Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Veterán fóra

Ještě pět vypadávátek do pavouka, aktivuji stonek a dám si oraz.

2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

na hřbitov jsem zasadila náhrobní kameny, tak nějak mi přišlo, že by tam mohly patřit ;) a ono mi z nich vyskákalo posledních 11 zelených houbišek, co mi chyběly... na to, že je to 4hodinovka, dost dobrý... takže stonek už stonkuje :p

hedvábí: Mám 811. Ideální stav 472. Plním na 171,8% Hotovo 88,2%
    houbička: Mám 175. Ideální stav 90. Plním na 194,4% Hotovo 100%
    strašivata: Mám 11954. Ideální stav 6094. Plním na 196,2% Hotovo 100,6%

Edit: tak se taky přidávám k těm "počtářům" xD právě jsem zjistila, že hedvábu mi chybí už jen 109 kousků a nee 224, jak jsem si myslila... to je tak, když si to někdo špatně zadá do sčotu...:p takže děkuji mým sousedům i nesousedům za hojnou podporu dárkama a zítra už mi nic neposílejte, jsou tu potřebnější ;)

Naposledy upraveno: 31/10/15
  3. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Já ještě 18 houbiček a hotovo, mám tam osmihodinovky......moc sice nepadají, ale času ještě dost, zatím jsem v pohodě, všem co mají hotovo moc gratuluji a nám ostatním držím pěsti:):):)

4. Astat.

Astat. Stálice fóra

Já jedu jen tak zlehka, nikam se neženu, oblečen mýval, vydře chybí na hlavě dýně a tučňák s liškou už taky nejsou nudisti. :) K tomu parádní postup [​IMG] , a na baha jen pár bodíků a budu lvl 200, takže halloween víc než podařený. :)

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak nechtěl jsem se o tom moc rozepisovat, ale když už se to provalilo, tak to musím uvést na pravou míru. Ty oblečky nebyly pro mě, ale pro Caseyho. On to má rád a jemu se to líbí. A v Praze měly ty správný velikosti ..... :p

Hub mám spoustu navíc, možná kdybych to už neflákal, tak by se to dalo otočit ještě jednou.

6. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

Houbiček je poskrovnu, zatím jen 77 kousků, ale už mám z mlýna všechny látky, snad to půjde splnit :-D

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

gratulka vsem, co uz ukoncili, ja cekam na posledni padatka, netusim, kolik mi jich chybi, ale na posledni 2 ukoly u pavouka, zbytek uz hotovo. Casu je relativne jeste dost, tak snad muj zitrejsi a pondelni vypadek nebude znamenat katastrofu a dokoncim :) Ja myslim, ze pokud se mi podari dostat se sem aspon vecer, tak to daaaam :) Dekuji za prijemnou akci

8. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Tak jsem zjistila, že mi chybí už jen 4 houbičky, to je pěkný. Sklízela jsem před chvílí růže a teda moc se nepředaly, dala jsem je ještě jednou, tak se snad zlepší. Za chvíli mě čeká ještě posledních padesát kousků vaty a mlýn už jede na plné obrátky. Času je dost, tak nikam nespěchám, hezky pomaloučku, polehoučku, alespoň mi dýl vydrží zábava. :)

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný podvečer.

Stonek aktivován již ráno a čekala jsem na hedvábí. Dopadalo a já můžu napsat....hotovo.
    Ze stájí mám:
    2x ježka, ptakopyska, oranž. výrobu mléka
    Ze stromů:
    2x hvězdný XXL, ahmerstie, delonix XXL, rohovník XL, Avokádo XXL, Juvie XL, Liči XXL.

Akci hodnotím jako pěknou, pestrou, odměny dobré. Děkuji za ní.

S odměnama jsem spokojená... byly zadarmo, pouze to stálo můj čas. Nevím jestli to je tak, ale zdálo se mi, že včera se popustil kohoutek s vypadávátkama. Takhle dobře to ze začátku nepadalo.

Hlavní dík patří sousedům za dárečky. ;)

Pěknou hru a držím palce, ať jí všichni dáte ;););).

Madulka_cz

10. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),hezký večer farmáři,vše na pohodičku a v klídku ukončeno,aktivováno.. Akce skvělá a hodnotím na jedničku..:D
    Děkuji všem sousedům a sousedkám za dárečky;). Upřímně se docela začínám těšit na další akci,hodně to tu naši farmu oživuje..
    Přeji všem hezký večer a hodně úspěchů a já jdu na pivko..:p

11. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Tady se každý chválí,ale já se chválit nebudu, sedím tu od rána, plodin mám hafo, ale třpytivá houba nějak bídně pádá, dnes mi spadlo z polí za celý den jenom 6 ks , to je dost málo, už nevím co mám zasít, aby to padalo víc. Můžete mi poradit? Co bych měla zasadit?

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fíhá... po přepočtu, kolik mi chybí ještě akčního kvítí
    8)
    jsem předvedla, jaký jsem absolvent VŠE... ehm, přepěstováno akčního kvítí +1.635 ks
    a už mi chybí jen 7 houbiček
    a ...vypadávátek vlastně musím opět přepočítat... fíhá podruhé... ještě přesně 210 hedvábíčka

Tak nakonec není potíž houbičkování? Asi pomohli žampiony s masem k obědu :p

Hmm, ale hedvábíčka dopadají... anebo už se na Pavoučici vykvajznu?

13. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Elis1947 těžko radit co zasít, pokaždé to i z té samé rostliny padá jinak, ale mám vypozorováno, že se rostliny musí střídat, nedávat pořád to samé, většinou z druhé dávky nepadlo skoro nic nebo vůbec nic. A už jsem to tu na foru také četla, takže to není jen můj postřeh.:)

14. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

No nato že mi chýba ešte 360 pavúčich vlákien a 75 svetielkovačov tak z tých tajných sajní mi padlo toto : 2x holubník,kačací rybník žltý a rybárik :(

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hotovooo [​IMG] [​IMG]
    Teď jdu tlačit do stodoly[​IMG] Těm, co ještě bojují, držím palečky. Času ještě dost, to dáte [​IMG]

Naposledy upraveno: 31/10/15
  16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja už hlásim fajront.Tí čo ešte nemáte hotovo držím palce aby ste to zvládli,netreba hádzať flintu do žita;);).skalara.v namiesto toho ovocia a zeleniny by tam pristalo také malé živé čudoxDxD.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pavoučí hedvábé: Mám 753. Ideální stav 492. Plním na 153% Hotovo 81,8%
    stašidelná vata: Mám 11919. Ideální stav 6356. Plním na 187,5% Hotovo 100,3%
    třpitivá houba: Mám 177. Ideální stav 94. Plním na 188,3% Hotovo 101,1%

tak na noc šel karafiát tak snad ráno napadá aspon 110 hedvábí já jdu na pívo hooooooj

19. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

všechno napadalo tak jak jsem si přála a je hotovo. Všem co ještě čekají na hedvábíčka či houbičky držím palce, aby všeho měli dostatek

20. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Mne ešte chýba približne 50 svetielkovačov a mám hotovo,to by som mala za 66 hodín dať.Z TS mám rybárika,vtákopyska,vlka,žlté kačky,xxl acai,xxl rohovník,xxl banán,xxl papája,xxl cezmína a nejaké xl.Celkovo som z touto akciou spokojná,palec hore.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.