Historky ze stáje (22.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Akce je hezká a jednoduchá.
    Stonek nechci, takže to budu muset hlídat abych nedodal všechno, a dekorky půjdou do parku, kde nahradí nějaké starší kousky.

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Me se akce libi, podobne uz tady byly, padatka zadne, plodin není nijak extremne moc, momentalne se snazim vydělat něco malo na prosu (u poslední slechtici akce jsem prisla o cca 60 milionu, tak aspoň něco získat zase zpatky, mno a HLAVNE... Ta zviratka jsou uuuuuzasne roztomilaaaa :-D Me se akce libi a jdu do ni, bude to pohodička ;) A ještě u ni zvladnu napestovat něco navíc do stodoly ;)

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pajdo, to, že jsi netestoval není důležité.... v tabulce 4 ( dodávka u prasátka) máš asi chybu - 12 řádků máš, ale v jednom řádku máš k dodání 1 x Tropic Lada a nemáš tam odměnu, takže asi tam má být 250 x duhový tulipán, 190 x duhová sedmikráska a 315 duhová růže a jako odměnu 1 x Tropic Lada. Koukni na to a oprav. Díky.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix: aha, díky. To jsou ty dodatečné opravy a slepota dohromady :(

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

pajda361 : si sundej ty tmavý brejle ne ? Pak uvidíš líp.

6. Druid.Panoramix

V pohodě, na to se neumírá. A v tomhle horku a dusnu v mozek prostě vynechává sám od sebe a není mu třeba pomáhat. Teď to je správně a to je důležité. Všechno, jak má být. Ale ty nižší slechtěnce pro tento stonek od každého druhu tam pro RT dej ... bylo by to stylové a hodně lidí by to potěšilo .... jen mě mrzí, že neuvidím, jak se u čtení toho reportu tváří. xDxDxD No, na oplátku by bylo zajimavé vidět mě, jak bych se tvářil, kdyby tomu vyhověli. :):)
    A ostatní, šup, šup, pěstovat proso, chrpu, jahody a fazole.... ať je na trhu co kupovat (případně prodávat) a ať ta akce odsýpá, protože staré pravidlo říká, že:"Pořádná příprava je prostředek proti podělaný práci."

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Evidentne se mi stalo neco z toho tveho "cokoliv", protoze z tveho prehledu vypoctu jsem lehce jelenice :p
    Nechces ubrat na barvickach a pridat na srozumitelnosti, mistre? xD;)

*dareba1, Xenie6161 a vilm4 tohle ocenili.
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj,
    malá pomůcka - na akční bude zapotřebí - pidi políček s MJS:
    7 200 macešky = 2 400
    9 000 tulipánu = 3 000
    5 400 sedmikrásky = 1 800
    7 560 růží = 2 520
    Dál už si to musíte zkombinovat sami podle uvolněných políček na akci.

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Hezká akce na konec prázdnin.Pro mne nálepka a pak dokončit úkol v družstvu,kde získám 4,3mil BZ,1,6milKR,a jako třešničku na dortu 3 hvězdičky.Ale nižší Lvly se zabaví u noťasů a dají pokoj.

10. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Akce se tváří mile takže bych ji svým lážo plážo stylem měla stihnout :music:Akorát si musím dopěstovat plodiny, co se dodávají mimo akční kytičky... Nějak se mi ta stodola vyprazdňuje... Asi nějaký sysel si tam chodí pro zásoby na zimu jinak to nevidím... xD

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jen 6x bedna překvapení ... o_Oo_O to je strašně málo, chtělo by to daleko víc beden, stovky, tisíce ... peču na to velebnosti, dejte Dožínky ať se ta agónie zbytečně neprodlužuje.

12. burds

burds Titán fóra

Jako vždy jdu do toho.Nevypadá to těžké uvidím.

evainfo, hanynkach a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. matlafous123

bbowling Ja ti nevim, kuzelko.... abys pri dozinkach nemusel svuj dnesni post psat znovu :pxD

