Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

Ahoj ja-pe,

prosím, žiadosti o darčeky sú povolené v jedinej sekcii a to zasílání a výměna dárků-tu.
    Samozrejme aj vám všetkým ktorým to málo padá, skúste si tam tiež napísať, určite sa nájde kopec dobrých dušičiek čo radi pomôžu :)

Prajem peknú hru

Hrnkajda, babako a Margziam tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezký den všem, těm, kdo mají hotovo, gratuluji, těm, kdo finišují, držím palce, já jsem teprve v půlce, neboť mě teď čekaly nečekané 12ti hodinové šichty a nechybělo mnoho a šla jsem znova nyní do práce, ale vše dopadlo dobře, tak se vrhnu do práce na farmě a snad to dám vše dohromady.

3. milostivas

milostivas Znalec fóra

ehmmm...tu se soutěží v počtu holubníků?? :) :) tak to já jich hlásím 66 :p :p

k akci..napěstováno,namleto,nasbíráno,čekám na posledních 48 bavlnek ,do večera snad napadají, a pak to tam nahážu... a budu čekat na další holuby :) :) :)

4. JMJH

JMJH Znalec fóra

Díky moc za radu.. Zkusila jsem, bylo hotovo hned, tak jsem, povzbuzena, zbourala i na dalších dvou plochách a zasela znovu, několikrát otočila.. a .. mám po dodání do 2 předposledních úkolů a zadání mletí na zbytek látek 480 pavoučích vláken.. A po spočítání, kolik bude chtít ten pavouk, vidím, že mi ještě hodně pavoučích vláken zbyde.. tak to jsem ráda.. Sice SH hodně ubylo, ale jsem ráda, že aspoň toto už mám z krku.. Teď ještě ty houbičky.. ještě jich dost chybí...

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Gratulace všem, komu se daří. Když vám ze 14-ti hodinových plodin vypadne 5 ks hedvábí... :cry: to se pak nestihne ani náhodou...

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To by clovek nerekl, co tu mate pavouku jako domaci mazliky :)
    No akce jeste bezi, tak stale si pote co vse zasadim prectu forum a zase jen pripominka, abych ty TS dal na plochu!
    Vypadavatkum mozna pomuze stridani kratkych a dlouhych, zvlast s pouzitim skleniku, mam tam ruze, coz kupodivu skoro nepouzivam - ale pri dalsi kriticky akci vymenim za tu SH u Cibule - jednak tam nehrozi neco jako 2* SH nebo 2* hnuj, ale hlavne tu cibuli stejne potrebuju na MJS, takze se pekne hodi...

Vypadavat ma 154 hedvabi/den, v tuto chvili ma byt 461 ([2.ukol]+1 ) nebo chybet 459, mam 1040 (chybi 0 ), mam 113% hotovo.
    Vypadavat ma 30 trpytivek/den, v tuto chvili ma byt 88 nebo chybet 87, mam 231 (chybi 0 ), mam 132% hotovo.
    Stav vaty : idealne 5948 kusu (1980/den ), mam 12402 z 11880 (104% ).
    Zatim uplynulo 50% casu, zbyva 71 hodin.
    Nezapomenout na Latky i z Baha mlyna, chce jich 4*33 po 5 minutach! (celkem 11 hodin), mam 132 hotovo.

7. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak i já mám konečně hotovo. Nebýt slabého internetu v předchozích dnech, mohlo být hotovo už dřív, ale nevadí.
    Taky jsem právě sklidil poslední vrbové chapadlo, takže mám splněné všechny 4 nové úkoly. Naházím to do nich večer.
    Všem, co ještě čekají na padátka, držim palce. Určitě to zvládnete.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda, tak vypadl z TS červený oslík, ježek 2x, žlutý kurník ... jsem potřebovala xD a na Baha stromky Hvězdný XXL 2x, Cesmína, Pitahaja XXL, Juvie XXL, Moringa XXL, a Kakao XXL ... proč ne .. lišta vezme všechno :p ... určitě přeji všem to, co ještě nemají :p

9. Margziam

Margziam Stará škola

Už je komplet oblečený i tučňák, ještě chybí poslední dva - vydra 2 úkoly, mýval 3 úkoly.. a pavouk... Chybí mi houbičky a ještě dost pavoučích vláken.. Lásku k SH nikde nemám, ještě mi nepadla, mám jen urychlený čas zrání u bavlny a urychlenou vodu u ní.. kaštánky taky nemám, to jsem tu farmu ještě neměla, když byly v akci.. :( Nebude nějaká další akce na získání kaštánků s řádkem na ně a stejným bonusem - pro ty, kteří tu tenkrát ještě nebyli???

10. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Já ještě dopěstovávám posledních padesát kousků akční na baha (asi jsem ty vaty špatně hlídala, musely nějaký zdrhnout, jinak nevím :D) a už jsem dala do mlýna dělat látky. Za chvíli budu sbírat růže, tak získám nějaká padátka. Ale jak tak na to koukám, tak jsem stále v plusu, i když těsně, ale teď to díky dlouhodobkám rychle dopadá. A pak se už budu těšit na další akci. :)

11. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    teď už jsem začala oblíkat lišku a tučňáka.
    Na nic zatím nemám takže si myslím že to nestihnu, ale uvidíme
    nikdy nic nepodceňuj.
    Na konci až dooblíknu všechny zvířata tak mě překvapilo, že tam je pavouček, nebo spíš pavoučice:p.
    No a těším se na ten bramboroví salát a holandský řízek.
    Už vím co budu snídat.
    Bramboroví salát.
    Někdy si to musim vychutnat.
    Mamka říká že přede mnou bude muset zamykat lednici.
    Moc se na zítří oběd těším.

A vrátím se ještě k té oblíkačce Hrnkajda to má splněný.
    Je moc dobrá a navíc má vysoký level takže jí toho vyskakuje mnohem víc než mě.:(
    No to ale neva splním třeba něco jiného a děkuji všem co mi posílají dárky moc vám děkuji.:D
    Čusky busky auto busky se svámi loučí Fofolamyš.
    Možná ještě napíši.;)

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Stonek je aktivovaný, 3 dekorace na ostrově pokladů, takže první úspěch :). Dalším ,,úspěchem" je odkrytí tajemných věcí, za zmínku stojí ptakopysk a tomel xxl. Teď ještě nasbírat 110 hedvábí a bude komplet hotovo ;).

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám vlastně taky hotovo, stonek aktivován a jestli dokončím poslední dva úkoly u pavouka už vlastně nehraje žádnou roli...dekorka sem, dekorka tam...podstata splněna, ale zbytek hedvábí určitě do tří dnů dopadá, tudíž to bude i s těmi dekorkami na druhou;)

14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Margziam,

tak to nevieme ani my, RT nám také informácie neoznamuje. Ak náhodou by niekedy táto možnosť bola, dozvieš sa to z Oficiálnych oznámení.
    Peknú hru

15. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Zdravíčko. Akce hotová. Moc děkuji RT za pěknou akci a sousedům za neúnavné posílání akčních vypadávátek. V tuto chvíli třpytivá houba + 33 kusů.

16. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Psali jste tu o bonusech ve skleníku, furt mi nějak uniká co je to ten kaštanový řádek? Jinak mi chybí poslední úkol na vydře a pak šup na tu tarantuly. Čekám na hedvábí, snad se ho i dočkám :oops:.

Teď jsem si přečetla pár řádků vejš a je to řádek na stonku?

17. Simík21

Simík21 Znalec fóra

z tajemna mám:
    myšičky, lanýžovku žlutou, prasečák červený a japaniskapros oranžádos xD
    2x garcinia, 2x baobab, fíkovník xxl, rohovník xxl, hvězdný xl a juvie xl xD no nekup to... :p ale abych nebyla nespravedlivá... garcoška a babobab bude dobrý na OaD ;)

18. honzi

honzi Komisař fóra

Mám komplet obléknutého mývala, zvládnu ještě vydru a jinak nevím... váznu na houbiškách... :(

19. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj mousicko, děkuju, ale mohli byste to dát do reportu (nebo jak se tomu říká), jako prosbu, že by o to byl zájem. Kdyby měli technicky možnost to dát jako akci jen těm, co mají farmu kratší dobu - myslím, že by to možné mohlo být.. ale nejsem odborník..

Idivacka - kaštanový řádek - to jsou zvířátka z kaštánků a farmář z kaštánků - bylo možné je získat před delší dobou v akci - asi oktoberfest nebo dožínky, nebo nevím v čem.. a byl k nim i řádek, který po zaplnění těmi kaštánkovými postavičkami a aktivování dává bonus, s jehož pomocí můžeme vyšlechtěné rostliny (s Láskou k superhnojivu) pěstovat na pohopolích 1 vteřinu (sekundu) - čili jsou vypěstované hned a padá z nich hodně padátek při akci..

Je to řádek na stonku.

A ještě mám radostnou zprávu - už mám šlechtění vran!!! :)

Naposledy upraveno: 31/10/15
  20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Taky hlásím, že mám zvířátka oblečená a řádek na stonku už pracuje. V tuto chvíli mám navíc 33 lysohlávek. Nedostává se mi ale hedvábí. Ještě mi chybí 142 kousků. Mělo by to napadat v pohodě, když ne, svět se nezboří. To hlavní mám.
    Tajemné stromy usadím na bahamku na noc. Tajemné chlévy jsem už sklidila a žádné příjemné překvapení se nekonalo. Ledový pták nikde. Získala jsem jen ptakopyska, žlutý prasečí chlívek, oranžový husí chlívek a doupě pro nenažraného vlka.
    Děkuji všem sousedům a přátelům za dárečky a pokud budete ještě posílat, prosím o hedvábí, houbičky už nepotřebuju.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.