Hojnost pokladů (20.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Obě akce hotové komplet v poklidu, padátek tentokrát dost, pro mě dobré akce.

evainfo a burds tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Obě akce v maximálním rozvrkočení. To jsem zvědavá, o jakej fous mi to tentokrát nevyjde. Asi se dostatečně nesoustředím aa počítat taky neumím.:music:

burds a ašada01 tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nepocitam, jen tocim kytky... ale uz je jen ta dekorka, co chce 10 kusu map, tak se uvidi...
    Predpokladam ze to zitra rano bude - padatek je dost a dve sklizne bez zasazeni na dalsi by uz mohly stacit...
    Ale teda nebyt kola stesti, jeste bych cely zitrek potreboval, takze hodne akce na tesny vysledek...

burds, ašada01 a elbedna tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

spuntka, Koulička1 - už jsem se taky dočkala :D Už pěkně sedí na stonku ;)

5. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak hotovo, dekorka z opravny také dorazila, spokojenost

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak nakonec jsem to dala celé ;).

evainfo a burds tohle ocenili.
  7. masenka1111

masenka1111 Zelenáč fóra

Dobrý den jak se dostanu do hry nemohu nic otevřít i když mám zboží dost stále je tam zámek

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

masenka zkus to nahoře přes dodávku pšenice

Edit Matheana: máš nastudováno vlákno Jak na vypadávátka? Není to jenom o sázení a sklízení.

Naposledy upraveno: 25/3/19
  9. Matheana

Matheana Zelenáč fóra

zdravím,tak dokončení vidím opětovně špatně,protože soused má přes 800 map a já mám velké prd a tak to je každou akci...takže se vyplením z vrtulek a superhnojiva a stejně to nedodělám a protože se to stává každou akci prosím!!!!! udělejte s tím nastavením něco!!!! chápu,že tu musejí být lůzři,ale takhle velcí jo a se sousedem co má těch přes 800 map obdobně sázíme i sklízíme...takže může mi to někdo vysvětlit?

marketka47 tohle ocenil(a).
  10. masenka1111

masenka1111 Zelenáč fóra

Děkuji moc

11. Skali

Matheana - ahoj, na kolik % máš živoucí legendu na stromě moudrosti ? Jakou jsi udělala přípravu na akci - co jsi měla na plochách na úvodní sklizeň ?
    Asi by to chtělo něco změnit. Zkus mrknout do vlákna jak na vypadávátka (klikni). Určitě tam najdeš nějakou inspiraci ;)

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali-není to jen legendou,přípravou,Já měla na začátku přípravu všude na 3 plochách na Bahamě -Saguaro stromy okolo asi 10 chlévů a na farmě-Hortenzii,Oranž.macešku ,obr stromy na celé louce zase okolo stromy výrobny,zvěřince arboretum a stejně na začátek akce vypadlo jen 130 foto vodítek. Mám vše hotovo a stejně mi chybí ještě 210 vodítek na ten poslední černý klíč.Při každé akci jsou u mě problém padátka. Tak jak už tady parkrát bylo psáno ,jsou různě nastavené farmy. A tak je to u všech náhodných padání;)A teď mě kamenujtexD

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Matheana, mám sousedku se kterou také stejně sázím a sklízím , ale je stejně je hned první den o tři dny přede mnou, čímpak to asi bude? Je Tvůj soused vyšší level, tím by měl i možnost dát na začátek něco na vypadávání výnosnějšího, možná prožene pěšáky nebo v mezidobí na pohopolích nějakou tu vyšlechtěnou kytku. Kdo ví... ale soused má 8OO map? Byly potřeba pouze vodítka a kytky k jejich výrobě. V tom případě klobouk dolů a mám dojem, že výzva by to byla i pro ní :)
    Stonek mám ... nevím od kdy, vzpomněla jsem si na něj až včera a dekorace dosadila, tudíž jsem je měla a o nějakou sklizeň svou nepozorností přišla, ale jak k tomu přijdou ti, co se ještě dekorací nedohledali... chtělo by to nějakou kompenzaci;)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

GordonS. : to je asi jen překlep myslí fota na vodítku ,-) já jich mám 1614 a jsou mi na dvě věci, není kytka.

