Historky z Tiki baru (10.7. - 15.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Uf uf, hotovo. Nejdříve jsem nechtěla vůbec plnit. Nelíbili se mi odměny - podivuhodností mám tolik, že bych mohla pořádat vlastní akci s tajemnými sazeničkami/stájemi. Piccolo - to samé. Nestíhám vyhazovat na plochu a odkrývat. Nechybělo mi moc šlechtěnců. Spíše mi chyběla zvířata typu rori, paduánka apod. Nicméně beden v liště mraky, takže spoustu zvěře a šlechtěnců jsem získala z nich. Ale právě v tom okamžiku jsem zjistila, že na trhu nakupuji to, co mi chybí a bedny nedají - vím, že jsem si říkala, že ceny nejsou až tak hrozné. I tak jsem nechala na trhu miliony (ale co s nima, do hrobu si je nevezmu a na účet mi je nepřevedou).
    Musela jsem šlechtit jen tak, abych získala koktejly.
    I když jsem splnila, tak příště si to opravdu rozmyslím, zda budu plnit.

2. barca279

barca279 Znalec fóra

tak ja som si počkala,za 1 SK,inak by som to nerobila odmeny nic moc riadok onicom,len mi uslo. nejako ze na konci su potrebni slachtenci 6 a nie jeden ale hned 6 kusov ,kedze som si to vsimla az v ulohe 50 tak som to uz dotiahla obe strany do 98,a koli neonovym stajniam a 10 florenom sa mi neoplati minut dalsich 500 SK.jedno pikolo hore dole

3. darja07

darja07 Zelenáč fóra

Zdravím kde seženu toho luskouna děkuji

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

darja07 - zdravím, pokud nemáš výběh pro luskouna, můžeš zkusit koupit luskouny na trhu.
    Hezkou neděli

5. darja07

darja07 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného (mě) jen oslov. Děkuji Skali
    Skali
    ***odstraněna zbytečná citace
    Děkuji moc ale asi došli protože na trhu nejsou ještě moc děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 15/7/25
  6. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Ahoj, taky hotovo, musím souhlasit s Ciri13, že jsem to měla podobně, ve finále bylo potřeba 6 vyšších šlechtěnců a 2 jako panda joga, taky jsem ten poslední úkol už neplnila, neonoví křečci mi často padají z beden s neonovými výběhy. Když jsem dala do tulidomku šlechtěnce a čekala na chybějící 1 kukačku punkovou, tak mi to přeskočilo ob jedno, trh s nimi absolutně prázdný. Takže jsem musela šlechtit od základu. Ano odměny byly zajímavé, ale přišlo mi to zdlouhavé, mám raději klasické šlechtící akce, kdy se dodává třeba na tři kola. Těm, co finišují, tak přeji ty správné přeskoky

Darja07 - zkus zjistit, jaký máš trh a zkusit poprosit někoho, jestli by Ti je neprodal. To je jediné, co mě napadlo.
    Návod, jak zjistíš je tady: neumím vložit prolink, tak snad to projde v této podobě
    Zjištění trhu - ZDE klik
    ***vložila jsem odkaz na zjištění trhu. Skali
    Pokud ne, prosím moc modíky o úpravu.
    Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 15/7/25
  7. okardos

okardos Pisálek fóra

Přijel jsem z dovči a ejhle, už není babyboom ani sleva ani nic. To by ale ani tak nevadilo, kdybych si nevšim na poslední chvíli, že potřebuju jednoho hnědého netopýra a nemám odemčený jejich chov.

Takže někdo na AC trhu prosím hnědého netopýra?

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tohle byla na mé farmě určitě nejdražší akce za bambilion let hraní. Šlechtím jen při akcích, takže šlechtěnce vyššího kalibru spotřebuju do plnění akcí. Z Vehiklu a beden padají ti středněhodnotní, tak jsem šlechtila a šlechtila... Nemusela jsem až do konce, ušetřila bych pracně odchovanou zvěř, ale já nerada odcházím od rozdělané práce.
    Takže hotovo a snad hodně dlouho nebude taková spotřeba, abych to stihla zase všechno dochovat :) SK mám dost, nakoupím v Ramaobchodě, při akcích v odměnách, padá z řádků na stonku, z beden, z Vehiklu... nemlela jsem už hodně dlouho.

9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja som mala hotovo celkom rýchlo, šľachtencov som mala dosť len až na pár ktorý boli za chvíľku na svete ;) horšie to bolo z modlivkou, niekto mi ju asi štípol :wuerg:xD ani jeden kus:cry: hodila som ich na plochu a za chvíľku boli nasadené v úlohe, teraz sedia v paneláku a keď nájdem čas tak spustím rýchlo chov, možno už čoskoro, len musím zistiť či bude platiť aj na zver čo dostaneme. bosorka tiež došla do cieľa, ta mala problém s opicou a chameleónom, skákalo si to ako chcelo len nie tam kde malo :wuerg:xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.