Hlubina šeptajících kostí (30.10. - 12.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

Tak-část č.1 na obou fa hotovo.Dekorace,stonky a pikolíci jsou doma.Chce to jen furt pěstovat akční aby nechybělo.Hra nic složitého.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, proč by jsi to vzdávala, sbírej-klikej na stejné dlaždice. Dlaždice nelze odstranit když vlevo a vpravo je jiná dlaždice nebo když je zakrytá jinou dlaždicí.
    Stačí jen najít dvojici volných stejných dlaždic. Stačí když třeba napravo nebo nalevo nebude jiná dlaždice a bude možné ji odstranit, samozřejmě nesmí být zakrytá.
    Nějaké Mise a náhodné odměny není třeba řešit. Na dekorace a řádky, stačí doplňovat Výdrž. Mise a náhodné odměny jsou pouze doplněk k získání dalších odměn.

Jinak už se pomalu blížím k cíli co se týká počtu rostlin. Chci jich napěstovat cca 60 tisíc a pak se vrhnout na druhou část a získat co nejvíce ozubených mincí. :)
    upload_2025-11-3_17-58-2.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. kocieva

kocieva Veterán fóra

Tak to vypadá, že dnes nepůjdu spát.
    Večer jsem si řekla, že si na zítra vytočím nějakých 100% na 24 hodin a pustím se do dalšího pěstování akčních rostlin, dozraje mi můj jediný řádek na SH.
    A ono to takto dopadlo a k tomu ještě 2x +1 na 6 hodin:

https://prnt.sc/bZkWchHBO079

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

kocieva - tak to máš dobrý kombíčko :D Taky bych nešla spát, stejně bych při vědomí, jak ubývá časomíra u těch 2dvoustovek, ani neusnula. :music: Moc gratuluju k takové přízni toho většinou silně lakomého kola. :)
    -----------------------

Já zatím jen pěstuju a pěstuju a pěstuju a pěstuju... Jen s vodou a občas hnojem. Navíc rostliny střídám podle toho jak se mi to hodí, tak ani nevím jak na tom jsem (nechce se mi počítat jaké kombinace z nich složím). Ono já to ani vědět zatím nepotřebuju, dle rady Davea Listera začnu až druhou lokací. Takže zatím nic neřeším. Ale přijde mi to jen jako klid před bouří, a jen doufám, že mě pak ta smrť nesemele.

5. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Ahoj,
    asi jsem úplně blbá, ale nejsem schopná vyčistit celé pole. Vždy mi tam zůstane lichý počet, třeba 5 pavouků a 5 lebek, prostě né pár. Stalo se mi už asi 4x, skoro jsem vyčistila a zase nic.
    Co dělám blbě? Nebo to tak prostě je, že ne vždy to jde úplně vyčistit?

babina51, moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jenifer.76
    Ahoj, ne všechna pole vyzobeš beze zbytku. Pokud bys chtěla pole úplně vyčistit, můžeš použít na zbylé dílky třeba bytelnou lopatu ;)
    Hezký den

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tahle akce je úplně super. Jako u nás v práci nevím, co mám dělat dřív, proč a jak. Ale mám 8 úspěchů a 10 misí. Takže asi to půjde i dál, co? xD

8. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

s.o.s
    já su uplně hlupá....četla sem 5x návod, pročetla sem forum....beznadějně

co je mahcosi, co mám dělat..mise,minihru,či co dalšího, v druhé časti budou jine rostliny?

zatím sem pochopila to, že pěstuji rostliny,a ty potom vyměním za kafe? a co dál?
    1. pěstuju
    2. vyměním za kafe
    a co pak...prosím napište jako pro blondýnu... děkuji

má to být oddychová hra a ne test IQ

9. Jenifer.76

no mně klepne :) to mně vůbec nenapadlo! děkuju!

edit:
    tak jsem vyčistila oblast, zůstal tam akorát průlez do další oblasti a pořád nemám misi označenou jako splněno, musím ještě něco udělat? Mně to fakt nějak nemyslí.

