Heavy metalová sezóna (9.7. - 7.8.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jj, na sezonu se těším, permice jen u dvou farem, dva srstíny stačí :)

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Též se těším, v plnění žádné závratné změny se nekonají.
    Zisk bodů sezónních odměn ze zakázek i z akcí, řekla bych, je stejný.
    V odměnách klasika - 2 pikolky nesmí chybět, srstin (pěkně se mi rozmnožují), jen stromek jsem žádný neviděla.
    Zhruba za 10 dnů bude hotovo.

4. hroudov

hroudov Veterán fóra

stále mi chybí fík badyán a ten v odměnách není, tak permice asi nebude, srstína mám

5. 14087

14087 Titán fóra

Jen tak letmo na rychláka jsem zčíhla odměny a já bez permice.. srstína mám, ale jinak se na sezónu těším tak dobrou s kobrou ;)

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Také se na sezónu těším ;) Srstína nemám, ale to bych konečně musela vytáhnout všechny podivuhodné chlívky či jak se to jmenuje xD

kocieva, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  7. evinana

evinana Baron fóra

Permice zakoupena, sezónu jedu jako vždy. Jen tam mohl být i nějaký nový stromek. Ale nevadí

8. hansicek

hansicek Velmistr fóra

RT zmenilo taktiku na: nezaplatíš - nový chliev/strom nedostaneš

9. medulinka

medulinka Rádoby autor

Sezónu jsem mívala ráda, kupovala jsem sezónní permanentku a body zkušenosti, ale co již podruhé dali u zákazníků nízké bodové ocenění, zřejmě od hraní této části farmy odstoupím. Bude mi to trochu líto, ale jaké bude ocenění splnění zakázek příště a přes příště a . . .

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

medulinka - když to říkáš ....

sezóny-body.png

11. .macca.

.macca. Dozorce fóra

medulinka Budou ti chybět suvenýry do stonku už jenom k vůli tomu bych nevynechávala.

12. hansicek

hansicek Velmistr fóra

tá stonka bol geniálny ťah ako motivovat hracov plnit sezóny, ale na druhej strane je to aj tak jedna z najlepšie odmeňovanych akcií. Za pár prebytkov zo stodoly, resp. trocha snahy hráč dostane 30PL, cca po 100ks SK,SH, ZB,RH, cca250 ponoziek , nejaké vychytávky do Alp a k tomu tajomnice, rem.produkty, bedne a samozrejme Picolo.

13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím a přeji pěkné odpoledne.
    Já jsem s odměnami spokojená - např. tentokráte byla sezóna bohatá na Zlaté banány (i když je nepotřebuji) - cca 120, Párty lístky - cca 60, SH - 270, atd. (to vše s pernamentkou).

Takže 39. level zdolán:

https://prnt.sc/QUscbzjZgC5R

A zajímavý Heavy metalový suvenýr připraven na ploše:

https://prnt.sc/p3ha0iia1ktb

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jedu pozvolna, chci se dostat zítra do posledního 40 tého a končím:p, vyberu žetony a tradá, na vedlejších postupně, od největší do nejmenší to bude trvat o chvilku déle, tam neplním všechny úkoly ale brzy bude hotovo, když ještě v zítřejší akci jsou další body do sezony, přeji všem zdárné dokončení, já už mám upg na cenu a budu končit

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Jest-li pak už máte na ploše?

https://prnt.sc/StxS6Qpuyt8d

Heavy Metalový suvenýr nám od zítřejší 22.00 hodiny celý týden bude dávat 12 SH a +1 při sklizni chlévů na 6 hodin.

A utratit žetony, zítra končí Heavy Metalová sezóna.