Hlubina šeptajících kostí (30.10. - 12.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Hlubina šeptajících kostí ::..

Minimální level: 30
    Další požadavky: Měsíční svět
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak pojďme na průzkum .........

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci se asi vyplatí plnit kvůli dekorkám jinak na ní nic skvělého nevidím, ale novinka, tak se do toho pustím ;) řádky nic moc teda

3. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, páááni máme tady nějakou novinku, to já mám ráda, to už se těším a navíc akce bude trvat 2 týdny :D Akorát mi opět chybí čas a tak nevím, kdy se dostanu k přehledu, ale určitě sem něco hodím.... zatíííím......

Tak konečně se našel čas.... prostudovala jsem to všechno včetně vašich příspěvků v diskuzi a shrnula bych to takto.... nebojte ono to pude :pxD;) Ne vážně, na začátku to vždy vypadá hrůzostrašně, když je něco nového a pak si to v praxi většinou všichni užijeme ;)

Jak už se tady zmiňovalo, minihra je založená na mechanice hry mahjong (to bude moje maminka spokojená, minihra jí ušitá na míru, mahjong zbožňuje a já zase budu spokojená, že nemusím doma ukazovat a vysvětlovat co a jak... xD)

Takže na herní desce budeme mít přístupy do dvou jeskyní, první Mihotavkovou máme k dispozici hned a druhou Smaragdovou (lepší odměny) až v druhém týdnu. V každé z nich máme různé minihry, různé mise i odměny a možnost zisku jednoho řádku.
    Odměny v jeskyních získáme tak, že budeme hrát minihry, ve kterých musíme doplňovat body výdrže
    pítím [​IMG]Silné kávy (snad z toho množství kávy nedostaneme infarkto_OxD)
    a jak získáme kávu?.... nakoupíme ji v jeskyňářském obchodě za [​IMG] Hvězdičkové mince
    a kde k nim příjdeme?.... vyměníme je v jeskyňářském obchodě za napěstované rostliny

[​IMG][​IMG][​IMG]
    tentokrát si můžeme vybrat rostlinu jakou chceme, klidně nám stačí pěstovat jen jednu
    a kolik budeme akčních rostlin potřebovat?.... bude to u každého individuální, takže tady uvedu počty jen pro představu, protože můžeme mince získat i jako náhodnou odměnu a pak taky záleží na tom, za co všechno budeme mince utrácet...
    uvedu tady tedy počty jednotlivých rostlin potřebných ke splnění všech bodů výdrže...

Akční rostliny:

[​IMG]Krumpáčový bambus - zraje 2:00 - Úplňková pole, Houbový les
    pokud budete pěstovat jen tuto akční rostlinu musíte jí napěstovat cca
    66.500 ks - celkem
    59.500 ks - po oba řádky

nebo
    [​IMG]Petrolejka - zraje 4:00 - Úplňková pole, Houbový les
    50.160 ks - celkem
    44.880 ks - po oba řádky

nebo

[​IMG]Naváděcí růže -
    zraje 8:00 - Úplňková pole, Houbový les
    25.270 ks - celkem
    22.610 ks - po oba řádky

Dále můžeme v Jeskyňářském obchodě nakoupit za Hvězdičkové mince
    akční předměty,
    které uplatníme v minihře
    [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

To jsem zvědavá, co nám v těch hlubinách ty kosti našeptají... ty moje budou asi dost vrzat a to pěkně nahlas, hlavně teda kolenní klouby xD
    Tak ať se nám podaří se v těch jeskynních hlubinách neztratit a vylézt zpět na světlo světa ;)

Naposledy upraveno: 29/10/25
  4. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

minihra je čínsky mahjong. huh. že by konečne referencia na nových majiteľov farmeramy? :sleepy: každopádne akcia totál o ničom. odmeny totálne nulové. dekorky maju 24h nie diky a riadne slabé. Ešte by sa dalo povedať, že ísť si po riadok, ktorý dáva bedňu z ktorej múžu vypadnúť párty lístky ale pozrel som stodolu a danej bedne mam približne 300 kusov a už ju ani neotváram lebo párty lístky pribúdajú aj bez toho. Kebyže iné odmeny (aspoň 2x pěstitel) namiesto plavbozní zábava -_- tak by som do toho išiel. Za mňa nie a idem pestovať rastliny na desivke na nové stromy a zvyšovať zásoby.

