Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hajas

Hajas Pilný autor

Ahoj kolegové farmáři
    Tak po velmi dlouhé době jedu akci hned od první minuty. No a pro začátek mám 149 Hedvábí a 6 houbiček:p Takže velká spokojenost snad jen ty houbičky mě asi budou trochu brzdit, no uvidíme je teprve začátek akcexD
    Všem fajn hru a hodně vypadávátek

Fa92, Ba237, Pe5, Spa4, Kvě4, Mar3, AO

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

To zase bude účet za elektriku xD Budu muset svítit i ve dne, když i na hlavní louce je tma xD Těch pár svíček a dýní tam, to nezachrání :p

3. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Johnny, si vybral houbičky z bramboračky, nexD? U mě pro začátek 142 hedvábíček a 8 svítících lysohlávků.

4. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    130 ks pavoučí hedvábí a třpytivá houba 8 ks.
    Se mi zdá že když máme 100%bz tak to padá ještě mín než normálně.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já zatím mám 26 ks hedvábí a 1 třpytivou houbu. Ale hedvábí je pouze ze stromků (douhodobky dozrají za prá min), takže to mi připadá dobré. Ta 1 houba je horší, ale měla jsem na Hřbitově zaseté jen 2hod zářivé muchomůrky (takže ty zjevně nestačí), tak snad se to zlepší s něčím délezrajícím.:)

P.S. Tak tedy tohle byla studená sprcha, po sklizni dlouhodobek narostlo konto hedvábí o 9 ks, to jsem nečekala o_O

Naposledy upraveno: 28/10/15
  6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

taky hlásím 148 hedvábí 4 houbičky:)

7. iDavis

iDavis Baron fóra

Veľmi pekne spravená akcia, páči sa mi motív vyrábania kostýmov. :) Klasických plodín veľa netreba, aspoň že, lebo nemám veľa v zásobách. No a najprv idem na tučniaka potom na líšku, uvidím či stihnem aj viac. :)

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak teda 8 hub z 6 hodinovky, to nestaci ani nahodou... prece nebudu na hrbitov davat J.C. - kdyby to slo... dalsi minus k novy plose... to ze dvou ploch karafiatu + naky stromy to dalo 95 hedvabi, no to by slo, tam muzu vse dohnat pres noc dlouhodobkama...

9. maxikov

maxikov Aktivní autor

u mě je to 102 hedvábí a 19 houbiček

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, u nás je také pravé dušičkové počasí-tak akorát počasí na sedění doma u televize nebo počítače.
    Zatím sklizeny 2 plochy se špaldou - 68 hedvábí. Za hoďku sklízím hřitov a ostatní plochy. Tak všem prima hru a ať vám to všem padá.:)

11. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Tak o5 se omlouvám, ale jsem přehlédla datum :) 3.11. konec hřbitova...

evainfo, babako a tomokoco tohle ocenili.
  12. Simík21

Simík21 Znalec fóra

hedvábu mám 141 a houbišek 10, měla jsem na hřbitově půlpole a na nich okatej keřík, což je pětihodinovka ;)

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz se taky zahlasim: sklizenou mam zatim jen pulku farmy (zbytek za 35 min.) + plisen (pole 1x1) na hrbitove s vysledkem: 90/18

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Třpytivé houby doufám že je dají jako dárek v sedmidenním halowenu(aspon 50 ks)xDxDxD

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, tak tentokrát jsem celkem spokojený s hedvábím - mám ho 155 ks. Na mě až dost. Houbiček jen 11 ks, myslel jsem málo, ale jak tak koukám, jsem v průměru. Měl jsem kombinaci rosy a netopýří bylinu. Takže teď zkusím kratší ve směsi a pak se uvidí, co hodí víc. Nemíním krátit spánek(jsem jezevec),ja ako čert jsem vysazen na teplíčko a spaníčko. A sluníčko - bohužel u nás máme inverzi a tak je tu temno, jak u Jiráska. Všechny zdraví Trepifajksl
    Edit: sklidil jsem část plochy samorostlíka a byly z toho 3 houbičky. Hned šel znovu. Kdyby každou 3/4 hodinu 3 ks, to by se to shromažďovalo do stodůlky a pak do úkolu. JOJO. T.

16. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Jak jsem stará, tak jsem vymazaná. xD U oběda jsem si v klidu sklidila všechny plochy s dlouhodobkami. Takže teď po sklizni stav 13 hedvábí a 5 jednorázově jedlých hříbků. Tomu říkám super rozjezd.:sleepy:

17. křeček

křeček Pisálek fóra

To je tak, když někdo nehlídá kalendář. Mám na plochách buď rostliny na tři hodiny nebo chlívky a ty budou hotové až v noci. To bude vypadávátek, tak snad to bude padat ;)

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Houby -> 18 z osmihodinovky + sousedi = 27 zatím

Je čas jít vyvenčit trhače. Až se vrátím, doufám, že těch dárků bude max. počet. Takový ten ze Šestajovic by to mohl klidně posílat i za floreny :pxD
    křeček - Jééé, čau Kačko ;)

19. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Na hřbitově z plísně (velká pole, kolem malá) 18 ks. Hedvábí zatím 168, Baha ještě zraje.

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som zozbieral 160 vlákien a 18 tých zelenáčov z cintorína.Ale nevadí čo stihnem stihnem a čo nie tak nie.Nebudem sa predsa nahánať.To som ešte nerobil ani robiť nebudemxDxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.