Halloweenský lov příšer (26.10. - 1.11.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mylenka9

mylenka9 Perspektivní autor

Díky za tipy, procházím si to a pomalu zjišťuju co a jak :)

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

mylenka, rady jsou především podle toho, jaké má kdo možnosti. A pak se lehce radí.Nebere se v úvahu, kdo má jaké řádky, jaký má level, kolik kdo má citronů a hlavně dost neomezené množstí hnojiva.To všechno se spojí v to, že občas to vypadá, že je to jednoduché. Vzpomínám... proč sakra pěstuješ ty růže, když můžeš mít karafiát. No proto, že růže jsem tenkrát měla za 1O minut a karafiát za 3 hodiny. xD

3. Richards76

Richards76 Expert fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo https://1iq.cz/img/j3zDM/rG2X5.png :)
    Spotreba cca 800 SH, 500 vrtuliek, 200% a 100% do slotov, 40 PL - vytočené 1x100% a 2x+1 a 1x Pinkie Pie. Keď sa mi podarilo vytočiť stovečku, riskol som dvestovečku a vyšlo to. Pestoval som na komfortných poliach(81 z políčka x 44 x2=7128 na 1 zber) + nejaké z malých políčok. Zahral som pár skúšobných hier a pri priemere nad 60.000 som zhodnotil, že bude stačiť 100 hier, takže som potreboval padátka. Postupne som hral, stále som sa zlepšoval a nakoniec stačilo, však vidíte... Táto akcia mi sadla perfektne, prvá kde som dal pravú stranu, lebo nebolo treba 50.000+ akčnej. Nemám dostatok zásob SH(jeden obrstrom to neutiahne) a vrtuliek, nemám riadok na efektivitu SH. Vďaka tejto akcii viem, kde je môj strop čo sa týka akčnej rastliny. Ten kto má šťastie a čas ešte môže skúsiť.
    Florenovnikárom gratulujem, ostatným ešte veľa šťastia.
    Edit: https://1iq.cz/img/j3zDM/3sXdT.png darček k 2.výročiu farmárčenia a ospravedlnenie susedom za neodoslanie darčekov. Včera som hral minihru až do vybitia notebooku a už som nemohol. Dnes posielam.

Naposledy upraveno: 31/10/22
  4. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Stonek mám už pět dnů a pravá strana je nekonečná ,náhoda rozložení tlamiček a moje nechuť k téhle minihře dopadla nezdarem,počítal jsem a zjistil,že na dokončení nemám nárok. Zítra 24 v práci a to rozhodlo.
    No musím si na Florenovník počkat snad někdy vypadne z picbedny.
    Kdo to ještě nevzdal tak ať se zadaří dokončit.;)

5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

dobre ranko
    tak aj napriek bolesti (#180) som to zvladla
    bolo to narocne na cas , ale aspon som si overila svoje schopnosti :p , este nepatrim do stareho zeleza a mozgove zavity som uspesne potrapila xDxDxD
    priemer na jednu hru bol 50 368 , ale boli aj pokusy za 1 020 , jednoducho prst dostal krc a mysku som neudrzala v danej pozicii
    kto este hra -zelam vela stastia ;)
    kto to vzdal , nevadi , skusi to nabuduce :)

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě jedna minihra a budu mít řádek. Chtěla jsem dojít k Piccolce, nevadí, někdy příště. Florentovníky mám 3, čtvrtej by se hodil.:p;)

7. coneznam

coneznam Osvícený autor

Nejsem žádný stěžovatel, ale tahle hra ž mě štve. Táhnu myší přes příšery, které chci spojit, ale po pár příšerkách mi to ukončí pokus samozřejmě s pár body a rozhozenou celou hrou. Jsem naštvaná. No nic. Dojdu pro stonek a zbytek odměn ať si příšerky odnesou sebou...

8. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Stonky jsou už na obou farmách, ale... přeji všem pěknou a ještě zábavnější hruxDxDxDxD
    A kdo to dotáhl až do konce = smekám a hanbím se v koutě, ale na víc není trpělivost. Asi už patřím do starého železa. Snad bude další akce ke mně více nakloněna a ukončím ji v pohodě. ;););)

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Z pikolek všechno možný,jen florenovník nee.Ale co...všechno se hodí.Jackův dárek,tečkovaný deštník, květinová melodie... paráda

10. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tahle minihra je o všem- logice,představivosti,náhodě,kombinačních schopnostech,matematice,pozornosti,čase-JEN NE O relaxaci a pohodě což by hra měla být.Ano mnozí namítači budou radit ,nehraj,ale já Farmu začala hrát pro pobavení,pěkné omalovánky,ale kouzlo této hry se vytrácí.Konec hlášení,jdu si nabít hardisk-mozkovnu do přírody.
    Borcům co to dotáhli do konce smekám klobouček,těm co jsou na tom podobně jako já ,rozčarovaní,nebojte,oni vymyslí zase nějakou ještě horší blbinuxDxD

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Málem bych zapomněl na nejvíc uzavřených příšer.Těch bylo tuším 55-56 ks!:) Když odečtu 100- 36=64 maximum ,tak to je celkem slušný výsledek!8)

Naposledy upraveno: 31/10/22
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Táto akcia je šalená a hlavne ten dlhý čas.Florenovník ten je na hon ďaleký a všetky bonusy,SH a vrtuľky som minul.Do zajtra sa ešte o krôčik niekam doplazím.Skúsil som,ale niektoré nové akcie mi dávajú zabrať.Uvidím či si nedám od akcií pokoj.

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coneznam - ahoj, je potřeba spojovat příšerky pomalu, v klidu, jednu po druhé...musí se všem otevřít očička. Když táhneš moc rychle, příšery se nespojí (viz obrázek)

očička.png

14. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Jupííííííí, můj první florenový strom je konečně doma. :inlove::inlove: https://prnt.sc/rzyqO8FYwRe8
    Stačilo 95 her. A kdybych vyzkoušela rady dříve, byl by asi rychleji, ale já si dlouho říkala, že to dám nějak sama, že si poradím xD
    Chtěla bych všem, kteří sem své rady dali, moc poděkovat .

15. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Tak stonok bude dnes hotový, ale to je asi tak všetko, raz sa mi podarilo urobiť nejakých 87 000 ale naozaj netuším ako :D :D ale gratulujem všetkým čo došli až dokonca :)

16. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Ahoj vespolek, tyhle kombinační minihry mám ráda, ale toto fakt ne. Dlouhé dlouhé dlouhé.

17. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,tak a mám to za sebou, malinko kňourání, sténání a je to tady------ kdo mě bude věřit že mám Florenový strom,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak zítra končím napravo kolem 5 mega a se slzou v oku - floreňák nebude. Vyplácala jsem už všechno, co se na farmě našlo, ale víc miniher už nedám. Mrzí mě to, ale bohužel. Škoda že akce nekončí až ve středu - to bych možná ještě nějak dorazila.
    Všem, kteří stromek získají, moc gratuluji.

19. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

smoulinek123 - gratuluji ke stromečku a to jsi tady včera "brečel", že Ti to nejde. Když se chce....
    pěkný večer všem!!

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.