Hlídání nově "Chůva" (7.1. - 13.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hogab

hogab Zelenáč fóra

Už jsem na to taky přišla, mám level 53 :D Jsem to ale trdlo, vůbec jsem si toho omezení nevšimla :)

lacrima a skalara.v tohle ocenili.
  2. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky chci se zeptat kolik je potřeba celkem těch dek?Nějak to mám pomotaný:music:

3. mousicka

mousicka Guest

Ahoj *Kuliočko*,
    spolu treba 54 dek, peknú hru :)

*edit* rádo sa stalo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 8/1/15
    lacrima tohle ocenil(a).
  4. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Děkuji moc:)

5. Sérešnica

Sérešnica Pisálek fóra

ta akce má jeden háček- na krmivo pro chameleony potřebujeme strom liči, a ten je na baha k dispozici za spoustu zlatých banánů, které ještě dlouuuuuho nebudu mít. Koupit na trhu se nedá, dokud ho nebudu mít zpřístupněný a krmivo zatím k prodeji taky není, doufejme, že někdy bude, ale spíš o tom pochybuju, každý bude mít spoustu chameleonů a krmivo bude potřebovat pro sebe. Takže nezbývý než si ty banány koupit za spouuuustu florenů......že by to byl účel AKCE???

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

pro Sérešnica
    Vydrž - krmivo se na trhu už pomalu objevuje. Jak lidi domelou deky, tak namelou krmení pro chameleony a na trhu ho bude víc...Já už jsem nějaké koupila, ale chce to výdrž...

nona2222 a lacrima tohle ocenili.
  7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Sérešnica
    No ja myslím, že tie zlaté banány si za florény určite nekúpiš, kedže sa dajú získať len postupom na Bahamarame.
    A ako píše anvan, chce to len trpezlivosť a krmivo sa na trhu ukáže.
    Peknú hru prajem

lacrima tohle ocenil(a).
  8. Sérešnica

Sérešnica Pisálek fóra

Ok, díky

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak já všude čekám už jenom na deky,hlavní louka nachystaná na děsivku.všechno jsem došlechtila,protože jsem neměla skoro nic,ale nevadilo mě to,protože jsem stejně potřebovala kuřata a housata.Při žádné akci nekupuju košíky,buď ji udělám nebo ne.Myslím,že to už by bylo příliš moc zbytečných peněz,co bych RT dávala,stačí,že sem tam koupím floreny nebo pomocníky.Krmivo pro chameleony namelu až se dodělají deky,tak nutně je zase nepotřebuju.Nevím,proč někteří blázní,že nemají krmivo,no a co? Do teďka jsme neměli ani chameleony a taky jsme byli.Kdo nemohl dělat akci,tak je stejně nemá,tak proč spěchat.Hezkou hru všem.

10. elbedna

elbedna Znalec fóra

Ách jo :( začala jsem se zpožděním, ale šlechtěnce už mám. Ále chybí mi kachně a kuře :sleepy: Tak že musím šlechtit dál.
    Deky se melou o 106.

lacrima tohle ocenil(a).
  11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak já zatím jenom melu. Se šlechtěním čekám na víkend - buď BB nebo případně bez. Jinak jsem nenakoupil dost produktů po akci kdy se dodávaly a ceny jsou vysoké, takže jsem vytáhl výrobny na plochu a budu mít kompletně v pondělí večer. Vzhledem k tomu, že akce je do úterý tak je to v pohodě. Stav bude u obou produktů 0, takže až klesne cena tak budu muset nakoupit aby stav byl alespoň 100

12. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, pokud sem mou myšlenku vzal za správný konec, tak tato akce je hlavně kvůli výběhům pro chameleony (a taky vydělat prašule na šlechtěni, to je jasný 8) ), kteří se budou zřejmě v budoucnu šlechtit-chovat.
    Proč bych měl kvůli tomuto akci plnit, když výběh pro chameleony, určitě půjde koupit za krejcary v obchoďáku? Nebo se pletu? To by přeci bylo pro ty hráče, kteří tuto akci nestihnou nespravedlivé.
    Jediné co mě z odměn láká jsou kupony na pomocníky, takže pro mě stačí splnit první dva úkoly
    Další věc je že pokud to bude nové zvíře na Baha, tak bude potřeba spoustu zlatých banánů na otevřeni jednak chovu, tak i šlechtění. Takže hráči budou mít spoustu chlívků, ale na Baha nepůjdou chovat dokud si neotevřou místnost v chrámu. Jediné co mě napadá, že by to bylo zvíře na farmě, ale to se mi moc nezdá.
    Proto se ptám, jak toto bude řešeno? Půjdou chovat chameleoni bez otevření místnosti za zlaté banány?

Jinak všem přeji hezkou hru ...

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] tak akce skvělá a hlavně jiná, než pěstování tisíce rostlinek [​IMG]
    chybí ještě pár deček a hotovo .... no asi trošku rozmnožíme nové zelenáče xD ... prý se něco chystá .... ;)

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -migos-
    Či sa bude dať výbeh pre chameleóny kúpiť v obchode, a či sa budú môcť v budúcnosti šľachtiť v tejto chvíli nám nie je známe a čo s nimi vôbec RT zamýšľa. Momentálne je jasné, že je to nové zviera pre farmu, preto sa chová na farme a nie na Bahamarame.
    Peknú hru prajem

15. -migos-

-migos- Veterán fóra

Ria30, děkuji za odpověď.

Mlha přede mnou, mlha za mnou ,-)

Je mi jasné, že ani nemůžete odpovědět přímo i když většina hráčů, kteří se o hru zajímají vědí jak to bude.

Tak snad můj příspěvek aspoň poslouží k zamyšlení pro hráče, jestli do akce jít či ne.

Hezkou hru ...

Janké861, lacrima a -Pietro1976- tohle ocenili.
  16. -Smerfík-

-Smerfík- Pisálek fóra

ahoj
    tak mám v tom trošku guláš.. chameleón .. proč né ovšem to krmivo.. ličí?? ..není to náhodou strom z bahamy?? Kdežto brusinka z Farmy.
    Tudiž můj předpoklad.. najdu jej tam. No jo zase omyl..
    Proč ale nejde mít i na baha, když už potřebuji strom z baha a to ne zrovna nějaký drobeček (farmář se musl docela snažit, aby ho moh získat)
    TO se nám povedlo.... :eek:))))

17. Zrzik77

Zrzik77 Pisálek fóra

-Smerfik-: Ono papousci, sloni a anakondy naopak nejsou s krmivem vylozene (nebo vubec) ostrovni, takze me to ani neprekvapuje...

18. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj -Smerfík-
    nedává to logiku. Jasně. Ale mělo by?
    Slon má krmivo z celeru, fenyklu a jablek z Farmy, ale meleš na Baha. Na šlechtění na Baha používáš SK, ale mlít musíš na Farmě.
    No jo no… Co se dá dělat… Smířit se s tím, že bláznivá farma a logika jsou dvě odlišné věci.

19. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

docela me stve soubeh akce a desivky :-(

jaji a -Pietro1976- tohle ocenili.
  20. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

No jak všichni píšete,je to bláznivá farma,tak čemu se ještě divíte?
    Na Bahamě je i tak nedostatek místa.

lacrima a Mikeš tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.