Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

tak 18 houbiček mi stačilo jen na oblečky a ted pokračuji na otazníku......hmmmm to bude mazec

2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já teď zažila velké překvapení...ještě se mi to za dobu co hraji nestalo...přišel mi dárek pav.hedvábí od úplně mne neznámého hráče, který si asi přečetl zde moji konverzaci a poslal mi hedvábí, že on už boj v této akci vzdal, tak přeje štěstí mě. Takže ...PUČMELOUNCI...
    děkuji Vám, bylo to od Vás moc milé.
    Jinak jsem teď večer získala po sklizni vlčího máku a chlévů 80 ks hedvábí, tudíž mě zbývá už jen posledních 120 ks do posledního pavoučího úkolu a je komplet hotovo ... to už dotáhnu bez problému zítra.Jinak nevím, jak jsem počítala. ale vaty mám přes 4tisíce přepěstováno:eek:
    Odtajněna zatím 1taj.stáj...ptakopysk (můj 3)...další 4 vysazeny a čekají na odtajnění za 5h, sazeničky vysadím až sklidím na BAHA

3. Jalko

Jalko Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře, ještě mi chybí 220 kousků hedvábí a budu mít akcičku také ukončenou, snad to stihnu dodělat. Jen zatím zklamání z tajemných stájí, jako obvykle se ukázala vlčí stáj / bez té by to asi nešlo/ a ve druhé byli nějaké ryby, které šly hned do lišty. Doufám, že z dalších se dočkám něčeho lepšího (pásovec by nebyl špatný;)/ nechám se tedy překvapit. Hodně štěstí ostatním co ještě nejsou na konci cesty.

4. doben

doben Ikona fóra

Už mi chybí jen 35 hub. Ten kaštanový řádek bych také potřeboval, ale spíš bych se přiklonil ke koupi za floreny.

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný večer všem. Huráááá, mám hotovo. Řádek na stonku aktivován, chlívečky i stromky na ploše. Ještě musím najít místečko pro dekorky, ať je využiju. Akce se mi líbila a délka rostlinek mi vyhovovala. Tentokrát jsem ani moc nebourala farmu. Schovala jsem jen výrobny, které mám stabilně v parku. Za mně velká spokojenost. Všem, kteří ještě plní přeji, ať se daří a vypadávátka co nejvíc padají.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

...ve skleníku aktivovat jako aktivní bonus...

Dnes další fíhááá... tak ten Kaštanový řádek v nebi se dá využít ještě zkrácením na pohoda-polích s Láskou k SH?!??
    Už 2. O+D sháním poslední dekorku do toho řádku... a stále nic... tak teď to ještě zintenzivním 8) protože pak už nejspíš nebudu muset "řešit" vypadávátka.
    Ne že bych měla až takový problém, ale někdy se stane neplánovaná časo-vsuvka (práce, rodina, nepřipojení k internetu atpod.) a problém nastává... anebo minimálně nervy do poslední chvíle.

Jo, a Větev do Nebe už mám :music:
    Teď ještě toho 210 ks hedvábíčka... a bude Pavoučnice úplně komplet oblečená

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Jo, ten kaštanový řádek je asi super, tiše závidím všem co ho mají. No a my ostatní pojedem hold pomaloučku polehoučku a taky se do konce nějak dohrabem ;)

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Myslím, že i bez toho kaštánkového řádku se to dá (taky ho nemám), jen to jde trochu pomaleji. Bonusy ve skleníku krásně zkrátí čas zrání. Dneska jsem naflákala pórek na pole 2x2, slupla bílou nevinnost (vánočka je drahá), šoupla SH. Při sklizni to vypadalo jak leteckej den. Než jsem se vrátila z nákupu, bylo uzráto a hotovo. Takže důležitá bude spíš zásoba SH a skleník ;)

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) kaštanový řádek mám, ale mám trvalý nedostatek superhnojiva (jeden strom a dva holubníky dají denně jen osm kousků dohromady), něco dostanu u Kubíka, něco v akcích nebo úkolech, takže moji kaštánci se spíše nudí, aktivuju jen zřídka, ale jde to i tak, všechny poslední akce splněny na pohodu ...

