Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To mi připomnělo jednu celebritu. Pro náš zvířátkový časopis jsem dělala článek Mazlíčci slavných. Oslovila jsem jednu recesistku, od které se dala čekat každá špatnost a ona se rozbrečela - prý měla ochočenou tarantuli a její přítel si na ni sedl. Takže teď nemá ani pavouka, ani přítele. Musela jsem se hodně překonat, abych se nechechtala nahlas a historku jsem s chutí uveřejnila.

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

dovedu, protože já bych asi v tom bytě nebyla ani minutu.
    manžel je za mlada choval, a taky mu parkrát utekli.
    Naštěstí dneka máme jen rybičky a žebrovníky a ty jsou ok.
    Ale, pavouka nebrat.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno na Halloweenu :) tak když se už tady psalo včera večer o počtech, se taky přidám do klubu :D. Večer jsem zasela vatu s tím, že to ráno ještě jednou otočím a padla:p a šli s přáteli oslavovat. Po půlnočním příchodu jsem sklidila a zasela .. no samozřejmě před chvilkou to stejné a teď koukám, že mám navíc zaseto 1 600 vaty xD -.. až u druhé kávičky mě to trklo :p.
    Takže po šampáňu nic nepočítat [​IMG] .. jsem všechno zrušila. Zvířátka jsou v kostýmech, kromě pavouka a ještě mi chybí hedvábí 155 kousků a houbiček jen 5 kusů :p. Všem skvělým sousedům moc děkuji za dárečky a všem držím palečky ;)

Naposledy upraveno: 31/10/15
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo :inlove:

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni ještě chybí 20 hub a 139 hedvábí. Jde to jaksi pomalu, ale počítám, že zítra ráno by mělo být komplet hotovo :). Splnil jsem 4 zvířata, do posledního budu dodávat postupně. Tajemno je na ploše, tak jsem zvědavý.

6. DivasPopi

DivasPopi Pisálek fóra

Tak jestě jednou otočit akční plodinu a mám vypěstováno :) Pak už jen ty slavná vypadávátka co ne a ne padat :/ Po napěstování budu sázet dlouhodobky a stromy, tak snad z těch to bude padat, ale nevím jak na tom hřbitově.

Průběžně doplňuji, takže mýval je hotov. Ostatní zvířátka ze 2/3 :)

7. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Ja už finišujem...zajtra,alebo dnes večer by som mala mať hotové už zbieram biele chumáče...ináč z tajomných sadeníc vypadli samé stromy,ktoré šli do lišty a o chlievoch je škoda sa vyjadrovať...

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Ráno jsem si udělala radost a aktovovala jsem si stonek. ;)

Dodám ještě asi 75 ks hedvábí a celá akce je splněna.
    Jelikož dnes na chvíli opustím domov, tajemna jdou na plochu a jsem zvědavá, až je odtajním. To mi budou oči lézt z důlku, jak se budu bát je odtajnit. Bojím, bojím o_O.

Gratuluji vše, kdo má hotovo a mnoho štěstí při plnění úkolu ostatním.
    Všem přeji fajn den, u nás už mozoulek svítí a hned je člověku líp. ;)

Madulka_cz

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hlásím hotovo, z cibule vypadla poslední potřebná hedvábíčka ... a poděkování i sousedům - už mi neposílejte, pošlete těm, co ještě potřebují

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám nejspíš napěstováno - na jednotky to neřeším :p - teď jen čekat na hedvábíčka a postupně domlít potřebné látky. Jsem zvědavá, co ještě napadá, protože z jedné sklizně namelu tak 3-5 štůčků, no uvidíme.
    Ale pochlubím se, liška a mýval přinesli koledu a z tajemniček se vyklubaly:
    výběhy - kivi, rodeo ranč, oranžoví oslíci a holubník (měla jsem holubník a z OaD kiviho):)
    bahama stromy - hvězdný, baobab, mango XXL, juvie XXL a rohovník Xl (neměla jsem nic z toho :D) a další 3 se ještě klubou.
    Takže výroba kostýmů pro lišku a mývala se jednoznačně vyplatila ;). Pro mě určitě úspěšná akce:)

11. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Tak vám všetkým gratulujem xD .Ja to nestihnem ani keby čo bolo.chýba mi 400 pavúčich vlákien a 65 svetielkovačov. :oops:

12. doben

doben Ikona fóra

Tak konečně mám vše namlto. Chybí mi 60 hub, jenomže na hřbitově mi v současné době vypadnou z 6ti hodinovky 3 houby. Jestli někdo můžete, tak prosím pošlete. Hedvábí na stonek dnes dopadá. A uvidím, jestli si vezmu i ty dekorky.

13. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Mám také vše namleto, ale těch houbiček mi padá poskromnu. Děkuji mím aktivním sousedům za výpomoc:inlove:.
    Tak houbičky padejte:D:D:D.
    Všem farmářům přeji pnoho štěstí;).

14. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Látky na kostýmy pripravené. Problém ako vždy vypadavátka. Ale už mám na všetkých lúkach dlhodobky. Chýba mi ešte 320 pavúči hodváb a a100 trblietavá huba. Víkend mám pracovný,poobedné zmeny, tak som zvedavý ako to dopadne.
    Veľa šťastia Vám želám pri plnení úloh. ;)

15. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Tak napěstováno mám do zásoby,jen ty vypadávátka nechtějí vypadávat .......že by na ně byla zima? :D

16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak už je uděláno, už je hotovo, houbičky dopadaly včera z poslední várky od cerebroklice vypadlo 7 houbiček, no a pavoučí hedvábí dopadalo dnes, na tom hřbitově se vypadávátka pohybovala neuvěřitelným způsobem, jednou byly 4 ,3 houbičky jindy žádná no byla to jízda, přeji příjemný víkend a ať se ty vypadávátka umoudří, akce udělána bez košíků a nákupu vypadávátek, ahoj

17. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Ještě poslední úkol u mývala a hurá na pavoučka. Dneska ráno jsem sklidil TS na bahamě a výsledek:
    4 X pandánová palma XXL
    1 X juvie stepilá XXL
    1 X tomel japonský XXL
    1 X cesmína paraguyská XXL
    1 X hvězdný strom XL
    :D:D:D
    No snad se podaří vyměnit za něco zajmavého

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hrnkajda: .. jak jsi věděla, že čekám na Tvoji poslední houbičku? :inlove:[​IMG] teď už čekat jen na vatičku :p

19. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak zvířátka mám oblečena a teď čekám na posledních pár houbiček a na hedvábí, abych tím uctil tu pěknou pavoučici. Alespoň mi připadá jako ženská, tyhle úsměvy mají, když něco chtějí!!!!!!!! Jinak děkuji sousedům za dárky a všem, co už dodělali úkol - gratuluji!!!!!! Kutílek1929

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sazeničky se vydařily :)

Kytky mám napěstovaný a chybí mi jen pár kousků hedvábí a nějaký houbičky, což už dneska asi napadá.

Pomalu si přehazuju farmu na normání "chlívkový" režim.

......................................................
    Jó, a už mám 7x vrbu chapadlovku.
    .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.