Helgridina odysea (25.6. - 8.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. libakos

libakos Titán fóra

Docela jsem bloudila,pokus -omylxDale je hotovo a jdu si masírovat moje bolavé prsty od artrozy a klikáníxDVšem krásný víkend někde ve stínu a u vody ,já leda tak pod sprchu:D

2. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

zdravim, potrebujeme safir a jadeit na odemceni neceho?
    nebo je to jen bezvyznamna odmena za dodavku?

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  3. babina51

babina51 Hrabě fóra

Díky za odpověď,ale já se na tu dlaždici nedostanu.Z každé strany mně brzdí 3x svislý hnědý sloupec na minihru.Vlevo nahoře je v bedně žeton šperku a dole svítí dlaždice na minihru-totéž je napravo,ale také se na ně nedostanu.Jinudy se jít nedá.

hanynkach tohle ocenil(a).
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

babina51: Klikni na mapu vlevo dole a podívej se kudy tudy dál. Musíš zřejmě místnost obejít jinými dveřmi.
    Mapa ti ukáže, které dveře máš otevřené nebo které můžeš otevřít, přes zeď se nedostaneš.

Edit: farmerMartina1975: Vždyť je to uvedeno ve FAQ, k čemu slouží.

Naposledy upraveno: 26/6/26
  5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

babina51
    Podle tvého popisu, usuzuji, že jsi tady, v tom případě, musíš jít dolů, nejsou tam dveře na odemčení, jen volný průchod ;)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kvůli absenci teleportů,doporučuji akci plnit postupně! Vracení je pěkně zdouhavé a mrzuté!:cry:

7. babina51

babina51 Hrabě fóra

Omlouvám se,ale už jsem na to přišla.Také obyč. dlaždice pouští.Jedu jako o závod a jak ráno sklidím dlouhodobku tak dojedu hlavní část a začnu druhou FA.Už vím jak na to a nic mně nezaskočí.

8. evinana

evinana Baron fóra

Konečně padátka dopadala a mám hotovo. Nechtělo se mi dávat SH abych to urychlila, ale je to. Všem držím palečky ať akci zdárně dokončí ;)

9. wallik68

wallik68 Baron fóra

tím kostěným klíčem se dá otevřít co a kde nenašla jsem nápovědu

babina51, VeraDekeresova a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

wallik68 - ahoj, otevírá dveře některých kobek. Kterých dveří vidíš ve FAQ k akci - klik zde (ta poslední tabulka)

11. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

ahoj ako mam otvorit truhlice hned v prvom leveli chodim po dlazdiciach a nespusti mi minihru chcem sa dostat k zetonu dakujem

babina51, VeraDekeresova a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sophiastanka,

musíš to obísť, kadiaľ ťa to pustí a vrátiť sa do tej kobky inými dverami, pokračuj smerom dolu.

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už půl hodiny se nemůžu dostat ven z jedné kobky. I když jedu podle mpy vždycky mě to dovede zpátky:cry:

15. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143
    Ve které kobce jsi? Napiš číslo kobky

babina51, lacrima a evinana tohle ocenili.
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Asi 7 stojím uprostřed a potřebuji se dostat napravo nebo nalevo abych mohla otevřít dveře

Naposledy upraveno: 27/6/26
    babina51, VeraDekeresova a evinana tohle ocenili.
  17. Astraia

Tak to musíš projít nejdříve dveřmi dolů a postupně plnit úkoly a jít, tam kde tě to pustí, napravo a nalevo v sedmičce se dostaneš až z vedlejších místností 6 a 8, až se k nim postupně propracuješ. Nebude to hned, nejdřív musíš toho hodně projít, než se tam dostaneš ;) Takže teď běž dolů až do místnosti 22 a tam se vydáš doprava a budeš pokračovat zase dál.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

A jsem zase zpátky, díky za pomoc ale prostě zase nemůžu ani k jedněm zamčeným dveřím:(
    Než jsem to napsala tak jsem šla a zase přišla. To nemá cenu. Jenom by mě zajímalo jestli i já se můžu dostat k jiným hráčům do hry

Naposledy upraveno: 27/6/26
    babina51 a evinana tohle ocenili.
  19. Astraia

Nejsi zpátky, ty jsi ani nevyrazila, musíš jít dolů, dveře odemkneš za klíče, jako je na obrázku. Ta další místnost, do které se dostaneš nemá dveře na odemčení, ale jen volný průchod dolů, tak stačí jen kliknout, prostě až do místnosti 22 půjdeš pořád dolů a pak ve 22 místnosti doprava
    [​IMG] v další místnosti ty dveře neuvidíš, protože je tam volný průchod, takže jen klikneš na tu dlaždici a jsi zase v další místnosti.

20. hansicek

hansicek Velmistr fóra

za pol hodinky pozberam posledne padatka a bude hotovo. Mohlo byt už skôr, ale vcera poobede sme rovno z prace si sli oddychnut od horucavy do nakupneho centra. pozreli sme si v kine posledny Spielbergov film a ako poznamenal moj 20 rocny syn: Steven nesklamal