5. ašada01

ašada01 Titán fóra

Trochu komplikované, na poprvé mi není dost věcí jasných. Praxe zatím vždy ukázala, že to je ve skutečnosti jednodušší, než se po přečtení jeví, tak uvidíme. Navíc 8.11. odlétám, internetu bude pomálu, tak to snad stihnu.

Dlaždici mohu otevřít, jen když z leva i z prava vedle ní není ve stejné výšce další dlaždice?
    Pokud odstřelím jednu nebo více dlaždic, přijdu o všechny odměny pod nimi?
    Co když odstřelím vchod do jeskyně, dostanu se pak do dalších částí?
    Pokud přejdu do další části, mohu se vrátit do té předchozí?
    Díky

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

po prečítaní som trochu stratená. do akcie pôjdem iba ak ju pochopím :D

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také to nějak nechápu. Rostliny pěstujeme jenom proto,abychom je vymněnili za hvězdičkové mince ?!?:cry: Ty pak vymněnili za kávu,lopaty..........atd. :wuerg:

8. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Oj, kéž by tak dekorky měly o hodinu míň..

9. cesilko1710

cesilko1710 Rádoby autor

Vydím něco nového,snad během hry pochopím :oops::oops:,přeji všem ať se daří :):)

10. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásný den
    Akci dělat nebudu tyhle minihry nemusím a dekorky moc tropických BZ nedávají a ještě mi chybí udělat dvě oblasti resortu.
    Na děsivce aspoň zvýším zásoby. Kdo se do akce pustí ať se zadaří.;)

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už jsem vyvyklaná akci nedělat a věnovat se děsivce a novým úkolům, uvidím, jak to půjde a pak se rozhodnu ;)

12. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

taky to zkusím a uvidím jak se bude dařit, přestat můžu kdykoliv, ostatním ať se daří

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky, tak jsem si to přečetla, moc moudrá z toho nejsem. I když jsem koukala na video. Zatím jsem dělala všechny akce a že jich už bylo!!!!! Moc jsem nepochopila minihru, ale snad to spuštěním nějak pochopím. Všem farmařícím, kteří se aspoň pokusí, tak ať se nám daří. ;););)

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Akciu vynechám nebudem mať čas sa jej venovať.Kto do nej ide tak nech vám to odsýpa;);).

15. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

• Zbytečná citace celého příspěvku - Dave Lister
    Mahjong jsem hrávávala. V této akci nebudu.

***Odstraněna citace celého příspěvku - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 29/10/25
  16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,

• Dlaždice můžeš odstranit v jakékoliv úrovni za podmínky, že zleva ani zprava nebude jiná dlaždice a nebo nebude zakrytá.
    • Dlaždice odstřelíš pouze v jedné úrovni co je pod nimi, tak zůstane. Pozor na políčka s mašlí, ta je také možné odstřelit a tím přijdeš o odměny z nich. Doplnil jsem do FAQ.
    • Proč by jsi to dělala? Nicméně toto políčko nelze odstranit.
    • Ne. Do stejné oblasti se dostaneš zpět pouze pokud ti ji systém znovu přidělí.

Ať vás síla provází na všech cestách

17. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Zdravím :)
    Bude možné dělat od 5.11. pouze druhou část akce, tzn. budu vpuštěna do Smaragdové Grotty, aniž bych vlezla do Mihotavé jeskyně?

Edit: Díky, Dave :)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teda navařili dobrý guláš xD Pokud to pochopím, budu hrát. pokud to má šedá kůra mozková nepobere, nebudu hrát. Jednoduché jak facka :)

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .liska-eliska, ano druhou část můžeš plnit nezávisle na první.

Můj plán na akci je právě takový. První týden budu pěstovat rostliny a pak odehraju druhou část, protože tam jsou lepší odměny a pak se vrátím na první část a udělám čistě jen potřebné body výdrže a možná nějakou misi podle odměny. ;)

EDIT: Není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bez záruky
    Jestli jsem to dobře pochopil,tak v podstatě můžeme pěstovat jenom jednu kytku,kterou pak směníme za mince.Zde jsou počty kytek,potřebné pouze na doplnění výdrže.Další kytky budem potřebovat na vylepšení batohu,lano TNT a lopatu. To se počítat neda,protože každej pojedem jinak!
    34.125 ks Krumpáčový bambus
    25.740 ks Petrolejka
    12.968 ks Naváděcí růže
    Na druhou část akce je to úplně stejný.Snad jen kromě batohu? Ten doufám zůstane už rozšířený!
    Ještě podumám,kterou kytku si zvolím?!?
    Jinak to stím batohem opravdu nechápu.Je možné odměnu odmítnout?