Hojnost v Měsíčním světě (20.6.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky jsem si myslel ze udelam ukol, ale stonek chce jine dekorky - toho trola, takze ponekud vice surovin nez jsem pocital...
    ale je hotovy, ta dekorka z ukolu pocka na priste, ted se moc kytek nenapestuje...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Záměna dekorky - nahlášeno k opravě - správně do řádku patří To je jeskynní troll!

Honzulka05 a Xenie6161 tohle ocenili.
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek všem, nezapomeňte si vyzvednout kompenzační balíček v novinkách.
    Danda

Honzulka05, kiki2305 a Iwuska tohle ocenili.
  4. alpenit

alpenit Pisálek fóra

Ahoj všem, nejde mi vložit montovna černého světla do děsivého zvěřince nevíte někdo kde dělám chybu ????když kliknu na plus tak se montovna po výběru nenabíddne...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. zdenda

zdenda Rádoby autor

• Nepoužívej odpověď s citací (tlačítko odpovědět), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    alpenit

***odstraněna zbytečná citace

montovna je dílna, takže nelze vložit !!!. Do zvěřince jdou vložit pouze chlévy.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/6/19
    Skali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.