Hojnost pokladů (20.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

To je nuda... nehnu se dál, dokud nenapěstuju 3.500 + 4.000 akčního kvítí :sleepy: právě stojím před dvěma políčky, které chtějí tolik... A pak ještě umlít 3x 10 Náčrtků (tj. 3x 2.500 kvítí a 3x 500 padajících Foto-Vodítek a 3x 250 padajících Lahví), abych získala Větev na Stonek a 2 dekorace...

Tak to nevím... do Extra-patra se nedostanu. Je vidět 1denní zpoždění s rozpěstováním a pátečně-odpoledně a večerní reálný život...

EDIT:
    Časomíra do konce akce 49 hod.

EDIT2:
    Jo, a ještě nevidím, jak získám dekoraci ve 2. patře - Stylová zábava. Když na ní klikám, žádný klíč se mi nerozsvítí (alespoň ne v tomto 2. patře).
    Tak jdu pročíst ještě jednou zadání o_O

EDIT3: Tak ještě přidávám chybějících 2.700 akčního kvítí (tím jsem otevřela trampolínový přístup do Extra-patra... ale tam se musím napřed probojovat přes 2x 10 Náčrtků...
    ...no, že já jsem se do toho pouštěla a ještě si dala něco za cíl... při nedělním předobědem. Akorát jsem si vyluxovala stodolu :cry:

Naposledy upraveno: 24/3/19
    elbedna, jankami a evainfo tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - stylová zábava + (na 2. patře č. 9 ) - za žlutou zástěnou - k tomu potřebuješ žlutý klíč, který je na extra patře ;)

olivka1180 tohle ocenil(a).
  3. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

prostě mne nejde oranžový klíč splnit aby se otevřela zástěna k trampolíně. :( mám tam asi 900 map a potřebuji k odemčení 300 a stejně to nelze... nějak mne to přestává bavit. vše co šlo jsem dodala a stejně to nefunguje :((

4. Skali

zl.jola73 - a máš splněné to pole před tím - tu 17 ?
    Vstoupíš do tohoto sektoru úplně dole vlevo (trampolína) a pokračuješ políčko 21, 17, 18 - klíč (pak 22, 23 24 a 25 pole se zástěnou)

2.p.png

zejdy66 tohle ocenil(a).
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak stonek mam, ale jaksi jsem prehlidnul ze jeste musim mit 10 semletych map - ono to litani sem tam po patrech taky zadna slava... ale staci prejizdet po polickach a ukaze se to, co nema zamek ale ma cervene napsany muj nedostatecny pocet pozadovanych surovin...
    Zda stihnu bonusovy nevim, neresim to, tahle akce je ciste o tom co se dodela a co ne... akorat je jistota, ze do stodoly teda moc surovin nepridat, uz vubec ne ty co jsem do akce vlozit, ale to by musel byt mesic "bez akce"...

olivka1180 tohle ocenil(a).
  6. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak stonek v nebi a tím končím neboť nemám tukany a koupit jich tolik za miliony krejcarů se mi nechce,za to ty ceny nestojí,takže všem přeji hodně zdaru v práci..(jinak gazelu mám a muďoula také)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek mám a asi končím. Sklidím ještě večer a uvidím, jestli to bude stačit i na tu oranžovou zástěnu. Spíš bych řekla, že ne, ale nijak mě to nemrzí.
    Celkově si myslím, že tahle akce byla opravdu dobrá, větvička s vítaným bonusem a vedlejší odměny štědré.:)

evainfo tohle ocenil(a).
  8. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak prvni patro cele hotove,
    stonek taky, ted potrebuju cca 2000 kytek na modry klic a umlit jeste 3 nacrtky na posledni dekorku
    ostatni uz je jen bonus, ale pojedu dal, jsou jeste dva dny, akorat dnes konci dovolena, tak uz toho moc nestihnu

evainfo tohle ocenil(a).
  9. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

asi budu za trubku,ale je podmínkou otevření a splnění úplně všech políček v 1.patře,abych se ve druhém posouvala dál?podotýkám,že přístup do druhého mám,mám tam splněno 8 políček,ale dál mě to nechce pustit,mám všude zámky a nic se mi ani nepodsvěcuje,jako že bych měla předtím odemknout.díky za info

10. Skali

pepino1972 - abys mohla ve 2. patře vyzobávat další odměny, musíš mít na 1. patře zprovozněnou trampolínu č. 25. (za oranžovou zástěnou)
    Takže jo - musíš mít proťapkané všechny ;)

pepino1972 tohle ocenil(a).
  11. luba9

luba9 Perspektivní autor

Neviem kto počítal čo na túto akciu treba, ale spočítal to zle. Dnes som zistila, že mám napestovaný havajský kvet 18.330 ks a nestačí mi mi na akciu. Tak som všetko prepočítala a zistila som, že treba nákres mapy 40 ks /nie 30 ks/, takže treba havajského kvetu 25.000 ks, fotografické stopy 2.900 ks /nie 2.100 ks/. Takže ešte musím dopestovať havajský kvet.

12. Skali

luba9 - ahoj, ty to zřejmě počítáš na celou akci ? Počty jsou uvedeny pro zisk stonku a dekorací do něho - ne na celou akci. Je to ve FAQ i napsané :)

Koulička1 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. janar53

janar53 Perspektivní autor

Prosím o radu, jestli v tom není nějaký fígl-mám už stonek a hotovou dekoraci "Chládek na pláži" odfajfknutou /byla také hned zkraje/ a přitom mi to v "nebi" hlásí, že dekoraci nemám. Přitom "Chladivou vodu" už tam mám, ta tam šla. V liště ji ale opravdu nemám. Je na něco vázaná? V popisu jsem nic nenašla. Díky za pomoc.

Díky za rychlou reakci;)

14. Skali

janar53 - bohužel byla hlášená chyba s připsáním dekorací. V pondělí by měl proběhnout opravný script a chybějící dekorace budou hráčům připsány :)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím proč nemůžu splnit políčko 17 když předtím mám vše splněno

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A nebudu číst a nebudu... nehraju, ale čtu... a lituju mod...

Pitrýsek47, janajenka a Apachie1 tohle ocenili.
  17. Skali

jakoja - ahoj, a pole 21 už splněné máš ?

1. patro dolní sektor.png

18. jakoja

jakoja Aktivní autor

ráda bych splnina i 21 a všechny ostatní rěkla bych že mám na všechna políčka nachystáno ale nejde mi to prostě dodat

19. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Stonek mám, dekorky taky, ale při vkládání do stonku mi to píše že dekorace není v inventáři.
    Podpora se mi ještě neozvala.
    Ach jo, budu čekat.:sleepy::sleepy::sleepy:

20. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

akčních již mám napěstováno dost, lahví mám taky dost ale váznou mi foto vodítka. Nemá někdo radu co pěstovat, aby padaly, zkoušela jsem i stromy, ale také nic moc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.