Historky ze stáje II (28.2. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Zvířátka už jsou vychovaná, mohou do světa.

2. šperková

šperková Pisálek fóra

Tak snad to stihnu, uvidíme ještě dva dny.....[​IMG]

3. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak jsem to nakonec stihla, všechna zvířátka vychována, ale padátka, to byl boj. Poslední jsem míchala všechno, co jsem v paqdátkách měla. . Jára

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

2 minuty před uzráním macešky mi končí+2 od Jacka. Je to pech:cry::p;)
    A to jsem teprve 4-9-2-7

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak nevím proč, ale něco jsem tady vrtala, protože jsem akci dodělala až dneska ráno. A to jsem opravdu jela bez velkých prostojů, ale začala jsem dodávat postupně a to byl ten asi hlavní kámen úrazu. Stále něco chybělo, abych v závěru přepěstovala:
    - tulipán o 1.669 ks,
    - ty další macešku o 138 ks, růži o 474 ks a sedmikrásku o 533 ks.
    Zbylo 1.575 balonů, 1.294 medvídků a 704 stavebnic.

Akce mě nebavila, asi i tím, že jsem si jí postupným dodáváním hned na začátku pokazila a pak už jsem to jen bez většího nadšení dodělávala. Nebýt na Bahamce souběžná akce, kdy se ke sklízení také muselo, tak bych jí asi i nechala být. Poprvé, ale fakt, nechala. Doufám, že akce Historky ze stáje III se dlouho v kalendáři neobjeví. A to i pak si budu účast v této akci hodně moc rozmýšlet.[​IMG][​IMG][​IMG]

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak tohle se mi muze stat jen kdyz proste nemam cas pocitat... takze predpoklad a skutecnost :
    P: posledni blok dam ze vseho co zbyde
    S: to neni protihodnota, takze sice v souctu dobry ale ani jednoho nebylo dost na odklepnuti
    P: zasadim 4hodinovku a budu mit dost
    S: po sklizni zjisteno, ze jen a jen tahle 4hodinovka neni ta spravna, nelze vlozit
    P: dam dalsi, je toho skoro dost na jednu otocku, na 3 to vyjde
    S: potrebuju 340, po sklizni 2 otocky a zbylo 337 kusu

SAKRAAAA, ja to snad nedodelam, mam vseho presne tak malo tesne pod hranici, jako naschval :)

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Tři zvířátka dospělá - chybí mi poslední stupínek u čtvrtého, takže poslední sklizeň. Kdyby se mi nepodařilo v poledne vesele sklízet a pak teprve si všimnout, že už mi došla mrkvovka, tak už bylo hotovo.
    Celkově mě akce moc nenadchla - moc zdlouhavá a pořád hlídat časy kytek, nic moc. Alespoň tedy pro mě trochu nuda
    Všem držím palce ať stihnou, co stihnout chtějí a padá jim to co padat má...:)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Teda ten bobr je ale vošklivej. To kdybych věděla, tak už ho nekrmim :cry:

bobr velký.png

9. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Ten závěr se neskutečně vlekl, ale jak se říká konec dobrý, všechno dobré. Ještě i něco zbylo na výměnu. Teď aspoň na chvíli můžu uvést farmu do normálního režimu a spočinout do chvíle, než se zase spustí akce nová a já s jazykem na vestě budu opět makat jako šroub :p:D

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Aktuální stav nakrmených mláďat ve stáji: 0 - 1 - 0 - 1 xDxD
    Ani nevím, jestli jsou ještě naživu? xD

11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Skali,von teda ten bobr nikdy nebyl nějakej krasavec :)

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

9 - 9 - 10 - 9 ;)

13. Skali

Beznoska - náhodou, to malé bobře bylo roztomilé :D
    bobře.png

14. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Skali, to bude mít po tom, že žere ty stavebnice :D, ty barvy jsou prevít ;)xD
    Jinak, do stonku mi zbývá dodat posledních 25ks stavebnic. Napěstováno mám ještě na cca 12300ks duhové macešky, doufám se to dá dát do dodávek, bo mne vůbec nenapadlo se juknout, co se má dodávat v následujích postupech o_O
    Tassadar11, patrně nebudeš sám, kdo zjistí že má skladem něco co nedodá :cry:, budu druhej ;)
    Honzulka: strašně nerad Ti do toho kecám, ale kdybys dělal každé zvířátko pouze o jeden stupeň, tak získáš aspoň dekorky, pokud bys nedošel až ke stonku ;). A dekorky jsou lepší něco, než nic. Pokud bys nestihl všechny zbývající zvířátka dostat na úroveň 4, poté 7, atd. ...
    edit: tenhle šťavnatý stonek doma, naházel jsem tam zbytek jiných padátek..., nevydržel jsem vyčkávat.

Naposledy upraveno: 4/3/19
  15. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Všem, co se do akce pustili přeju brzké dokončení. Já tentokrát vynechala a s radostí se pustila spíše do akce"Karnevalová královna", kterou mám radši.
    Příjemnou zábavu všem xD

16. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

12-12-12-11 za hodinu poslední sklizeň a je hotovo

Skali mám takový dotaz teď jsem náhodou zjistila že tři dekorky s kachny s anakondy i kozy,
    mám dvakrát je to v pořádku mám je v nebi a ještě jedny ve stodole

17. Skali

Nikina8 - ahoj, to je v pořádku. Pokud jsi splnila všechno, tak máš dekorky dvakrát :)

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Stav zvířátek 0-0-0-0 a je mi to fuk. Tenhle typ akce nedělám... nějak se mi do něj nechce. Poprvé jsem to zvrtala, podruhé to chtělo moc plodin a teď to chtělo plody... a padátka... tož potřetí to bude chtít asi zvěř... Tak si pěstím bílou lilii, šlechtím cibuli a na střídačku bér a kopretinu.
    Tož držím aspoň palce těm, co se do toho pustili. ;)

19. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně jsem se dočkala stonku, teď už to nebudu hrotit, hodně štěstí všem

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem dohrála královnu na oba řádky, ještě je tam pár schovaných košíků, než půjdu spát, tak jsem uvolnila napěstované duhové nesmysly... 4-5-4-3... ale na stonek se asi nevyšplhám, to bych musela soustředěně pěstit a na to nemám v procesu kvůlivá práci a doma při čtení čas 8)

EDIT: řádek asi neulovím, ale záclonu na továrnu s přehledem... taky zisk ;)

Naposledy upraveno: 4/3/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.