Hlídání nově "Chůva" (7.1. - 13.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milteska

milteska Magnát fóra

chameleoni-zvířata už se dají koupit i na trhu Zajímalo by mě,jestli nabídku vidí i hráči s nižším lev. Pokud nezískají chlévy za splnění úkolů,tak si v podstatě mohou koupit chameleona na trhu Cena je zatím ve hvězdách

lacrima tohle ocenil(a).
  2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

milteska: Ne-e, jsem v 58 lvl, a chameleóny nevidím, škoda... ve FAQ vypadají hezky...:cry:
    Ale to neva, já si na ně počkám! (teda - dopracuju se k nim...někdy xD možná)
    Hodně chameleóňátek přeju všem "vyšším" !

3. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Ahoj farmáři, nemáte pocit, že už celá hra kvůli nedostatku místa se nedá dobře zvládat? Asi by jsme potřebovali další plochu na chov a pěstování protože akce stíhá akci, někdy jako dnes dvě souběžně. Když si pojedem svoje a nebudeme dělat akce pak hra ztrácí přitažlivost. Já tedy už musím přiznat, že těžko stíhám a nemohu tu strávit veškerý svůj čas.:sleepy:

4. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Se zítřejším turbo mlýnem mě potěšili :) nechám mletí až na zítra a za dva dny budu mít semleto :D

Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  5. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj...
    ač jsem už v 91. lvl, tak zásoby kachen byly malé, musím tedy pěstovat..
    a produkty mizivé.. pírko jedno (asi) a ovčí vlny taky málo.. takže musím pěstovat taky...

Kupovat na trhu nelze, bo 1 pírko za 11.000 stříbrných.. - to mi připomíná Babičku - "řádná hospodyňka pro pírko i přes plot skočí"..
    to se nedivím.. když jedno pírko je tady dnes za 11 tisíc Kč... :) to nebudu... to je moc.. tolik milionů zas nemám..
    A přitom protihodnota je mizivá... Podobně jako u těch stromů do jiných úkolů.. protihodnota kolem stovky a na trhu tři tisíce za kus...

jsem zvědavá, jestli bude vůbec reálné to vypěstovat, když to trvá tak strašně dlouho a chtějí toho tolik - několik desítek... za tak krátkou dobu... Tak uvidím... Spát musím taky a jiné věci taky, nemůžu být pořád na netu a pořád tady na farmě... to ne.. Tak uvidím... Zatím bojuju...

Superko musím kvůli tomu plácat i na výrobny peří a vlny a pár jsem jich omylem dala i do 5 oranžových výběhů s kachnami, poté, co jsem je ráno musela přemístit na divošku, kde jsou teď spolu s výrobnami ovčí vlny, když na hlavní teď už je Děsivka... A když jsem pak byla několik hodin pryč, tak to bylo opravdu na nic, že jsem tam dala to superko... ještě jsem asi napůl spala... :(

Kupovat za reál nebudu, stačilo mi, že jsem koupila 1 oranžové kachny a dostala je 2x, abych jich měla trochu víc... Je to příliš drahé ty omalovánky... A nejsem oslíček na otřásání, ze kterého padají dukáty místo něčeho jiného...

Koukala jsem, že jsem ráno nějak špatně počítala při sázení brokolice na hlavní, i když jsem s vodou přidala hnůj, tak ještě 3 hodiny musím čekat na sklizeň.. jen 1 pohopole jsem tam mohla dát místo stromků a na ně se všemi urychlovači (voda, hnůj, SH) a rozmnožovačem (Zuzi) 1 děsivou kytku, které je málo...

Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  6. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak já budu mít zachvíli splněnou celou akci zatím mám hotovo do 4/5. ;) AKci určitě (snad :D ) stihnu. ;)

Janké861 a lacrima tohle ocenili.
  7. JMJH

JMJH Znalec fóra

milteska - chameleona na trhu vidím, ale je šedý a pod ním je Počet: 0 :)
    Ale už jich několik mám z prvních dvou úkolů (na deky si musím počkat)...
    Škoda, že je nevidí všichni - i ti v nižších lvl... mělo by to být pro všechny, i pro ty nejnižší lvl :(
    Pamatuju, když jsem začínala, jak mi bylo, když jsem nemohla zvládnout akci, která běžela.. a to ještě tenkrát nebyly tolik náročné na vše, jako dnes... tak je mi jich taky líto.. :(

lacrima, .mama789. a -Kuteno- tohle ocenili.
  8. razari

razari Pisálek fóra

ad ježibaba
    Zcela souhlasím, pokud chci, aby farma trošku vypadala a nebyly to jen naskládané chlívky vedle sebe, ale mělo to stále charakter farmy doplněné o stromy a i nějakou dekoraci, tak jsem bez šance něco pěstovat na poli. Další plocha, klidně určená jen na něco (jen stromy nebo jen chlívky nebo jen výrobny nebo jen pole), by se opravdu MOC hodila.

