Hojnost pokladů (20.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mazurec

mazurec Stálice fóra

I mě chybí poslední dekorka do stonku přihraj míč,je mi to líto,ale peníze do toho strkat nechci,stačí že si kupuju pomocníky a jak vidím nejsem sama komu bude chybět.Padátek mám dost,ale kytky sem nějak nestihla vypěstovat

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Ráno jsem obě akce dokončila ,včera ještě chybělo 300 foto a to jsem si teprve přečetla, že z chlévů to nepadá :(tak šly do lišty a protože jsem to chtěla dokončit, nastoupily stromy a ráno bylo hotovo i z xxl stromů.

burds, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  3. herda21

herda21 Expert fóra

pechfóglJe to marný, je to marný.... pro srandu králíkům. Exstuje zjednodušený návod, jak se dostat do 2. patra? Ano, vím, příspěvek od Skali č.140, ale nejde mi to. Políško č.20 jsem odemkla zeleným klíčem, vložila koaly, ťukla na trampolínu - a výtah nejede. Co mám pro to ještě udělat?
    Pitrýsku, mysli si, že jsem blbá, ale poraď!

Nejsi blbá... Také jsem klikala na různá pole, ale do pater jsem se dostávala jen pomocí tlačítek na levém bočním panelu....
    Stonek je funkční, ale když jsem měla prostředky, sbírala jsem odměny dále. Skóre - 1. patro celé. 2.patro - všechno splněno, ale truhlici s dekorkou se mi nepodařilo otevřít, ač jsem měla namleto i potřebných deset plánků....tak tedy nevím, co to chtělo.....vyzkoušela jsem všechno možné.... Zbytečně jsem si přikoupila rostlinky - chyběl mi jeden plánek....naštěstí jen za 33Kč

Honzulka05, marketka47 a burds tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

herda21 - jestli myslíš dekorku Stylová zábava+ (na č.9) - tak to chtělo žlutý klíč - bo dekorka byla za žlutou zástěnou. A žlutý klíč byl na 3. extra patře.
    Všechny zástěny bylo nutno odstranit stejně barevným klíčem :)

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a ted babo raď ona žádná akce od zejtra jsem scelej tumpachovej co mám nasadit jináč stonek jsem udělal 3 patro jsem celé nevyloupil a to mě vůbec nevadí

Matýsek děkuji dám tam jutu

Naposledy upraveno: 26/3/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

petaM2001: mrkni na Oficiální oznámení, něco málo už tam je ;)

Honzulka05 a petaM2001 tohle ocenili.
  7. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Tuto akci jsem dodělala ve 13.30.

Honzulka05 a manech72 tohle ocenili.
  8. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

I když jsem byla přesvědčená,že tuto akci nemůžu dokončit,(od začátku jsem nepochopila systém s klíči a trampolínami... )
    nakonec se mi to přece jen podařilo a získala jsem dokonce i gazelu a maďoul!
    Stodola sice vypleněná,ale po delší době konečně zase něco úspěšně splněno ;)

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ach jo... chybělo mi na Muďoul 1.200 akčního kvítí :cry: ráno jsem zaspala a na služebce jsem neměla wifi-připojení... takže celá honička šla "do kopru"... A stačila jedna sklizeň.
    No, teď už je po akci a jdu si lízat rány -.-

10. fgs001

fgs001 Pilný autor

Tak, právě jsem sklidil poslední vlnu akčního kvítí. Kdyby měl někdo pocit, že je na tom zle xD

11. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Akce za námi a už se těším na další -akční rostlliny tam nebudou, tak alespoň trochu doplním zásoby a popojedu v družstvu :) Sice jsem neměla všechna zvířátka na trampolíně, ale jsem vděčná i za těch pár.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. herda21

herda21 Expert fóra

Skali herda21 - jestli myslíš dekorku Stylová zábava+ (na č.9) - tak to chtělo žlutý klíč - bo dekorka byla za žlutou zástěnou. A žlutý klíč byl na 3. extra patře.
    Všechny zástěny bylo nutno odstranit stejně barevným klíčem :)

Áááá, jsem doma.... Pravda, třetí patro jsem dokončené neměla, zde byl tedy zakopán pes/schován klíč.... Díky Skali za objasnění, teď budu spát klidněji :D

Honzulka05, burds a Skali tohle ocenili.
  13. maurehata

maurehata Osvícený autor

k.vitek - pokud ti pri dalsi OaD bude muďoul stale chybet, ozvi se mi, poslu ti jeden. Nicmene myslim, ze dalsi OaD bude az za dlouho a to se ti urcite podari ho uz ziskat. A taky jestli pujde posilat, tentokrat nesel.... Ale proste kdyby neco, ozvi se, mam na ne stesti, tak uz jich mam snad sest nebo i vic.

Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.