Hledání velikonočních vajíček (5.4. - 11.4.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

Do akce jdu, mám volno a posledně mě taková na tento způsob bavila :)
    Hodně štěstí všem :D

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Už kvůli té želvě budu hrát, minule se mi moc nedařilo, snad budu tentokrát šikovnější. Jinak na odměny nehledím a beru každý bodík. Mývaly mám na lesní pasece. Mám jen 4, tak to moc neletí, ale na chov mi určitě vystačí. Přeji všem úspěšné minihry.

3. elbedna

elbedna Znalec fóra

Ach jo, když jsem ráno hezky sklidila tak jsem zjistila, že akce začíná už dnes :cry::cry::cry:
    Ach jo, to bude padátek z konvalinky :mad::mad::mad:

4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Zdravím Dob. Cením, že tu je konštruktívna kritika. Ale môj postoj sa nemení a viem to logicky vyargumentovať. Nový výbeh má byť lákadlo? Vážne? veď za pár týždňov bude určite k získaniu a čo by som vlastne získal keď ho budem mať čo najrýchlejšie? Pár dní monopol na trhu a zarobím koľko 50 mega? :D Veď toľko miniem za pár dní :D To mi za spotrebu vzácnych surovín nestojí a ten riadok nie díky ale bedňu s farmárskymi zásobami VII mám dosť. Mám na to doposiaľ všetky možné riadky aj tie dekorky či už mazlíkov alebo z tých nití. Ta bedňa je o ničom. Nenechajte sa oklamať, že tam je SH a mince. Otváral som to niekoľkokrát po 100ks a jediné čo to dá je tak 11 mincí a 15 SH v priemere. Teraz čo je dobré bude akurát ďalší mazlík čo dá +1 z dielní. Je mi ľúto ale takto to je. Keby prihodili ku riadku medzi odmenami aspoň piccolo tak pouvažujem. Takto ale nie. Nestojí to za to.

5. papulice

papulice Veterán fóra

to je opravdu překvapení,také jsem ráno sklidila a ejhle akce začíná dnes,to bude padátek bez přípravy a už jsem otrávená...>:(

6. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Do akce jdu jen kvůli želvě. Minule mi to moc nešlo, uvidíme tentokrát.

7. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

V odměnách opět ani jediná hvězdička :( Výhledy na Protěžové údolí se mi stále prodlužují, jelikož v družstvu už jsem dávno vybrala, co se dalo, a teď tam jsou pouze už ty nejtěžší, nejdelší úkoly, takže tam to jde velmi pomalu. Do akce jdu kvůli želvě nádherné, která mi každý druhý den blokuje zisk bodů do sezóny a samozřejmě kvůli sezóně

8. hroudov

hroudov Vévoda fóra

akci zkusím, ikdyž ve 14,00 mám na startu odpolední směnu a přes velikonoce rodinnou oslavu, ale uvidíme

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

činčilka12: V Rama obchodě máš hvězdičky koupené? Z bedýnek jich padá dost. Škoda, že nejdou posílat, blížím se k 10 000ks a jsou mi na nic. Ale máš pořád proč hrát, Protěžové údolí je dobré, ale zase taková vychytávka to není. Dočkáš se.
    Edit: Želvu nemám, ale nepřetrhnu se, jsou svátky ;).

Naposledy upraveno: 5/4/23
  10. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

322 sirupů :music: Z rákosí a 24 obr. stromů ;)

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak dve darované hry: [​IMG] a [​IMG] .

To by šlo. ;) (Ešte sa len rozbieham)

12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak první hra [​IMG] :eek: a druhá už byla lepší [​IMG] :p No chce to trochu cviku a :music:

Peto121 díky ;) Trochu jsi mne nakopl abych se více snažila xD

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem se vůbec nepodívala na akci a ejhle, sklidila pórek a tím pádem nemám padátka, no snad to doženu, jinak všem, kdo akci dělá přeji hodně úspěchu při sevtavách .

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem odehrála na dvou farmách po dvou darovaných hrách ;) a jsem ráda, že jsem se do akce nepustila. Zbytečně zdlouhavé a nejde mi to, tak mne to prostě nebaví, počkám si na lepší, záživnější akci

15. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Já tentokrár zaspala a ve 14.10 jsem zjistila, že je nová akce.... No bombaxD
    Ještě že mám natrénováno z příšer, takže hurá na to :p
    Přeji příjemnou hru a krásné Velikonoce:)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po chabém začátku,kdy sem nebyl schopen překonat 50 tisíc,sem se konečně do toho dostal.Už teď je ale jasný,že ty dva pokusy navíc budou chybět a stovka se bude překonávat velice těžko!
    Zatím:
    [​IMG] :)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, já jsem ze dvou darovaných hnízd vydolovala 29.880. Už abych měla napěstováno na řádek a zbavila se toho... :)

18. BigClick

BigClick Expert fóra

Nieco napestovane mam, prezradim - nemalo to je, ci postaci, to je uz dalsia otazka.
    A odohrala som prvu hru.
    Som zvedava, ci to zostane moj najlepsi vysledok xD. Ratala som s mensim priemerom, ved uvidime. Pokusim sa dnes odohrat na riadok, neviem odteraz povedat kolko stihnem v ramci dna.
    Prajem pekny vecer a uspesne hladanie!

19. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,já jen řádek a konec,tato hra mě nejde a jen vím že se musí co nejdelší hadek udělat spíše po krajích fičet ,nu nebudu to hrotit jak to pujde řádek a hopla na mývala at nějaký mám že na akciu,moc jich nebude ale nějaký udělám a uvidím co bude a kukám že už někdo hrá a docela vám to idě,tak krásnu hru a hurá na ně.

20. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Ahoj, mohu někoho poprosit o názornou ukázku, jak to pospojovat, ze 2 darovaných her jsem získala jen 1620 bodů na hru, a zajímalo by mě, co znamenají ty symboly na levé straně, když hraji....je tam 6 míst pro vajíčko...snad jsem to popsala dobře, děkuji moc a všem, co budou plnit, tak ať získají, co chtějí. Já chtěla získat želvu, ta se mi vyhýbá. budu moc ráda za Vaše rady a postřehy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.