Hlubina šeptajících kostí (30.10. - 12.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě že jsem se do akce nepustila, když to tady čtu, tak jsem za to ráda :p pěstování o ničem, když se za to skoro nic neodehraje a odměny fakt za to nestojí, za tu námahu. Pěstuji si dál do stodoly, bo mi to zvěř a výrobny hodně ujídají, když jsem měla okamžitou sklizeň a je třeba něco umlít do zásoby na příště. Stále chci mít kolem 50 tis rostlin ve skladu a kratších kolem 80, tak je stále co dělat. Akcí jsem si užila už až dost, tak to chce od nich trochu odpočinout na další lepší

2. ananuki

ananuki Pilný autor

Dá se vrátit do předchozích oblastí?

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ananuki - ahoj, oblasti miniher se mění náhodně.

4. barca279

barca279 Znalec fóra

ak sa neprenesie kava povrazy a lopaty do druhej hry a zmizne to ,to budem velmi nahnevana,mam tam 155 kav lopaty aj povraz co som predpokladala ,ze to ostane na dalsiu hru ,ale po otazke kaolina som zneistena.tak to som velmi zvedava ak mi to zmizne a bude treba zase sadit tyzden to by bolo na psychiatra.snazia sa urobit tu hru co najzlozitejsiu,a podla komentarov malokto tomu rozumie ,ucime sa to za pochodu potom sa robia chyby..a ta dekoracia pred 2 dnami za 25 eur skoro mi vypadli oci...to akoze vazne?

5. Skali

barca279 - ahoj, nerob paniku ;) Kaolín11 a Dave Lister řešili pouze body výdrže. Nevidím důvod, proč by měly z inventáře zmizet akční předměty (lana, káva, lopaty apod...)

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Dneska ještě sklidím 3x a jak to tak počítám tak budu mít necelých 52000 4hod..Snad to bude stačit.Než se otevře druhá část tak budu sázet tu novou rostlinu.A hlavně uvidím jak mi to půjde (na druhém počítači hraju majong furt),ale tady to je o něčem jiném.

7. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak rostliny za chvilku budou napěstované a už jen počkat na 5.11. a udělat nejdříve Smaragdovou část a pak Jeskyni.
    upload_2025-11-2_11-58-46.png

Nevím kam spěcháte, že vás to nutí hned pít kafe a hrát minihru. Ona nikam neuteče. :).
    Zatím jsem ani jednou neusrknul a vyčkávám. 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dave Lister: Tak to máš svatou trpělivost;) jsem zvyklý dodávat průběžně a tady to zpočátku jasné není, že by se mělo (mohlo) čekat.
    Není to můj šálek kávy a ani v reálu tu podivnost nehraju.

9. Handy59

Handy59 Rádoby autor

Ahoj, prosím kde se dá získat TNT. V návodu je, že koupit v jeskyňářském obchodě, ale tam v nabídce není (je tam jen káva, lopata, lano a sloty batohu). Dík

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Dave Lister

Ahoj,
    psal jsem o tom >>ZDE<< ;)

Handy59, Ve FAQ je uvedeno kdy bude možnost TNT nakoupit 8)

upload_2025-11-2_12-42-4.png

11. Skali

Ahoj, a není to škoda ? Růžoví šlechtěnci v obchodě za ozubené mince v druhé části nejsou k zahození ;)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dave Lister: Ano, to vím, že jsi psal, ale domníval jsem se, že je to individuální strategie (tvoje). Jasně, že je na každém jakou zvolí, ale tady jsem tápal co dřív koupit, kávu, lopatu, lano, batoh, když vlastně nebylo za co, to rostlo ;).
    No nic, nějak bude, co se vleče neuteče.

13. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak se hlásím mezi ty ztracené, čekala jsem něco jako tu už bylo, že člověk bude vědět co splnil a co ne. Prostě vůbec netuším co dělám a nebo ne, hlavně jestli se mi něco plní či ne.
    Pročetla jsem to tu celé, prošla to video v tom co se má, všechno znovu přečetla minimálně 2x.
    A mám pocit, že je něco špatně.

Vyklidila jsem úvodní plochu, jestli jsem ji měla udělat celou (zbyli mi tam 3 dlažky, které nebylo s čím spojit, nechala jsem to tak a použila 1x lano), nebo ne, neměla se dělat celá? JAk to člověk pozná co tam přesně má dělat?
    Prostě jsem si říkala, dál si pozor na druhé ploše, použiju to 1x lano. A jsem v oblasti 4, proč né v 2 oblasti?
    Jak se vrátím do první oblasti? Kde najdu 2. a 3. oblast, proč to minul, ten pajďulák co tam visí.

No jenže vlezu tam co teda hraju tu 4. oblast do úspěchů a tam vidím, že jsem 8/20 (co mám a nemám splněno nevidím). A co se tam nabízí je tam fajfka. Nikam v tom nejde přejít, aby se člověk podíval.

A mise 10/34 všude fajfky a nevidím co plnit a neplnit, nikde to nejde posunout.

Přece když se spojovali takový ty zvíířááátka, tak tam se vpravo posunovalo a člověk si krásně viděl co má a co nemá hotovo. A co to po něm bude chtít. Plnilo se to samo.

14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Skolil mne ten vejr, tedy coronáč :wuerg: a ještě nová akce.
    Vůbec nic nechápu, zkusila jsem darovanou hru, tedy mačkala co se dalo o_O A nepochopila o čem to jako má být :cry:
    Má smysl něco začít pěstovat :(

15. Skali

Lida7373 - ahoj, pokusím se ti odpovědět
    Místnosti (oblasti) jsou vybírány náhodně - systémem a nelze se vrátit, výběr nelze ovlivnit. Ono ani není proč, plní se všechny stejným způsobem, všude jsou dlažice s odměnami...
    Pokud už ti zbyde pár posledních dlažic a nemáš k tomu druhé do páru a chceš vyklidit plochu komplet, můžeš použít lopatu. I v jedné z misí je tuším toto za úkol (vyklidit celou plochu).
    Při hraní plníme mise. Některé se splní automaticky samospádem, některým musíme pomoct. Přehled misí najdeš v akčním okně
    mise02.png nebo mise03.png

Pro prohlížení misí, co máš plnit, co máš hotovo - stačí potahovat myší (netřeba rolovat kolečkem).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    kutilka70 - ahoj, to je nemilé. Ale můžeš si v klidu pěstovat akční - jedno kterou, klidně tu nejdelší, ať nemusíš dřepět u kompu a až ti bude trochu lépe, pustit se teprve do minihry, však nemáš zmeškáno a od 5.11. přibude další část akce, kde budou lepší odměny, ozubené mince.....:)
    Přeju brzké zdolání toho vira :)

Naposledy upraveno: 2/11/25
  16. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

skali - děkuji za to potahování myší , už pár hodin přemýšlim proč to roluje tak pomalu :mad:
    a ono to jde i jinak xD

17. Handy59

Handy59 Rádoby autor

Handy59, Ve FAQ je uvedeno kdy bude možnost TNT nakoupit 8)

Díky, přehlédla jsem

18. Dave Lister

Handy59, není zač ;)

19. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Skali, děkuji myslím, že mi to takto stačí. tím, že tam chybí to na boku, vůbec mě nenapadlo, že s tím jde šoupat.

Už chápu, proč to je na dvě části, na tomhle to nacvičit a za pár dní naostro.

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Skali díky :)
    Už rozpěstovávám tu 8mi hodinovku :D