Stonek nemám, možná zítra.

DANKA722, GordonSargent a marketka47 tohle ocenili.
  15. ju.no

ju.no Aktivní autor

marketka47: nedá mi to a musím reagovat. Nechci tě kamenovat, ale to, co jsi vyjmenovala, bych já považovala za špatnou přípravu. Saguaro a hortenzie jsou fajn, ale oranžová maceška roste moc krátkou dobu na to, aby z ní něco kloudně napadalo. A obr stromy jsou úplně na nic, dáš jich na plochu kolem 40, což je 40 vypadávátek, kdybys místo toho dala na pidipole samou hortenzii, byla by šance na padátka čtyřnásobná.

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pitrýsku, vím ...;) ale také vím, že dost z nás nepřiznává nebo spíš nepřiznávalo co za urychlovátka používá. Dobře si pamatuji, jak se střežilo tajemství citronů. V diskuzích bylo, že jsme břídilové a pak je dost levně sehnali v OD. Také to tajemství kam položit tulidomek z kterého vypadnou ty nejvyšší šlechtěnci ,každý to místo na farmě měl a před ostatními ho tajil.... ale nechat si ujít takovou příležitost a vytrhnout někoho z plechu jsem si nemohla nechat ujít xD
    Skali, bude to na vykřičníček .... ale zítra to půjde do archívu a budu zase hodná...

burds, DANKA722 a marketka47 tohle ocenili.
  17. Skali

Tak já na mladší farmě taky ještě makám. Ale stonek mám, to jo - třetí dekorku do něj jsem získala ráno. Celé to nedám, ale to mě vůbec nevadí. Misi považuji za úspěšně splněnou. Co bude navíc beru jako bonus.
    Jen jsem chtěla říct, že když dva dělají totéž, nemusí to být opravdu totéž. Takže když čtu, že někdo jede stejně jako soused, kámoš..., tak se vždycky naježím jak kartáč.

Macešku rozhodně ne na první sklizeň, tam jdou ty nejdelší kytky ( většinou hortenzie). Místo saguára jsem odzkoušela vodní hyacint a jsem spokojená. (Lablab je také zajímavý, bo jde hezky pokrátit Tiki maskou + řemes. produkty - takže na honění padátek dobrý).

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

ju.no-věřím ti,ale já tu macešku,dala jen na 1 plochu a vím,že obr stromy zaberou místo,ale já je nechci bourat,neb se mi ze začátku stalo,že se mi u 2 stromů XXL změnily na obyčejné,vím to proto,že jsem je tak posbírala,aby šly do počtu k sobě a po zbourání to bylo jinak.Ale já už to neřeším,to jsem uvedla jen pro zajímavost a tak trochu i oponování,že v nastavení farem na začátku hraní je rozdíl.Prostě někdo má štěstí a někdo né.;)

Re: Já vím,ale zase mě láká mít svoji zásobu SH,vrtule i kapky na políčka,když potřebuji na dohnání,když něco hoří:)

evainfo tohle ocenil(a).
  19. ju.no

ju.no Aktivní autor

marketka47: já už hraji dlouho, obr stromů mám jen několik, z toho ten na SH jeden. A vzhledem k současnému vývoji odměn na kole štěstí a v bednách jsem už ostatní obr stromy z plochy dala pryč úplně. Nezdá se mi výhodné, aby zabíraly místo a daly mi třeba 2 vrtule za den růstu, když totéž mi za chvilku vypadne z pár beden. Možná brzy vytrhnu i ten poslední.
    A co se týká nastavení farem, tak rozdíly vnímám také obrovské, syn si svou farmu založil asi 6 let po mě a když sleduju, jak se mu daří, upřímně mu závidím. Jeho farma je jako jiný svět.

burds a marketka47 tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, ktoré "mapy" si myslela, najlepších Nokyov z chovu si dostala, nemáš sa čo sťažovať8)

Skali, nejdelší je laskavec;):D

akcia výborná, dodávky zo stodoly mi prišli vhod, miliarda pribudla na účet, len, čo si ja neborák za ňu kúpimxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.