Hojnost v Měsíčním světě (17.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: jj, jen pořád zapomínám, cože jsem to vlastně chtěla... takže sklidím a juknu na úkoly, co to mám vlastně zaset... no masakr.
    Jo a v reálu to samé... sůl jsem kupovala "úspěšně" 14 dní atd.... Ale jinak to vše v pohodě zvládám, ani tik v oku nemám :music:

davidson00, Y_n_O a -Kuteno- tohle ocenili.
  2. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím kde získám sliz-děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Batory továreň na sliz si kúpiš v obchode u Jacka za desivé rastliny.Dievčence alebo paničky vy spíte?Ja už pestujem do stodoly a úlohy sú už fuč:D:D;).

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zavařovala jsem dýňový kompot, vařila a chystala na zamražení dýňové zelí... nehrůzostrašné, normální... tož nebyl čas na hřbitov... ale už se polepším, do konce otvírací doby něco napěstuju a nachovám, jen ty lítací kočky na poslední část houbolesa nebudou, mám jen tři chovné stanice a nějak se mi nedaří mezi tím vším pěstováním nasyslit na další od Jacka 8)

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Y_n_O - ty zase nespíš? Hřešíš na to, že dnes budeš moct spát o hodinu dýl? :p

Já si dnes v podstatě omylem vytočila +100%, takže pěstuju a pěstuju, a snad se mi konečně podaří vytvořit aspoň minimální zásoby. Co jindy napěstuju, to mi zase hned ti z chlívků sežerou. A to se ani nesnažím plnit úkoly v družstvu. Co teď nasyslím do stodoly, to tam taky zůstane (dokud to zase něco nesežere). Škoda že se změna času nepromítne i do bonusu. Mít dvacetičtyř hodinový bonus činný 25 hodin, to by bylo super.

Honzulka05, Sovinka a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prepperko, nebudu spát o hodinu dýl, můžu o hodinu dýl bloudit v labyrintu. Ač se mi všichni ze všech sil snaží vysvětlit, jak nebloudit... ;) A u toho něco napěstuju a nachovám i na hřbitovních plochách, když se zrovna vymotám ven...

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Kromě toho, že jsem nezískala půlnoční dub, jsem s prodlouženou děsivkou spokojena. Dalo se toho stihnout docela dost, úkoly hotové. zásoby nachystané na příště. Teď už sadím jen tak co mě napadne, ale spíš ty delší rostliny ať k tomu nemusím pořád lítat.

Edit FAQ je chyba u jeskyně porteldýně je tam uvedeno po vylíhnutí velikost 2x2 místo 1x1, Sem se lekla co jsem vlastně koupila.

Lyzarka, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

.macca. : taky si prodloužení pochvaluju. Když do toho započítáš i booster na děsivku (měl jsem 2), lítají ty kytky z polí doslova po stovkách.
    Já naopak sadím ty nejkratší, abych to využil co nejvíc, protože ty nejdelší sázím na každém konci děsivky a už jich mám přes 20 000. Zato těch kratších mám jen kolem 4 - 7 000.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

akce byla ukončena a debatu k ní tedy zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.