Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. findy22

findy22 Vážený autor

Tak jsem tu nenažranou kytku nakrmila asi 200x (u 150 jsem přestala počítat) a Obřík se mi vyhnul obloukem..... nějaké bedny s bonusy, asi 3 pikolky s pár florenů...... Tak asi mám štěstí v lásce....

2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

škoda, že som ešte nestihol raz "sklidit". Musím však uznať, že v živote som nedostal toľko Pinkie Pie koláčov v žiadnej inej akcii :D :D

za mňa akcia pohodička. Pribudli 2 obríky, jeden na SH druhý na vrtuľky + asi cez 50ks tajomných sadeničiek na desivku + nejaké tie florény a 4ks piccoliek takže za mňa dobrá akcia len keby nebola na desivke.

3. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Šestý obřík 21:55 :inlove: Díky za pěknou akci :)

4. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

odhaduji krmení tak na 180 a při posledním krmení konečně padl jeden obr strom na kapky ve 21.15
    už sem to vůbec nečekala..udělalo mi to radost :D
    jó a pak jsem ještě otevírala množství beden a tam byl vrtulkový :p - takže jsem usínala spokojená :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.