Halloweenský lov příšer (26.10. - 1.11.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak jsem přeci dnes zvládla něco odehrát :music:
    Pokud mi to zítra půjde jako dnes, tak mi bude stačit max. 20 her na dokončení ;)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ukrutným tempem chvátám pro stonek!:wuerg:
    https://1iq.cz/img/j3zDM/K2z5Q.jpg
    Stále ještě nejsem rozhodnutý,zda mám jít až po florenovník,bo minihra je opravdu jen pro silné a otrlé jedince!Zlaté tupé pěstování do aleluja!:cry:
    Příště bych navrhoval třeba šachy, na 10 vítězných partií!o_O Ať to má spád!8)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Asi tak... až se bude psát report. Minihra není nezajímavá, naopak. Pokud by se měla opakovat tak ať raději potřebujeme na jednu hru třeba dvojnásobné množství kytek, ale stonek bude po odehrání 25 her. Problém není v pěstování, pokud je v odměnách něco zajímavého, tak stejně do toho dáme lístky,hnojiva, bonusy. Ale mít všechno připravené a pak trávit tak dlouhý čas hraním na náhodu je ubijející. Jsem už zvyklá, že u her na náhodu nemívám většinou dobré vylosování a např. u záplat a jiného budu potřebovat o trošku víc. Ale není to časově u hraní minihry náročné. Jen na okraj, mozek trénuji, luštím křížovky, puclíky a v tetrisu mám úctyhodný level. Ale tentokrát, po odehrání 73 a jsem v polovině, si říkám ... parafrázuji, kdybych sem to bývala věděla, tak tuto akci nedělámxD

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já se o nějaké rekordy pokoušet nebudu, páč su blbá jak vagon tupých bruslí, můžu se dívat i číst milionkrát a stejně to nepochopím. Odehraju potřebný počet na řádek a pápálála.

Njn, nešly mi v matice slovní úlohy a tohle je dalece převyšuje. Nebo prostě nevidím o ten krok dopředu... Ale vůbec mi to nevadí, na počasí to vliv nemá, na ceny v obchodech taky ne a já s tou svou nedostatečností do smrti nějak přežiju :sleepy:

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak hlava přestala bolet.Přečetla jsem si rady a nápady a dala se Pitrýskovou cestou.Pospojovala jsem co se dalo a tak mám
    hotovou levou stranu.Na ostatní dlabu.Hlavně že mám stonek.To je při každé akci můj cíl.

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, ale no tak, taky nepatřím k nejbystřejším koťátkům v košíčkuxD a tady tu náhodu hodně přestřelili. Dovolím si z minulosti.Byla to první akce, kde se daly získat semínka na pěstování jen z náhodných výher. Později to poupravili a otevřeli trh. Když už ostatní měli skoro hotovo, tak jsem neměla ani jediné semínko na tu třetí kytku. Když jsem si postěžovala, nikdo nevěřil. Proto jsem velice opatrná na to, abych hodnotila při hře na náhodu, jak si kdo vede.:)

7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak jo.... tak dobrá v této minihře jako Dob ani zdaleka nejsem a smekám, ale už jsem se s tím taky vypořádala, malinko jsem přepěstovala a zbytečně tak vyhodila SH, ale mááám ho [​IMG]
    3x sláva, sláva, sláva!
    Hodně štěstí všem ;)

8. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Florenovník je doma, cíl splněn. :inlove::inlove::inlove:

Šla jsem si tvrdě po něm, bylo to časově náročné, ale minihra mě hodně bavila, tak to byla zábava. :D

Všem držím pěstičky, ať se vám daří splnit v tomto úkolu tolik kolik jste si dali za cíl. :)

9. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Minihra mě neoslovila, je moc zdlouhavá. Večer jsem dala na plochu 5 pikolek a ráno odtajnila 6 florenový strom, tak odklikám ještě pár her na stonek a raději budu pěstovat do stodoly. Nedodělaných úkolů tam mám ještě spoustu. :)

10. *kikinka*

*kikinka* Pisálek fóra

prosim bonusovy kod

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj kikinka, bonusový kód, jeho označení je pro každého jiný, podívej se do e-mailu, viz podmínky od Skali (zde odkaz) str.13 (2 příspěvky).

