Historky ze stáje II (28.2. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak bobr chtěl v 6.kroku skutečně místo míčů 130 medvídků (x4),
    a v levelu 8 namísto míčů 158 stavebnic (x4).

Tím se mění potřebný počet padátek na stonek:
    míče: 1 852,
    kostky: 2 612,
    medvídci: 2 140.
    Díky příspěvkům č.174 a 175 za doplnění :)

Naposledy upraveno: 3/3/19
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hotovóóó!:)
    Naházel jsem to tam,až jsem měl vše pohromadě!:)

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezkou neděli všem, tak opět lezu jako šnek, mám jen 4,3,4,3, úkoly, a nemám na další napěstováno, budu vůbec ráda, když bude alespoň plachta na továrnu, těm, kdo jsou na tom lépe gratuluji, do konce už zas tak moc času není, já pěstuji jen na hlavní a divošce, mýtinu nikdy nebourám, to by mně ta hra asi otrávila už dočista.

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dobré ránko, tak ta wifi v hospě-dobrá věc,Na masopustu,mezi scénkama misto křepčení, rozuměj tanec,jsem i dvakrát sklidila a pak ještě jednou doma, páč jsem došla po svých a ještě rovně;) Nejlepší scénka byla s starou Škopkovou v posteli na dvorku, Helenou R., doktorem, i velebnosti se tam mihl se svou "drbnou" :DxDStav 8-8-3-3,prozatím;) No a na desátou ,zas jedu k plotně

5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, já měla u bobra v 6. také medvídky. Macešku a tulipán už mám napěstovaný na celý úkol, teď točím ty dvě další. Začíná to váznout na padátkách. Zatím 9-8-6-7. ;)

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Můj stav je 2-1-2-1 zatím mi vychází nejvíc ks sněženka mám jí nejvíce a to je nejdelší akční rostlina akorát bych měl více zabrat v pěstování

7. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Nějak jsem to celé nepochopila.... medvídků, balonů a stavebnic už mám mnoho ale nějak nevím na co to je ??

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak noc dala 7hodinovku, takze jsem to nahazel a srovnal trochu na 6-6-6-5, jednou jsem dodal nebonusovku...
    ostatnich vypadavatek mam dost, takze stale davam pozadovany...

mediumZ : az se dodaji kytky a plody stromu, bude to chtit ty vypadavatka, takze "dost" je jen docasny stav :)

9. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Děkuji... :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Aktuální stav nakrmených mláďat ve stáji: 0 - 0 - 0 - 0 xDxDxD

11. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Skali, jan.svatek, sovinka: Díky moc za aktualizované počty čeho kolik je třeba, ještě mám pořád co pěstit a to "jedu" téměř bez prostojů. A hlavně ta padátka, ta padátka ...
    Poslední tři akce je to s nima nějaké bídné, do té doby jsem asi "usnul na vavřínech" cca posledních pět měsíců, bo při každé akci mi jich minimálně hezkých pár desítek přebývalo :)
    Apachie1: u mne taky "trpí" hlady xD, 0-1-0-1... za chvíli mi budou okousávat vrata od stodoly xD

12. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

4-7-6-8 ranní stav zasazená maceška, musím pohnout s kačkou nějak mi vázne :)

13. elbedna

elbedna Znalec fóra

nakrmeno 0-0-0-0 ;)
    Zatím jen pěstuju a pěstuju....................

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, nevíme. Zkusím to zjistit ;)

Edit: Tak jo, je to 158x stavebnice
    stavebnice.png

15. blbounnejapný88

blbounnejapný88 Pisálek fóra

Ahoj, bobr v 9. kroku chtěl místo míčů 158 stavebnic (x4)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky moc (dalo se to tušit), upravím svůj příspěvek s dotazem. :)
    Zbývá ještě plná polovina času, tak neztrácejte vítr z plachet, na pěstování i vyskakování času dost. ;)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké už odpoledne všem :) nemám žádné hračky a taky chybí tulipán s růží, ale do večera se to možná zvládne a vážně moc ráda už nasadím rostlinky do družstva, kde to s tolika akcemi vázne víc a víc :p. A když ne dnes, zítra mám až odpolední, tak ten zvěřinec doufám bude konečně nakrmený xD :p

18. vivianviolet

vivianviolet Zelenáč fóra

ahoj všichni,asi jsem nějak úplně mimo, ale jak vubec uplatním všechny ty padátka??? Doplňuji pomalu ale jistě stromy,akční kytky a padatka nic:oops:

19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak jsem nevydržel a bouchnul do toho..., stav: 9-8-9-8, došlo pomalu všechno, kdybych ale nešel s jedním zvířetem "snažší cestou" k desátému stupni, tak stonek byl za chvíli doma... . Dopočítám kvítí, a asi nastoupí do boje o padátka malina a stromy s ponožkama...
    edit: asi vyzkouším nově artyčok, leckdy vychvalovaný.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m: šikulka; tak já to mám 1-1-0-1 ;) A dál už to asi nepude, protože musím hlídat růže na baha a tady na ty nesmysly nemám čas, protože si čtu... 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.