Historky ze stáje II (28.2. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, uplatníš až na ně přijde řada, uvidíš je šedě nebo barevně, podle počtu, který máš ,-)

2. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já jsem na tom: 6 - 5 - 6 - 5. Ale přede mnou ještě spousta pěstování macešky a sedmikrásky.Snad to zvládnu?Tady si nemůžu dát dlouhodobky na noc,protože tam mám sedmikrásku,tak to snad bude jistit Baharáma.Jsem zvědavá,jestli tahle strategie dvou kytek vyjde?
    Stav padátek celkem: 1823 balonů + 1195 stavebnic + 1711 medvídků z Bogoty xD

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Padátka dodáváš také do úkolu, stejně jako akční a plody stromů.

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jdu mrknout, jak na tom jste se zvířaty?
    Já jsem tuto akci opravdu vynechala. I když, ať úplně nekecám. Můj stav: 0-1-0-1 ;) Ale to jsem pouze zkusila 2. den akce a rozhodla jsem se, když to chtělo po mně dodat akční kvítka - 4 druhy různých časů zrání, že končím.
    Pustila jsem se pouze do Královny...
    Moc akcí najednou a stačí hrát jednu s vypětím sil :p

Naposledy upraveno: 3/3/19
  5. burds

burds Titán fóra

Já mám 6-7-12-9.Had mi už vyrostl ale ty ostatní do konce daleko.I když už lezu s bobrem také pomalu ke konci

6. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

k.vítek: Taky jsem nad tím přemýšlel, ale když na Baha odstartovala "královna" s pětihodinovou kytkou, tak jsem ji namnožil a sesynchronizoval s pětihodinovou duhovou maceškou, takže všechny sklizně jak na Baha, tak na farmě jdou v jeden čas. Dvě akce v jednom :). Koneckonců, když už je "mrkvojabko" ve slotu, tak je to fuk, a padátka padají ze všech luk do obou akcí, i když na můj vkus pořád málo :D.
    JC mi z toho lítání po loukách hubne před očima ...
    Y_n_Očko, když mně už knížky nebaví číst pořád, jen za dobu téhle akce jsem přečetl celou jednu knihu První čarodějovo pravidlo, zbaštil spoustu ovoce a zeleniny, a vypil hromadu kafe :D, žel do přírody na toulky nemůžu :sleepy:

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m: čtení mne nepřestalo bavit za posledních 47 let, tj. od doby, kdy jsem se číst naučila. A když je dobrá knížka, můžou mi být ukradené macešky, sedmikrásky, tulipány a ještě cosi i v duhovém provedení... královnu si pohlídám, ale todle jde mimo radar...

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Aktuální stav nakrmených mláďat ve stáji: 0 - 1 - 0 - 1 xDxDxD

9. maurehata

maurehata Osvícený autor

12-11-9-8 - stojím na padátkách, kytky už mám skoro napěstovaný. V noci jsem si už tradičně vytočila +1, tak jsem vstávala v půl třetí a manžel nechápal :D - ale co, mně to nevadí, máme malé děti a na vstávání jsem ještě furt docela zvyklá.
    Stále mně to neba, ale cíl už je v dohledu. Dnes na noc sněhový keř, zítra dopěstuju akční. Sněhový keř má přednost, jednak dá dost padátek, druhak se ho snažím vyšlechtit, přestože se šlechtění těchto dlouhých kytek moc nevyplatí. Jsou to ty nově přidaný a když nic nevyšlechtím, vrátí mi to jen pár ks kytky - přitom třeba maliny se mi vrací furt ve stejném počtu, co tam vložím (teda většinou, občas se mi vrátí jako SH nebo BZ). U malin mi už ale chybí poslední dva bonusy, přičemž jeden je na zachycovač pírek a ten prostě vyšlechtit chci. Ale kolikrát už jsem ty malina otočila, to se ani nedá spočítat. Sněhový keř dávám na střední skleník a zatím ze tří skleníků tři bonusy na druhý pokus. A sněhový keř má skvělé bonusy, pokud se mi podaří vyšlechtit všechny na čas, myslím, že se dostanu někde kolem 10 hod růstu, takže ideálka na noc.

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

7 - 9 - 9 - 8 Chybí padátka ;)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Stav pořád 1-1-0-1, chybí chuť zdokonalovat 8)

Naposledy upraveno: 3/3/19
    jirinasinova198, radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak po ranní sklizni 43 pidipolí duhové růže budu mít hotovo (12-12-12-12). Už se těším na expertní plodiny, které mi (jak doufám) přispějí ke zvýšení počtu bonbónových košů...

EDIT (4:40): Jak jsem slíbil - hotovo!

Naposledy upraveno: 4/3/19
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Stav po večerní sklizni je 2-1-3-1 už se těší na příval bodů a několik dalších odměn

14. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

8-9-6-9 zasazená duhová sedmikráska na noc

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,po ránu jsem na tom: 9 - 5 - 6 - 7. Ale chybí mi ještě vypěstovat asi 11tisíc macešky a 1,7tisic sedmikrásky abych získala kompletní řádek.
    Škoda,že na kole nic nevytočím-to by bylo hned veselejc.

burds, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak teď nevím jestli jsem na dobré cestě nebo pozadu 2-1-4-3 jediný hadíček už vyrostl,ale na ostatní ještě čekám (bobr spí a ten taky jistě už bude větší)akorát teď ráno jsem dělal pouze hada a bobra a kozlíček a kuřátko jsou pořád od svých kamarádů vzdálení

17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Taky přidám svojí trošku 0-1-0-1.Nějak se mi nechce.Jsem ráda,že si užiji pořádně jiné akce.;)

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Stav 12-12-12-9
    Včera jsem byla na výletě a nějak jsem zapomněla sklízet (sluníčko, pohoda, kamarádi - kdo by myslel na farmu).
    Do večera to ale dorazím a zbytek času věnuji doplňování stodoly, už bylo potřeba.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já jsem na 8-9-9-9. Můj cíl je ta úroveň 9 (stonek) a pak se uvidí. Ale teď jsem si omylem místo macešky všude zasila růži, tak se toho asi moc neuvidí :p No nic, nějak to prokombinuji.

20. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak já stále jen pěstuju a pěstuju a pěstuju :);)
    Uvidíme večer a začnu možná krmit zvěř.
    Hezký den všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.