Hojnost zábavného farmaření! (26.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milena8111

milena8111 Rádoby autor

Ahoj, opravdu je nutné, aby nové chlívky byly tak obří, potom není na farmě vůbec přehled a přestává to bavit

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Souhlas, chlívek velký jako vrata, poslední dobou je ta grafika nějaká divná (viz muntžak).Tak veselé zábavné farmaření, mně už to taky zábavné nepřipadá :p.

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Taky se mi ten nový výběh pro lesní kočku nelíbí, hned, jak se domele krmivo, půjdou do velkokapaciťáků k neónkám.

4. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Vyrábím,sklízím.Pomalu ale jistě se stodola plní. Jde to.;)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ty stromy z kočičího výběhu zakryjí další věci na ploše. Já s tím problém nemám, sklízím kombajnem, ale klikači musí jít do vývrtky... A není to poprvé.

6. stěby

stěby Polobůh fóra

Y_n_O - Tak jeden klikač 8) šoupnul 2 koupené kočky do šmajchlbaráku ke slepicím a kukačkám v aktuální akci, sklidil a zboural. Počkám si až na tupý klik, až budu s postřikovacími uměními hamtat tisíce zvěře. Kočky k tomu přidám, aby se rychleji okotily :music:
    :D.

7. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Naštěstí už jsem také v klubu Postřikovacího umění, takže tvar, barva nebo velikost chlévu je mi šumák :music:
    Jinak grafické zpracování se mi líbí ;) Animace mám permanentně vypnuté, jinak bych už z toho měla asi oči šejdrem :wuerg:

8. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Já kočky nakoupila,ale ještě na plochu nedala. Skromné výběhy se mi tedy líbí více,jsou přehlednější. Sklízím kombajnem,takže mě vzhled překážet nebude. Animace můj děda noťas nedává,takže ty jsem snad ani nikdy zapnuté neměla.Vlastně mám vyplé vše co by mi mohlo brzdit farmu :) No jo 13 let starý noťas už má ledasco zasebou :)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sheron11, tak Ty máš ještě noťas v pubertě, ten můj bednadědeček je z roku 2007 :)

10. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Jeden úkol hotov :)
    A kočka? Ta si musí počkat :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.