Naposledy upraveno: 4/11/25
  10. Skali

Jenifer.76 - za málo :)
    Ať se daří
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pepino1972 - ahoj, tak tedy pro blondýnu - Cílem je najít a odstraňovat shodné dvojice dlaždic a doplňovat body výdrže.
    Takže pěstuješ, sklízíš, vyměníš kytky za hvězdomince a za ty koupíš kávu - tou doplňuješ nepřetržitě výdrž - ta je potřeba na všechno - odstraňování dlažic, vyzobnutí odměn z batohu, použití lopaty, lana na slanění do jiné místnosti atp...
    Minihra - odstraňuješ po dvou stejných dlažicích - a také odstraňuješ dlažice s mašlí (náhodnou odměnou - ty najdeš pak v batohu).
    Jde odstranit jen dlažice, které jsou "krajní" - ať už v horní střední nebo dolní vrstvě, ale musí mít volnou hranu - jako schody třeba...
    Batoh - rozšiř si ho na max - provedeš v obchodě (vyprázdněním batohu sebereš všechny v něm uložené odměny).
    Plníš mise - nemusíš plnit všechny (beru to podle odměn, zda se mi to vůbec vyplatí...). Hodně misí se splní automaticky plněním akce.
    Doplňováním kávy plníš hlavní část akce.
    Druhá část bude zajímavější - ozubené mince do obchodu, lepší i náhodné odměny...Stačí takto ?
    Jsem vyčerpaná, jdu si dolít kafe (bez něj nejedu - kafe=benzín) ;)

11. Jenifer.76

vyměníš za kafe a můžeš hrát hru, sbíráš dvě stejné kostky a tím sbíráš odměny a plníš mise

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

edit:
    tak jsem vyčistila oblast, zůstal tam akorát průlez do další oblasti a pořád nemám misi označenou jako splněno, musím ještě něco udělat? Mně to fakt nějak nemyslí.[/QUOTE]

Jenifer.76: Tak prolez, kup si lano a spusť se do hlubiny, do další jeskyně (oblasti).
    Edit: A prý mozek nebyl potřeba, tady zaznělo, no u někoho ne ;), já jsem ho tedy potřeboval.

Naposledy upraveno: 4/11/25
  13. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

Skali,moooc děkuji, ted už je to pro mne jasnější,zatím pěstuju a zkusím zítra.

14. Skali

pepino1972 - kdyby něco, ptej se ;)

15. olčaML

olčaML Expert fóra

Tak konečně stonek i piccollo bedna doma , teď zase jen pěstovat , pěstovat a zase pěstovat !:D

16. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkný večer.
    Už se těším na zítřek a Smaragdovou grottu. Jsem na ni připravená - kolo se zbláznilo a pořád mi sune bonusy:

https://prnt.sc/NtEdnlk3rCw6

Nějako se mi začíná tato akce líbit, ale kdyby nebylo třeba pořád doplňovat to kafe (předražený).

17. Jenifer.76

jooo, díky, to je ono :) já měla sevřené půlky, že se mi to zavře a budu čistit znovu :) díky moc!

18. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj tak nevím komu se kolo ne(štěstí)zbláznilo,já protočím 100 lístků a padají samé chlévy a sem tam nějaká jiná blbost...:cry:

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak ještě mi zbývá jednou vylepšit batoh a potom odstranit všechny kostky v oblasti a první jeskyně splněná. Sice to kafe je hodně předražené, jak napsala kocieva, ale hlavně, že je a funguje :) Taky by se do toho mohla započítávat ta kvanta mých turků, co vychlemtám, abych byla vzhůru xD

20. hroudov

hroudov Baron fóra

tak mám první stonek ani nevím jak, tak tedy zkusím i ten druhý, třeba se zadaří ;)