10. papulice

papulice Veterán fóra

tak když to poslouchám tady,asi akci neudělám,kvanta hedvábí mi tedy na poslední úkol nenapadá:cry:

11. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

No, tak tohle nemůžu dát, s padátkama je to vždycky špatný, ale tentokrát tragický. Už nevím, jak to mám udělat, aby to víc padalo. Padátka jsou asi zakopány tam, že hraju jen večer, jinak nemám přístup k počítači.:cry:

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Kaštanový řádek mám, ale myslím,že zase takové terno to není. Efektivita pro SH 5% na 6 hodin - další aktivace až za 96 hodin. Používám ho spíž pro bonus 4450 BZ a 9360 BBZ. Skleník ani pohopole nevyužívám.

13. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě už také "skoro" hotovo :)
    Chybí už jen 19 houbiček a 101 hedvábíček, a bude to komplet :)

A ani žádná hoňka a stres, to se mi líbí. Jen teda ty tajemné stáje tentokrát zklamaly. Oranž kravín, žlutý kachník, čáp, a mýval. Jak se říká "darovanému koni...", tak to je sice pravda, ale až tohle jsem teda zas nečekala :D Sazenice mám zatím pořád v liště. Úplně se bojím je hodit na plochu, co z nich na mě vypadne, a nedivila bych se, kdyby to tentokrát byla jabloň XL :D

14. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Postavičky hotové, chybí mi jedna houbička pro pavoučka a 230 hedvábí. Hedvábí asi nedám, ale hlavně že bude stonek:)

15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce je řádně ukončena, jsem ráda, že je to za mnou. Už teď je hedvábíček ve stodole víc jak 100 a houbiček 60. Do konce napadá určitě ještě hodně, protože většinou po ukončení se kohoutek otevře.
    Tajemničky dám až zítra, tak uvidím to překvapení.
    Všem přeji aby akci dodělali.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dával jsem naději ještě na večerní sklizeň xxl stromů, ale stále ještě chybí 33 ks hedvábí, takže bude hotovo až zítra ráno. No co, hlavní odměny mám a ta v posledním úkolu si počká do zítřka ;).

Všem, kteří mají hotovo, tak gratuluji :).

17. doben

doben Ikona fóra

Tak už mi chybí jen těch 35 hub a 201 hedvábí. Vypadá to, že splním úplně celé. Stonek mi sice stačí, ale i ty dekorky navíc se hodí, jelikož jsou 1x2 a těch mám nedostatek.

skalára.v Jasně bez toho kaštanovýho řádků to tež jde, ale určitě by se mi hodil třeba u akcí, kde je potřeba hodně vypadávátek. Jako byl třeba letošní Septemberfest.

18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak mám odtajněno - stříhárna ovcí oranžová, mýval, vlk a včelí úl oranžový. Ten jsem neměla, tak malinká radost. No a stromky - ambrestie 3x, baobab, juvie XXL, hvězdný XXL 2x a hvězdný XL. Je to dárek, tak spokojenost i když šlo vše do lišty. Hvězdných stromů už mám víc, než je stromů v deštném pralese. Krásný zbytek večera

19. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak ještě mi chybí 120 hevábu a měla bych akci dokončit snad se zadaří,nerada se vzdávám.Všem kdo mají dokončeno velká gratulka.

20. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj,
    tak houbišek už mám 42 navíc, ale ještě mi chybí 93 hedvábu. To dopadá. Toho se nebojím. Na noc jsem šoupla špaldu.
    Takže gratulace všem co mají hotovo a my ostatní vzhůru do boje, to zvládneme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.