9. JMJH

JMJH Znalec fóra

razari - Hmm, myslím, že při tom trendu BP, kdy jedna akce stíhá druhou, druhá třetí, atd.., a kolikrát je jich ještě několik zároveň, už není kdy skládat farmu tak, aby trošku vypadala... Buď se na všech plochách sází, nebo pěstují zvířata či produkty, nebo se to musí namíchat - jako zrovna teď, když chtějí všude od všeho něco a je na to málo času... :(
    Ale další plocha by se určitě hodila - na všechny možné věci, abychom si mohli vybrat podle potřeby, co kdy tam dáme... Jako hlavní, divoška, les a Baha... Ale aby to nebylo za ZB, toho už je dost na Baha...!!!!!

skalara.v a švestinka tohle ocenili.
  10. Hideous

Hideous Pisálek fóra

Akce pěkná. Chameleony vem črt :) ovšem zvířátko je to pěkné. Splněno bude určitě. Vždyť tady člověk zůstavává jen kvůli těm akcím :) Na našich levelech to jde i bez reálných peněz.

Hodně štěstí všem

lacrima a Bagíra77 tohle ocenili.
  11. Astat.

Astat. Stálice fóra

Já čekám na BB - potřebných šlěchtěnců mám celkem dost, chybí cca 4 z každého "druhu" jen ty kuřata a kachňata chybí. Tak doufám že mi přání o víkendu splní. Zato s chameleonama sem však víte kde. Liči nemám otevřené, na kontě 5 ZB a ten proklatý strom před liči taky nemám otevřený. A ne že by někdo na trhu chtěl prodávat krmivo pro chameleony :oops: Jakože jsem strýček Skrblík, tak bych to brala i za nejvyšší možnou nabídku, ale nic, prostě trh prázdný.
    Takže k těm hafo chlívků, bych stejně neměla krmení. Šmankote to ty ještěrky mohli krmit i něčím co mám otevřený, a ne liči. Bože jak já nesnáším liči :D-.-

nanyblacks, lacrima a evca190 tohle ocenili.
  12. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Tak já mám 12 chameleoních výběhu a dost. Peří a hlavně ovčí vlnu nemám bohužel. Má to, ale i pozitivu. Postoupil jsem jak na farmě tak i na baha. 1 chameleony jsem dal na mýtinu mezi lány chmele :D, bohužel nemám liči tak mi chameleoni jedou na SK.

Laca-25 a Astat. tohle ocenili.
  13. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

ahoj
    naprosto souhlasím s ježibabou... příliš málo místa jen ten fazolový plevel roste stále výš!!!

14. -Smerfík-

-Smerfík- Pisálek fóra

K ježibabě se přidávám i já, protože čím vyšší level tím hůř hratelné.. už to nestíhám a to mě přestává bavit. Je fajn že jde akce za akcí, ale místa je málo zvířat za 5 Zoo nestíham krmiva a už vůbec ne řemesla.. :eek:((

15. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Zítra se do šlechtění dáme
    BabyBoomu si užijeme
    co potřebujeme vyšlechtíme
    a do úkolu dodáme :)

Hagerr, nanyblacks a lacrima tohle ocenili.
  16. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahoj.
    Prvú a tretiu úlohu mám hotovú a chcem potom ešte došľachtiť aj kačky do druhej ale najväčší problém u mňa je v tom, že nemám skoro žiadne produkty, na trhu sú teraz veľmi drahé a tak musím dlho čakať kým sa mi urobia vo výrobniach a potom ešte niekoľko hodín kým sa vyrobia deky no jednoducho hrôza na to stále čakať. :( Ale dúfam, že toho spravím čo najviac aj keď viem, že to nebude celá akcia. ;)

Janké861, Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  17. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Dík za sdílení mého názoru. Při akcích máme hrozný chaos, musíme všechno stěhovat. A tahle akce je fakt náročná., to jsou tulidomky, kachny slepice a já nevím co ještě. Melu deky, došlo krmivo, na trhu je za ukrutný prachy. Takže sice jsem už u 4 ůkolu ale stejně akci nedodělám. Tak velké zásoby nemám a všechno došlo. Doufám, že vyhlásí BB, jinak už vzdávám, holt nebudu mít všechno, jsou v životě jistě důležitější záležitosti.;)

jandak a Janké861 tohle ocenili.
  18. Ria30.

Ria30. Guest

nanyblacks tohle ocenil(a).
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm tak jsem neodolal a šlechtím a šlechtím

lacrima a Bagíra77 tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A neměl by si šlechtit raději až zítra? Při BB o_O

lacrima tohle ocenil(a).