Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěknou neděli všem :) pavouk konečně v kostýmu, tak mám taky hotovo :p. Akce moc hezká, snad i další budou tak pohodové a všem, co ještě bojují držím palečky ;)

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

1. listopad, krásné nedělní ráno a mám také hotovo :). Dopadalo zbývající hedvábí, tak jsem to tam doházel a jsou všichni hezky v kostýmech ;). Teď už nemusím myslet na tajemno, to už je odkryto, tak jenom dám tu poslední dekoraci na ostrov pokladů a tím to bude vše.

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tajemné stromy nepřinesly nic nového. Stejně jako mi Varun vytrvale odmítá poslat aspoň jednoho ledňáčka a černou vrbu, odmítá mi darovat i nektarinku. Tak ať se s nimi vyfotí!;)
    Dostala jsem:
    - baobab
    - amherstie
    - mango XXL
    - hvězdný strom XL
    - hvězdný strom XXL
    - kokosová palma XXL
    - kiwi XXL
    - kumquat XXL

Tak třeba příště.:(
    Akce dokončena, špalda nezklamala- Ze dvou ploch dala přes 70 kusů hedvábí, 25 padlo ze zvířátek a zbytek vyskákal z citronové kůry. Momentálně mám hedvábí 1 kus navíc.
    Chválím RT za pěknou akci, jen tak dál, držím palce všem, kteří finišují.:)

4. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky Pajdo, možná by fakt bylo dobré, kdyby se tyhle výstrahy z fóra ukazovaly v oznámeních výstrahy :) nebo ještě lépe rovnou chodily hráčům do herní pošty. Teda nevím, jak moc je to technicky možné, ale myslím, že by to zas tak náročné být nemuselo.
    Bohužel třeba ani já se nevracím k předešlým příspěvkům, takže mi uniká, pokud u nich nějaká výstraha je. Většinou se vracím jen k těm, u kterým mi tu vyskočí oznámení, že mi je někdo ocenil. Tím se nechci nikoho zastávat :) Hezký den, já jdu odpočívat :)

Jinak abych nebyla úplně mimo téma, tak před chvilkou jsem také dodělala celou akcičku, a jsem moc spokojená :)

5. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akce splněna, pavoučici to sluší a dekorky které díky tomu jsou všechny dvakrát obsadili nejen stonek, ale krásně se vyjímají i na Ostrově pokladů a v Parku. Děkuji za krásnou a pohodovou hru. Všem kteří ještě nestihly dokončit přeji hodně padátek.
    Hezkou hru.

p.s. něco motivace, stačí k tomu vajíčka natvrdo, pár oliv a trocha majolky:

Naposledy upraveno: 1/11/15
  6. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Krásné nedělní ráno,
    akci jsem už také dorazila do konce,odměny super a dárečky hned po ránu moc potěšily.TCH a TS jsem ještě nechala v liště,dnes budu sadit krátkodobky,když to tak rychle přibývá.Dekorace v parku jsou moc hezké,jen toho místa je málo.Vyměňuji výhodné za výhodnější....až se v tom ztrácím.
    Tak bojujte,kdo ještě nemáte hotovo.

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, včera jsem skuhrala, že akci kvůli hedvábí neudělám a dnes po ranní sklizni 140 hedvábí, takže zbývá poslední úkol a to za 120hedvábí, tak myslím že to dám :p. Naházela jsem všude česnek na noc a výsledek byl dobrej. Taky díky všem co mi posílají dárečky :inlove: !!!

8. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. tak už mám všechna 4 zvířátka komplet oblečená a pavoučice čeká na svůj příděl.. ještě 15 houbiček a hodně moc pavoučího hedvábí... snad to dopadá do konce akce...
    Díky RT (nebo BP) za pomocníky na 36 hodin, i bonus do stodoly, i další vrbu chapadlovku... :)

Aho Pajdo, to upozornění na začátku starého příspěvku mi taky uniká. Přimlouvala bych se, abyste dávali před autobanem ta upozornění lidem do Výstrah, protože toto je závažná výstraha a ne ty lajky... Případně napsat holoubkem/sovičkou na farmu...
    Anebo, pokud se týká těch podpisů, vždyť jste šikovní a rychlí, co kdybyste ten podpis zrovna zmenšili na správnou velikost a dali tam zmenšený?
    S tím počítáním 206 a 0,06 px - to asi už ještěrce moc nemyslí z té chřipky a traumatu z toho banu a všeho kolem... Chápu ji. Taky jsem ještě dost nachlazená a traumata z banů za nic (za nic zlého) taky znám... Jistě klamat nikoho nechtěla.. je jenom člověk jako my... a zrovna nemocný...