No a potom kde jsou floreňáky, u Jiřinky ;).
    Y_n_O: Jen se nepodceňuj a choď tam jako v bludišti nebo jak jsou pro děti: najdi zajíčku cestičku k mrkvičce, někam tě to pustí a něco i spojíš do tvaru :D.
    Nápad na minihru dobrý, ale jak se tady většinou píše, zdlouhavý.

Naposledy upraveno: 29/10/22
  12. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

:D Dva jsem si poctivě vydřela z Velké honičky. Musím mít na minihry čas a musí mě bavit, ale tato mě nebaví vůbec. V práci za kasou jsem ráda když sklidím a zasadím, a ty dva dny před svátkem se lidi asi zbláznili, takže jedna sklizeň mi trvala půl hodiny. Jinak aktuálně odehráno 19 her.:)

13. babako

babako Expert fóra

Ahoj všem,
    první nálož byla cca 1800,teď už to jde,2500.. Po utření slziček se to pomalinku zlepšuje..
    Postupujeme..;);)

14. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak já jedu jen pro stonek to hraní mě nebaví je to časově náročné a stejně nic neuhraju i když jsem měla 80% plochy jedna barva a pěkně všechno spojila do jednoho kruhu hodilo to 16000 bodů musela jsem odejít a vrátila se po 2 hodinách k PC takže dojedu po stonek a astalavista hraní
    jinak já mám 3x florenovník takže nemusím se nervovat s hraním hry

15. miska006

miska006 Pilný autor

43 hier a kludne aj za 0 bodov=stonka
    To je môj cieľ a vôbec ma netrápi,že som hru nepochopil,toto nie je pre ludí,ktorí majú svoje životné priority nastavené inak...
    Možno raz na dôchodku pre oživenie mozgových závitov...Teraz? Jeden florenovník? A potom mi vypadnú dva z piccoliek za 3 sekundy..To je aký časový nepomer?
    Hra je pekná,kto to dokončil--dole klobúk.

16. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,jstem steho nějak blbé,zkušal jsem hráti 2 hry a jen 2500,jak to hráte nějak jsem s teho vedle ,kolik dávate 1 hru,děkuji jináč kdo už to má hotové velká gratulace a poklona že vám to tak krásně šlo.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ahoj, video z minihry jsi viděl ? Pokud ne, jedno máš ve FAQ k akci a druhé najdeš v diskuzi - tady
    Takže nejlepší není udělat jen dlouhého hada, ale spojit oba konce (uzavřít ten okruh). Pak jsou body mnohem lepší.

18. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj Skali,no tohle jsem neviděl,tož moooc děkuji zkusím hru a uvidíme.

Zkušal jsem hru a bylo 22000,no zatím nic moc jen ještě proč když spojím su boby a ukazuje to třeba 23 u políčka a někdy jen 12 jestli mě chápeš co myslím,,děkuji

Naposledy upraveno: 29/10/22
    babina51 tohle ocenil(a).
  19. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Prosím, neposílejte mi holoubky, pochopila jsem. Z diskuzí na fóru po této zprávě odejdu na dobu neurčitou a na další zprávy, soukromé či veřejné, už reagovat nebudu.

Naposledy se vám všem omlouvám, které jsem svým komentářem pohoršila, urazila či naštvala. Rozhodně jsem se nesnažila nad někoho povyšova nebo ostatní dokonce odsuzovat. Moje zpráva nebyla myslena špatně.Snažila jsem se o povzbuzení, nechtěla jsem, aby se hráči podceňovali, či hru úplně vzdávali, na základě svého věku. Očividně to vyznělo úplně jinak.
    Myslete si o mně co chcete, ale měla jsem dobré úmysly, a už nevím, jak jinak vás o tom přesvědčit, pokud omluva nestačí. Mrzí mě, že jsem si vás nedorozuměním takto znepřátelila.

Mějte se hezky

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - záleží na tom, kolik příšer do toho okruhu uzavřeš. Podle toho se násobí i body. Čím víc, tím líp.

babina51, bačkora85 a moncicak7070 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.