Hojnost pokladů (20.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jakoja - áha, tak to mrkni na tento příspěvek (klik)- najdeš tam návod, jak se do tohoto sektoru dostat, ju :)

Koulička1 - ano, musíš počkat do zítra (taky čekám - můžeme čekat spolu ;))

2. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Tak já se tam nedostanu,ať se snažím jakkoliv.Koaly mám,ale ani se kupředu nehnu stále je to uzamčené

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Skali

*dareba1 - koaly máš odevzdané - super. A kam se nedostaneš ?
    Teď musíš přepnout do do 2. patra. Mrkni na ty obrázky, co jsem dávala tady a jeď podle toho návodu

Naposledy upraveno: 24/3/19
  4. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Právě se nemůžu dostat na tu trampolínu,Mám to pořád zamčené a myslím,že to na odemknutí ty koaly chce,ale zámek se neodemknul.
    Koal mám přes 1250 a nic to nedělá :)

5. Skali

*dareba1 - pokud máš odevzdané ty koaly, tak máš ten průlez aktivovaný. Přepni se vlevo tím zeleným tlačítkem na 2. patro. A pokračuj dodáváním tam - tak jako to vidíš na tom druhém obrázku
    Máš u té dodávky koal zatržítko ?

koaly.png Pokud jo, pokračuj, jak jsem ti psala.

6. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Já jsem ještě ani nezačala.Nevím kudy se tam mám dostat.Ať klikám,kam klikám všechno je uzamčeno.Myslím,že se tam mám dostat z toho zeleného pole na tu trampolínu.Je to tak dobře?

Ne ono mi to nic neodečetlo,nemám to odfajfkované, Zkrátka mě to tam nepustí

7. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Mohu prosím jen dotaz... Když ještě nepěstuji tu haha papričku tak se dál nedostanu ?? ( 8 okno - 3 000ks ) Děkuji za odpověď

Tak díky ... nějaká akce pro nás pomalejší by byla fajn ... :)

8. Skali

*dareba1 - jo tak, ty jsi ještě nazačala - tak touhle informací jsi ale měla začít.
    Takže jinak - musíš prohledat vše, kam tě to pustí - posbírat klíče - tím odstraníš barevné zástěny. Postupuješ políčko po políčku. Až budeš mít i zelený klíč, dostaneš se na tu trampolínu a dál už víš ;)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mediumZ - ahoj, dál se nedostaneš. Dodávky lze obejít jedině za floreny.

9. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Aháá,tak to musím proléz všecny patra než najdu ten zelený klíč.Doufám,že to chápu dobře :))

10. Skali

*dareba1 - ale néééé, zelený klíč je na 1. patře (č.10).

Komplet návod:
    Takhle prolez 1. patro. Začínáš na č.1 u té opice nahoře

dareba.png

Posbírej všechny ty klíče, budeš je potřebovat. Až to prolezeš, odemkneš i tu trampolínu (č.20).
    Pak se přepneš tlačítkem do 2. patra. Tam proťapkáš tu dolní část. Začínáš u toho žlutě podsvíceného průlezu.

2.pááá.png

Až ten sektor prohledáš, dostaneš se k té trampolíně vlevo (za červenou zástěnou na obrázku modře podsvícená).

Přepneš se zase zpátky do 1. patra a prolezeš tam tu spodní část (č.21, 17, 18, 22, 23, 24 a 25 - trampolína)

1. patro dolní sektor.png

Až budeš mít tu trampolínu č.25, přepneš se do 2. patra a prošmejdíš zbytek 2. patra.

2.pppatro.png

Na č. 18 je stonek. Pokud chceš i bonusovou dekorku Stylová zábava+ (č.9), musíš udělat i č. 21 (černý klíč) a 20 (trampolína), abys získala přístup do extra patra (tam je žlutý klíč pro získání té dekorky).

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Skali: klobouk dolů - už bych asi hlavou mlátila o zeď o_Oo_O:cry::cry:

12. Skali

Apachie1 - tluču :sleepy:. Proto jsem teď udělala komplet návod a budu na něj odkazovat ;) (Snad to mám dobře)

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No stale rikam, nehledat proc neco nejde a projit vsechna patra a NECO pujde... teda pokud mam suroviny, kdyz ne tak je to cerveny a bez zamku... jde se prvni patro, pak druhe, pak zpet prvni, pak zas druhe, pak kus tretiho a pak zas druhe... jsem ted v tom tretim a cekam na 4000 kytek pro klic co pouziju v tretim abych ziskal klic co je treba v druhem... jak proste :)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali,kdyby to bylo bludiště ztratil bych se mezi různá políčka s čísly,škoda že nemám tu papričku

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  15. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Mám vše splněno 2 patře a nejde mi odemknout stylová zábava co mám dělat ?

16. Skali

-popelka1- potřebuješ žlutý klíč a ten je v extra patře :)

17. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Díky za odpoved .

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Skali, tak už budeme čekat 3 :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:
    Já tu dekorku v inventáři taky nemám :cry::cry:

Honzulka05, Koulička1 a Skali tohle ocenili.
  19. ujezdik

ujezdik Pisálek fóra

Ahoj . Mám hotovo na stonek . Když jsem ho začal doplnovat tak jsem zjistil že mi chybí (chládek na pláži) , takže stonek je neuplný . Měl jsem ho dostat jako vše co jsem otevřel potřebě ke stonku .
    Prolezl jsem vše a nikde není !
    Docela mě to štve protože kde ho pak seženu . To už minulou akci kterou jsem dokončil se mi nedostalo poslední updat k ( oblačný skokan a kosti lamající nemrtví běžící pás ) i když se ukázalo že jsem ho dostal ale nikde nic .
    Co stím ?

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

ujezdik: nejsi v tom sám, ale stačilo by si přečíst 1-2 stránky příspěvků nad tebou a nemusel by ses ptát ;) Koukni sem #214.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.