Jinak - přeju pěknou a požehnanou neděli všem..

9. anvan

anvan Dozorce fóra

Krásné nedělní ráno!
    Také já mám akci ukončenou, byla zajímavá, odměny velmi pěkné - opět ale si zahudruju na náhodnou odměnu ve formě tajemných sazenic a chlívků.
    Chlívky:
    - žlutý kravín
    - myš
    - kohout
    - vlk
    Sazenice na baha to moc nevytrhly -- 2 amherstie a zbytek xl nebo xxl nižšího řádu.
    Myslím si, že když už je to odměna v akci, měl by každý hráč dostat aspoň jednu jobovku, aby měl pocit, že byl skutečně odměněn!! Je mi pak smutně, když čtu jak někdo dostal 2 nektarinky, přitom vynaložil stejné úsilí. Já si je musím koupit za floreny. Takže za tohle černý puntík, nebo spíš flek..
    Jinak ale akci hodnotím jako vydařenou a graficky krásně vyvedenou.
    Všem finišujícím přeji zdárné dokončení a šťastnější ruku při odhalování těch nešťastných náhodných tajemnic.

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

hezké slunečné ráno všem....tak TS nepotěšily...vše do lišty a TCH tam se vylíhnul ptakopysk a ledňáček :inlove: a ostatní šup do lišty. Takže , jak se říká ...děkuji velebnosti, darovanému koni na zuby nekoukejxD
    Do úplného dokončení mě chybí 14 ks hedvábí, ale ještě budu za 2h sklízet žito a tam to bez problému padne...tudíž dnes dopoledne komplet dokončeno.
    Dnešní dárečky z dýní suprové...jen jak jsem už byla na hřbitově, tak jsem si sklidila a z radosti jsem zapomněla, že jsem nesklidila stonek. Tak šup na stonek a tam aktivace více 20%BZ z úplňkových rostlin...to potěší, když jsem právě sklidila plný hřbitov zářící plísně:oops:[​IMG]
    jupí...tak mám hotovo a to jsem ještě ani nesklidila žito:D...akce zdárně komplet dokončena

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak TCH v podzimních barvách....krom mývala (ten nesmí chybět) se vylíhli žlutí chameleoni, oranžoví krocani a žlutá výrobna peří - jsem nadšena :D:D

12. doben

doben Ikona fóra

Tak teď už mi chybí jen 22 hub a 139 pavoučích hedvábí.

13. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak ještě 106 hedvábí, to by mělo vyjít:)

14. Simík21

Simík21 Znalec fóra

po ranní sklizni hlásím taktéž kompletní splnění akce :) jdu předělat park, bo se mi tam ty nové krásné dekorky už nevejdou a to by byla škoda :p za tuto akci chválím RT, člověk u ní musel i trochu přemýšlet a nízké levly si taky přijdou na své ;) jdu pěstovat pšenici, mrkev a oves, abych konečně dodělala toho pekaře do 5 :p

Edit: [​IMG]

15. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Dnešní noc byla asi fakt čarodějná - na farmě mi přistál ledňáček!!! To úplně zastínilo ptakopyska, želvu a cosi oranžového;). Na bahamě ze sazeniček mám radost z baobabu a garcínie, jinak vesměs XXL, co už mám, díky RT, tak snad ještě příště u TS tu vrbu a jalovec a bude to fajn.

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také mi ráno dopadalo hedvábí,takže pavoučice je oblečená.Překvapení v dýních je krásné a hodí se.Teď jen jak mě překvapí TS a TS.No při mém štěstí tam žlutý kurník bude.;).Akce se mi líbila.

17. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Krásné sluníčkové ráno, tak mi chybí už jen pár hedvábí na pavoučici, což za 3 dny nebude problém. Nektarinka nikde, tak snad příště. Za mě velká spokojenost :)

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj a pěkné ráno. Chlívky odtajněny - 2x ptakopysk, želva a myš - všechno už mám. Baha sazenice ještě "zrají".

19. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Krásné ráno,tak jsem si včera splnila nějaké úkoly,abych měla kombajn. A dnes? jaké to pěkné ráno po rozbalení dárků :) No ale už oblékám poslední,tak snad to stihnu. Hezkou hru všem :)

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Krásný sluneční den přeji všem, tak mně chybí do úplného splnění akce ještě 114 pavoučího hedvábí, akce se mi moc líbila, jak se postupně zvířátka oblékala, dík RT za tuto akci, dárky u dýní byly taky skvělé, i stromky potěšily, hlavně Nektarinka(moje první),chlívky jsem ještě nenasadila, tak uvidím až později, co z nich bude.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.