Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JMJH

JMJH Znalec fóra

Efektivnější hnojení ve stromě mám aktivováno už dlouho a jinou runu nevidím na SH.. Tu vodu jsem tam dala až poté, co jsem viděla, že to chce přes 11 hodin růst.. Jak se to má ve skleníku aktivovat jako aktivní bonus? Myslela jsem, že všechny ty bonusy fungují automaticky poté, co jsem je získala??
    Mám u toho zelenou fajfku a myslela jsem, že tím je to hotovo a funguje to.. vykřičník nikde nemám a klikat na tu fajfku mi nejde :,(

Naposledy upraveno: 31/10/15
    evainfo, STYBI a tomokoco tohle ocenili.
  2. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

No.. z TS jsem nečekal něco extra, ale že by to dopadlo až takhle, tak to jsem nečekal...
    - 2x Holubník , 1x Obydlí pro mývala , 1x Kozí chlívek I: Žlutý
    Už mám celkem 7 holubníků. xD -.- Jestli někdo bude hledat holubník, tak ať napíše. :D
    K akci - Mám hotového komplet zatím jen mývala

3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Postupuju nějak pomalu kvůli hedvábí, dvě zvířátka jsou kompletní a dvě už jen poslední úkol. Mám furt málo hedvábí, kupovat ho nechci, tak snad napadá abych zmákla aspoň první úkol od Pavoučka, ten stonek.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

JMJH - ty bonusy musíš nacpat do slotů ve skleníku. Jinak nefungujou ;)

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

JMJH ve skleníku je ještě druhá záložka, teď nevím přesně, jak se jmenuje. Tam je 6 slotů, 2 jsou zamčené a do nich vkládáš bonusy, které jsi získala. Pokud nemáš ten bonus aktivní, nebude fungovat. Jde potom znovu odstranit a vystřídat něčím jiným. Ve F.A.Q. je určitě podrobnejší návod.

Zušlechtění 4ostlin

6. JMJH

JMJH Znalec fóra

skalara - který bonusy? Z toho skleníku? Jak???

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne ešte chýba 49 tej nite a to dnes dopadá.Lubin1234 čo to je proti mojím 13 holubníkom?V každej akcii ich dostávam.Do vlaku bude zase čo nakladať ak ho dajú ako prv.Nechal som si len 3 stajne a zase 10 by ich putovalo do sveta.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Vše o skleníku tady

9. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Tak já mám úkol kompletně splněn,vše odevzdáno.
    Ostatním přeji zdárné dokončení....

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

Zvěř oblečená, stonek aktivovaný, ale nitě nepadají, tak uvidím, zda se mi podaří mít dekorky 2X Ale i kdyby ne = tak mě to bavilo. :) Zelené houby bych mohla rozdávat, škoda, že to nejde....

kocúrMuro : no ba že jde, ale ne ty vypadané ze hřbitova, kterých mám nadbytek :)

11. Simík21

Simík21 Znalec fóra

jéé, koukejte co mi za bonus dala paní Vydra xD

12. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

huby ide posielať :) škoda že iba po jednej.ja čo hrám druhú hru tak ide darčekov posielať viacej aj 100 z jedného,a to môžem darčekov jednému poslať aj 1000.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

14. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak stonek hotový:) jen chybí hedvábí do dvou úkolů.. ale to určitě dám:p všem gratuluji kdo má hotovo ;) a ostatním držím palečky... času je ještě dost...

15. JMJH

JMJH Znalec fóra

Děkuju moc.. Tak to jsem nevěděla, při pročítání nechápala a vůbec tomu nerozuměla, o co tam vlastně jde.. Teprve teď mi to docvaklo, dala jsem tam tu Lásku k SH u bavlny, už mám u ní vykřičník, ale - doba růstu zůstává stále přes 10 hodin a do té doby mi kaštánky skončí a další bude možné odkliknout až za kolik dní.. to už bude po akci... :cry: Takže všechno na nic.. :cry::cry::cry:

16. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

JMJH - v tom případě by stálo za to, zasazenou bavlnu vybourat a dát ji znovu. Sloty musí být aktivní před zasetím.

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Chybí mi ještě 119 kousků hedvábíčka a nějaká ta houbička.Jsem zvědav, jestli to dám do večera. Díky těm padátkům jsem jak slimejš. Ovšem, zase se nebudu nudit. A navíc makám na úkolech v děsivce,tam mám restů.... Jeden jediný splněný komplet a ostatní rozdělané do třetiny, do půlky nebo čekám na nějaké rostliny, co zrají 6 hodin a tudíž přibývají pomalu. No, snad je tu více takových majitelů plantáží. Ještě alespoň týden by se mi opravdu hodil. Trepifajksl
    :p:)

18. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

netuším, jak to děláte, že máte všechny vyskakovadla. mě obojího dost chybí. hedvábí ještě 476 kusů, tak nevím nevím. ještě chybí 21 látek + do posledního úkolu. s houba jsem na tom obdobně - chybí 95 kousků....

19. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak hlásím na všech farmách hotovo,stonek aktivovaný.Poslední hedvábí napadalo z karafiátů.Nasadila jsem je včera večer a dnes celé dopoledne jsem brouzdala po lese a možná proto,že byly karafiáty přezrálé,tak vypadlo tolik hedvábí ( přes 120) a na Baha byl zázvor a taky slušná úroda hedvábí.Ještě mě 54 kousků zbylo,škoda,že ho někomu nemůžu poslat.Kdo má hotovo gratuji a zbytku držím pěsti,ať akci zdárně ukončí. ;):)

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Posledních 50 kousků hedvábí a bude také hotovo. Ještě je spousta času není kam spěchat. Gratulka všem co mají akci dokončenou a těm ostatním držím palce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.