekávát, že padátka budou omezena, když je jich potřeba pouze 250. Z karafiatů pouze 57 i se 7 JC. Bída.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

89 střiháků mě trochu zarazilo,ale jak tak čtu vás,ještě si možu pískat. Hlavní bude,kolik toho napadá z akční kytky,jinak budu muset obvolat sousedy at neposílaj nářadí.

5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Panebože to je hrůza.....já mám jen 27 vyskakovátek! Co budu dělat? to přece nemůžu mít večer hotový!:cry:. Kdoví, jestli to budu mít hotový do konce velikonoc:cry: To se nedá stihnout! Zbývá už jen 140 hodin!:cry::cry::cry::cry:
    xDxDxDxD

6. tavos7

tavos7 Expert fóra

sardole, doplním nezmarku. Splnit v družstvu co nejvíce úkolů v Soutěži zemědělců a ve Výstavě. Co úkol to procento pravděpodobnosti vypadnutí vypadávátka navíc a pak poháry osadit na Stromě moudrosti do Živoucí legendy ať to působí na celou farmu bez přesouvání pohárů. Není to okamžité řešení - uznávám dobrá rada nad zlato :) - ale pro příští akce ... Už když jsem byl na cca 20/30 přestal jsem mít obavy z vypadávátek.

7. sirchose

sirchose Analytik fóra

Nebrečte,nůžek není potřeba mnoho tak proto jich padá míň,ale nebojte to napadá,vždyť jsme teprv na startu,já měl všude karafiáty a na baha stromy na 20 hodin a mám 68 padátek ,to bude v pohodě

8. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Tak padato prachmizerně>:(, ale zase je jich o poznání méně než kdy jindy taky jdu do toho i když se mi moc nechce díky těm svátkům má být pěkně a sedět u PC je podle mne hloupost :p,,,,,,,,,,,,,ale farma nepočká slepic mám dostatek 1146 ks xDxDa to jsem už 200 ks prodala........ tak vám všem přeji krásné velikonoce jak v rodinném kruhu tak i zde na FARMĚ jdu něco dělat :cry::cry:ať to vše stihnu papalala večer pokud nepadnu za vlas;)

9. sardole

sardole Pisálek fóra

Aha, tak to jsem teda pěkný blb. Už jsem si ji mohla několikrát aktivovat, ale vyplácala jsem hvězdičky na jiné blbiny, které jsem v danou chvíli potřebovala (superkrmivo...). Tak teď je budu šetřit. Díky za radu.

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

Mám 45 nůžek a už 90 ještě jednou ve všemi vylepšeními = 630 akčních, pak už pidi a voda;)

evainfo, Lyzarka a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak už je mi jasné proč je potřeba tak málo vyskakovátek :)

Vypadlo mi jich 30 z celé farmy.
    Mám rozpěstováno a myslím že i když to bude padat málo, tak to stihnu.

Když to padá moc, lidi frflou nad nespravedlností. Když to padá málo, lidi zase frflou. Mě to ani nepřijde. V každé akci mi padá málo padátek, takže je mi fuk jestli jich je potřeba hodně nebo málo.
    Kouzelný stromek mám jen 2x, tedy mi těch "pár" kousků ani nebude chybět.

evainfo, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už má niekto hotovo?xDxD.Je najvyšší čas.;)

13. sardole

sardole Pisálek fóra

Tý jó, to je věcí! To nezvládnu:) Já si tu jen tak pěstuji a chovám a plním jednoduché úkoly... To chce vysokou farmářskou! Kde se to studuje?

Tom_Cooper, Viky007 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Počkej do zítřka. Akce teprve začala :music:

15. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

myslim, ze odsouvam zacatek akce a jdu tocit mrkev... za 37kr/ks se to dost vyplati :)

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Do jakýho zítřka ?? těch 15 tisíc mají napěstovaný ještě dnes. xD

17. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Ahojky.
    Ne že bych si stěžoval, kompletní sklizeň - 3 x nůžky. To bych plakal.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  18. tavos7

tavos7 Expert fóra

Myšičko, myš59, pojď ke mně ... tedy vlastně jsem chtěl napsat že pokud pojedeš na polích 2x2, tak při použití MJS a ZSH dostaneš z jednoho 9 plodin a tedy bys měl(a) mít ve výsledku 90*9=810 plodin na zasetí pidipolí.

Přece tady u nás :D

19. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

poslední akci jsem vynechala neb jsem byla pracovně nepracovně v Athénách
    tak nyní zaseto a vzhůru do toho

evainfo, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Pitrýsku díky!Solidarita potěší,ať se ti daří.

evainfo, Pitrýsek47 a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.