14. Druid.Panoramix

Nazdárek hraběnko z Matlafousova, když Ty se ukážeš taky jednou za uherák, to je potom těžké porozumět mému sofistikovanému výkladu a výpočtu. :)xD Barvičkama jsem reagoval na úpravu akčního kvítí ve 4 místnosti. Takže stručně a jasně,jo? OK, vyhovíme.
    Na 1 level potřebuješ 12 bodů, jedno bonusová rostlinka ( nezáleží na to, zda je akční či obyčejná) Ti dá 3 body.... takže ji potřebuješ 4 x. Na splnění tabulky pro jedno zvíře potřebuješ 6 levelů s akčním kvítím a 6 levelů na bonusové kvítí.
    x = 4 x (6 x akční kvítí)
    A) pro kuřátko:
    duhová maceška - 6 x 300 = 1800, celkově 4 x 1800 = 7200
    proso - 6 x 650 = 3900, celkem 4 x 3900 = 15600
    B) pro štěně
    duhový tulipán - 6 x 375 = 2250, celkově 4 x 2250 = 9000
    chrpa - 6 x 200 = 1200, celkem 4 x 1200 = 4800
    C) pro kůzle
    duhová sedmikráska - 6 x 225 = 1350, celkem 4 x 1350 = 5400
    jahoda - 6 x 250 = 1500, celkem 4 x 1500 = 6000
    D) pro prasátko:
    duhová růže - 6 x 315 = 1890, celkem 4 x 1890 = 7560
    duhová sedmikráska 6 x 190 = 1140, celkem 4 x 1140 = 4560
    duhový tulipán 6 x 250 = 1500, celkem 4 x 1500 = 6000
    fazole - 6x 200 = 1200, celkem 4 x 1200 = 4800

Pravda je, že taky moc často nepřispívám a už jen velice málo počítám, ovšem tady jsem se tedy odvázal ( zcela v duchu:"Nevaž se, odvaž se.")
    Tohle jsou minimální počty akčního kvítí a bonusového kvítí, kdo by chtěl jíti jinou cestou, musí počítat s tím, že bude muset pěstovat více a více vydat ze stodoly. Jo, a není třeba používat duhový booster. Při jeho použití jsou počty ještě nižší, ale to zase není moje cesta.
    Spokojená?

15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Druid.Panoramix:
    Nepochopila jsem, proč to všechno násobíš čtyřmi. Nebo jsem nepochopila instrukce v záhlaví. Měla jsem za to, že si u každého zvířete můžu vybrat jednu kytku akční a jednu obyč. A jen ty dvě budu dodávat. Nebo je to teda jinak? To jsem z toho teďka jelen. Co na to modíci?

piginka, Honzulka05 a Zoufálkov tohle ocenili.
  16. Druid.Panoramix

.evalumar. Tady je to vysvětleno:Cituji z textu k akci:
    "Jak jsme již uvedli, při dodávání máme vždy na výběr ze tří rostlin, dodáváme jednu z nich, kterou si vybereme. Dvě rostliny nám při dodání požadovaného množství dají dva body, jedna rostlina je bonusová a dá nám tři body. Bonusová rostlina je vždy ve hře označena zlatým okružím! V přehledu úkolů (viz níže) jsou bonusové rostliny uvedeny tučně.
    Každou postavu můžeme dodáváním zboží vylepšit až na 12. level. Pro dosažení dalšího levelu postavy je potřeba získat 12 bodů, to znamená, že v každém levelu je potřeba dodat plodiny 4x až 6x, s použitím duhového BZ boosteru 3x nebo 4x. Aktuální level postavy vidíme ve žlutém srdíčku, počet bodů pak na liště, která se bude postupně zaplňovat. Pokud hráč dodává zboží takovým způsobem, že v jednom levelu získá 13 bodů (např. 3 + 3 + 2 + 2 + 3), přebývající bod se nepřenáší do dalšího levelu. Stejné platí i v případě získání 14 bodů v rámci jednoho levelu."

12 : 3 = 4, já počítám, že budu dodávat jen bonusové rostliny, takže proto 4 x. Pro nebonusové rostliny by to bylo 12 : 2 = 6, takže 1 level 6 dodávek.
    Už je to jasnější? Ono je to v úvodu tak zamotaně vysvětlené, že je potřeba pořádně číst, já jsem ze začátku uvažoval stejně jako Ty, ale pak se ozval Big Click a osvětlil mi to.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Apachie,
    kde bych vzal 3000 políček ? nemám jich ani těch 1800....pro nás chudý bezzemky je to bez otoček těžce splnitelný.:oops:

Moudrý Druide.
    A teď mě to přepočítej jen na 9 LVL,bo na stonek s dekorkama to stačí xD

18. matlafous123

Druid.Panoramix Rika ten, co sem strci cumak max. v utery pri vydani OFI a desi tu osazenstvo povestnou ctvrtou mistnosti :D;) Dekuji! :inlove: Hele, neni to prase trochu rozezrane? o_O Ostatni zvirata se spokoji s jednou bonusovou...

PS: BigClick uz jsi zase preoperoval.... :music:;)

Naposledy upraveno: 21/8/18
  19. bojink93

bojink93 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij u prvního příspěvku tlačítko "upravit" a pak tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Děkuji, Skali
    Ahoj, mám dotaz,hledám valešné kníry a nevím co je produkuje ,poradí někdo.

překlep falešné

Naposledy upraveno moderátorem: 21/8/18
  20. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Druid.Panoramix
    Aha, už to vidím, je to tam teda docela kulišácky zahrabané. Přimlouvala bych se za to, aby to modíci zvýraznili tučně. Určitě nejsem sama, kdo hleděl jen do tabulky při počítání. Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.