Historky ze stáje II (28.2. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak treti pokus pestovani uz vysel a dodelano... druha sada dekorek umistena, toho jsem si malem ani nevsiml... tak nakonec s pomoci kola stesti a taky stesti jsem splnil obe akce, ale uvidime zda se bude vracet na den neco zpet (stromy/chlivky), tak nejak se to skoro nevyplati...

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Y_n_O, ještě že jsi tu myšlenku oděla do slov - na tovární hadr jsem totiž úplně zapomněla a přitom jsem se přehoupla k Působivé továrně. Té škody, kdyby se jen válel na podlaze stodoly!!! ;)

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

radime já ani o jeden stupeň zvířata nedávám třeba hádě už mám nejvyšší co je mezi kamarády ve stáji jen pro představu stav je 4-1-6-3 což znamená že nevím jestli ještě něco udělám

těhotná.žena523 tohle ocenil(a).
  4. stěby

stěby Hvězda fóra

9 - 12 - 12 - 11. Stonek jest doma, poslední várka akční na polích, zítřek mám na pohonění zbývajících padátek. A nejspíš to dám komplet 8)o_O.

5. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak konečně odpoledne jsem splnila celou akci,dodávala jsem podle možnosti ,protože některých kytek jsem měla více ,jiných zase méně a to samé u padátek ,ale jinak byl úkol celkem splnitelný,všem kdo ještě hrají přeji ,aby jim to padalo .

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Nezapomenout dát poslední dekorku na plochu a 5x z ní nechat vykapat po 2 Florenech. ;)

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

můj stav 12-12-7-7, kdyby ty zelené tečky šly po sobě, měla bych už stonek, ale to nee:( Mám dvě pod stonkem a dvě u poslední dekorky A ještě ke všemu došly pajdátka, tak honem vytuněné růže Ještě je den, tak snad to dám;)

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,zatím jsem na tom: 10 - 7 - 9 - 8.Vidím to nadějně;)

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zatím to slavně nevypadá 4-1-6-3 to je totéž jako včera,ale ani toto nedokončím jinak toto 2 pokračování bylo lepší než minulé Historky

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Jenom mě překvapilo, že místo této dekorace tam šla umístit jiná. Vůbec jsem si to neuvědomila, je to asi chyba??
    Přeji všem pěkný den.

maribeja tohle ocenil(a).
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- ahoj, není to chyba. Prostě je ten stonek tak nastavený
    stoneeeek.png
    stoneeeek01.png

maribeja, radyn.m a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Dneska ráno dopadaly poslední padátka, napěstováno jsem měl v neděli večer.... Došel jsem tedy jen ke stonku, větší ambice jsem neměl....Ale zase jsem vynechal Karnevalovou královnu, dvě akce najednou nedělám. Sedět u kompu do zblbnutí nehodlám, hraju si jak a co mě baví.... Gratulace všem co akci už skončili a držím palce těm dosud bujujícím....

13. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Děkuji za klidnou akci. Vše napadalo aniž by se cokoliv honilo.

14. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Co je to za zvěrstvo v lvl 8 u Bobra?
    Původní FAQ: 120 stav., 100 med. a 158 bal.
    Nové FAQ: 120 stav., 100 med. a 158 "stavednice". (To není můj překlep, tam to tak stojí!!)
    Na výdeji požadavek: 135 med., 155 bal. a 158 stav.
    Co s tím mám dělat, když to mám výdejově téměř přesně nastavené?!!! To si mám teď chybějící stavebnice vycucat z palce, nebo co?! A vůbec, co to je "stavednice" a kde se dá sehnat v potřebném množství?

myš59 tohle ocenil(a).
  15. Skali

Fantasiro - ano, ve FAQ to je špatně u 6. a 8. levelu u bobra (hlásila jsem k opravě). Proto jsem dávala do diskuze screeny, co bobr opravdu požaduje.
    Takže tady znovu, prosím:
    bobr.png :)

Pokud nemáš stavebnici, můžeš dodat jiná padátka - dodávání lze různě kombinovat ;)
    A myslím, že netřeba se rozčilovat, bo ani vykřičníky vypadávání stavebnice neovlivní. Akce běží do zítřejší 14. hodiny, takže je určitě šance akci zvládnout.

radyn.m, myš59 a kiki2305 tohle ocenili.
  16. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

Tak jsem se do toho pustila a lituji, je to ztracený čas. Ta akce je prostě nanic, spousta zbytečných kytek a výsledek je jen to, že je to otrava :cry::cry::cry:

ღSisinkaღ, Zlatonka a myš59 tohle ocenili.
  17. malanek70

malanek70 Expert fóra

Co to je zítra za akci "zuby plné hněvu"??? Tu dnešní nedokončím, ostatně stejně jako většinu v poslední době :oops:...možná se s bídou podaří stonek, tak že bych vhodil už nějakou přípravu na zítra. Kromě předběžného kalendáře nikde o ní není ani zmínka, což je necelých 24hodin před akcí divné...

18. Skali

malanek70 - netuším, co jsou "zuby plné hněvu". Zatím žádné oficiální informace nejsou. Ale protože jsou v kalendáři termíny jen předběžné - orientační, tak je možné, že to bude třeba o den později....Čerti vědí ;)

19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já jsem teda spokojená,zkusila jsem sázet pouze macešky s růží pro královnu na Baha přes den a na noc sedmikrásky,abych nemusela hlídat rozdílný časy a v noci jsem spala a před chvíli se podařilo:
    [​IMG] .
    Ale jedu dál,třeba zvládnu i tu dekorku s Fl?Ale teď už to propočítám,abych využila i ty zbývající předpěstované kytky.Měla jsem strach,že to nevyjde a vyšlo,možná vyjde i všechno?
    Stav 12 - 9 - 12 - 9

20. Zlatonka

Zlatonka Pisálek fóra

Tak akce zítra končí a já ničeho nedocílela :( Jaksi se mi nedařilo a upřímně mne akce ani nebavila. Já se už budu těšit na další akce, tak se všichni mějte. :p

-lenka1606- a ღSisinkaღ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.