Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, akci jsem dodělal včera v noci a to už jsem byl tak umordovaný, že už jsem se nechlubil. Za to musím sdělit, jak se pochlapily chlévy! Tak myš, oranž ovčín, něco žlutého pštrosího a čáp. Hallellujjjaaa, čekal jsem na to dlouho!!! Mno, stromky jsem zatím nedal, pěstuji čaj a citrónovku, tak využívám ten dnešní bonus. O tom, že mi padne nektarinka nebo xxl moringa, strom moře nebo pandán, si mohu nechat jen zdát. To je jen takové snění... Zkusím je hodit na plac zítra. Sousedům děkuji za dárky, nechť zkusí posílat houbičky potřebnějším. Zatím jich mám navíc 39. Všechny zdraví a všem gratuluje Trepifajksl

2. Luciagigino87

Luciagigino87 Pisálek fóra

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak dnes už nechám farmu odpočívat, a ráno posbírám posledních 26 kusů pavoučího hedvábí, akce bude dokončena, přeji všem, aby také akci dokončili úspěšně.

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak mám taky hotovo. :D Houbiček nakonec napadalo víc než dost, hedvábí mě trochu brzdilo. Děkuji všem sousedům za dárky - to moc pomohlo. Akce byla super a dala se zvládnout. Všem, kteří ještě nedokončili, přeji všechno nej k dokončení akce, času je celkem ještě dost.
    Jinak celý den s bonusem +1, MJS +2 na pidipolích a s pomocníkama točím na všech polích co se dá (kromě mýtiny,kde mám zvířata a pralesa, kde mám všude stromy), abych toho vypěstovala co nejvíc.
    Ještě, že mi to jde na mobilu, nemusím pořád pouštět PC. ;)

5. papulice

papulice Veterán fóra

panebože udělají něco s těma houbama,ze dvou polí na hřbitově 3 houby slovy tři houby děs běs>:(

6. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj, tak jsem tu pročítala, z čeho padají padátka, zkoušela, dnes taky krátkodobky trochu.. a.. pavoučici už chybí jen hedvábí do posledního úkolu.. mám ho 81 ks, takže ještě 40 ks - nebo 39.. Tak to vypadá, že to přeci jen dokončím??? A to jsem myslela, že ne.. když nemám kaštánky a řádek k nim ve stonku... a Lásku k SH... a přehršel superhnojiva (opravdu moc velké zásoby ho nemám)...

Děkuju moc všem sousedům/přátelům, co mi posílali padátka... a přeju všem, co ještě bojují, aby zdárně dosáhli toho, po čem touží.. :)

7. rolland64

rolland64 Pilný autor

třpytivky padají opravu poskromnu:cry:mám ještě tři dárky na poslání kdo vymění

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj a taky někdy nic :D nevzdávej to, sousedé a přátelé jsou skvělí, pavouka oblečeme a řádek bude.
    Teď ze sklizně dýní 2 zelené,super...
    Hedvábí u mě padá dobře, jen ten hřbitov byl zakletý.

9. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Ďakujem všetkým čo mi poslali zatiaľ svetielkáče, sa to trochu posunulo s nimi. No ešte musím nejaké naškrábať aby ich bolo dosť.

10. papulice

papulice Veterán fóra

děkuji mooooc všem co mi poslali houbičky,jste zlatíčka

11. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tak hotovo..nic jsem nehrotila a sázela v poklidu. Nikam jsem nepospíchala. Není důvod to hrotit...dá se to zvládnout i bez vychytávek .-) Mno a na trhu díky rostlinkám... zisk 545.000

12. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

konečne aj ja hlásim hotovo

13. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj hlásím hotovo :Dakce bezvadná nakonec vše padalo docela dobře akce byla bezva času dost žádná honička v klidu dekorace ve stonku a zatím co bude za překvápko uvidím až zítra večer. Všem moc a moc ať padátka valí dobře a podaří se splnit vše. Držím pěsti i palce ;)Janča

Naposledy upraveno: 3/11/15
  14. Jirinaja

Jirinaja Pisálek fóra

Čekám a čekám, sázím a sázím, ale je mi to na nic, když na hřbitově houbičky moc nepadají, teď jsem sklidila a nepadla ani jedna. Takže bohužel to nemohu stihnout. Brzdí mě houbičky ... :-(

15. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Tak se jdu také pochlubit se svojí úrodou. Chlívky opět nic: mýval, holub, kachník oranž, včelí úl oranž. Ledňáček ani růžovka se nekonali.
    Baha sazenice byly ale naopak příjemným překvapením.
    juvie xl (do lišty)
    amherstie (už několikátá, ale lepší než xl)
    pitahaya xxl (potěšila)
    pitahaya xxl (potěšila)
    avokádo xxl (potěšilo)
    mango xxl (potěšilo)
    papajá xxl (potěšila)
    cesmína paraguayská xxl (ta mi udělala největší radost, dneska jsem si ji aktivovala).
    Sice nebyla žádná novinka, ale já jsem spokojená. Xl odpad byl jen jeden a 6 xxl je super. :D

16. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Ahojky všem,tak už mám také hotovo

17. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

Díky všem za nezištnou pomoc poté co jsem si tu včera večer vylila srdíčko, tohle jsem vůbec nečekala, díky díky, mažu pracovat s pocitem blížícího se konce akce, kterou zdárně splním :-D

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všem, dnes ráno akce dokončena:):) jupíííí

19. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Ahoj lidičkové ;) ,

nevíte, zda i zde platí "po odkrytí 3 stejné symboly vyhrávají" xDxDxD Z odkrytých TS mám 3x hvězdný xl,tak šla bych hledat řídící budovu pro vyzvednutí výhry :p Pro jistotu jako bonus vylezl hvězdný xxl - no nejsem já to pořádná Hvězda ??? xDxDxD
    Gratulka co mají strašidýlka oblečena, ostatním držím palečky ať s hůry padají houbičky z hedvábí

20. gosi62

gosi62 Pisálek fóra

Ahoj PomikTimi, už jsme se spolu setkali.. Já nedokončím ani za nic, pěstuju jak blbec ale už 2. den zářivá houba mi ukazuje když chci dodat ke kostýmu že mám jen 20 ks. Tak si říkám možná pěstuju špatné rostliny na hřbitově, pěstuju jen ty akcní, při sklizni vidím že mi houby letí ale u kostýmů je stále 20 ks. tak nevím.......

elizabeth9016 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.