Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

niekomu padajú z paradajok hríby a mne nepadne ani z kvetovca.je síce pravda že nemám žiadne bonusy ale čo už zase nemôžem mať všetko hotové keď to hrám od 15.10.2015.neviem čo už mám sadiť :oops:

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak už hlásím že mám taky hotovo;)

3. Simík21

Simík21 Znalec fóra

strašivata dopěstována... 12 posledních žlutých hadříků se mele :p ráno se pustím do pavoučí příšery xD chybí už jen 360 hedvábu a 47 houbišek ;)

hedvábí: Mám 560. Ideální stav 365. Plním na 153,4% Hotovo 60,9%
    houbička: Mám 128. Ideální stav 69. Plním na 185,5% Hotovo 73,1%
    strašivata: Mám 11954. Ideální stav 4716. Plním na 253,5% Hotovo 100,6%
    tak dobrou noc a sladké sny a ať nám to zítra padá jako šílenýýý ;)

4. Filipov

Filipov Pilný autor

tak já už melu všechny barevný hadříky a ráno začnu s oblíkáním :p

5. findy22

findy22 Obyvatel fóra

kaolín11 - z tvého mazlíka jsem měla málem infarkt....
    Ještě dneska dooblíknu Vydru a Tučňák zůstane do zítra v negližé :p

6. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Ach jo, mně to vůbec nepadá. Bonusy zapnuté všechny možné a z deštného pralesa vypadnou z pidi políček 4 hedvábí. Jak to má potom člověk stihnout?

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zase ty TSka, snad je teda vysadim, zase skleroza!
    No pavoucky mam rad, ty mensi a bez takovych chlupu, pak mi neotravuju kolem otravny mouchy :)
    Ukol uz ceka jen na par kusu hedvabi, co se sebere hned rano :)

Vypadavat ma 154 hedvabi/den, v tuto chvili ma byt 372 ([1.ukol]+142 ) nebo chybet 548, mam 899 (chybi 21 ), mam 97% hotovo.
    Vypadavat ma 30 trpytivek/den, v tuto chvili ma byt 71 nebo chybet 104, mam 201 (chybi 0 ), mam 114% hotovo.
    Stav vaty : idealne 4792 kusu (1980/den ), mam 12402 z 11880 (104% ).
    Zatim uplynulo 40% casu, zbyva 85 hodin.
    Nezapomenout na Latky i z Baha mlyna, chce jich 4*33 po 5 minutach! (celkem 11 hodin), mam 132 hotovo.

8. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

To je skvelé:)
    je pol hodiny po polnoci a ja som si vytočila na kolese šťastia sejačku na 6 hodín:D
    lenže tá je už aktívna:wuerg:
    ja už mám zasadené>:(
    a chcem isť spat-.-
    tak kombajn bude v dispozícii ked ja budem spat:oops:
    škoda že ho nemôžem niekomu poslať:( alebo zastaviť :cry:

hlavne, že som klikala niekolko dní ako o dušu:D
    aj myšku som si zodralaxD...hihi,

9. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Hotovooóóó :) Môžem ísť do perín :) Dobrú noc ...

10. Margziam

Margziam Stará škola

Brrrrr, tomuhle říkáš mazlík??? Toho se bojím že je jedovatý a jeho kousnutí způsobí smrt.. Tomu bych ty jeho pavučiny raději nechala..

Doufám, že mi napadají, nebo nalítají i s houbičkami.. abych mohla mít všechny zvířátka tak, jako na tom obrázku dole.. Akorát tu kočičku bych potřebovala dostat v tom posledním dárku... jinak mi zůstane jenom na obrázku...

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Odtajnila jsem stromy-2x XXL hvězdný,1x XL hvězdný,2x baobab,1x XXL papája,nektarinka,1x XXL delonix. To by šlo ne?

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

dobré ráno - zelené houbičky mi dopadaly při ranní sklizni, ale stále chybí 259 x hedvábí,
    vše ostatní už mám a tak jdu začít s oblékáním a budu čekat na další vypadávátka

- všechna zvířátka oblečena - mám i aktivovaný stonek a uvidíme zda to na toho pavouka doskáče - dala jsem všude zušlechtěné růže z těch mi to padá dost

Naposledy upraveno: 31/10/15
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Náhodou , našeho miláčka máme už více než 10 let a za celou dobu nám utekl asi jenom 3x! Nikoho nepokousal. Na terárku máme zámek,protože byl docela šok , když jsme zjistili,že si dokáže otevřít dvířka nohama!:eek: Dovedete si představi histerickej telefon drahé polovičky,když bylo terárium dokořán!xD Samozřejmě , po telefonu se takováhle situace těžko řeší!Takže to muselo počkat až do příjezdu z práce! Pavouk si v poklidu hověl za lednicí a nebyl problém ho odchytnout!:)

Jinak akce od včerejšího večera splněna!!8)

14. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Díky všem za rady,jak na vypadávátka...většinu z toho praktikuji,ale bez větších výsledků.Tuto hru budu ráda, stihnu-li 3-3,5 zvířátka..napěstováno mám .Jen stále kritický nedostatek chundelatých vypadávátek.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno farmári.Môjmu pavúkovi už chýba posledná mašľa čili 120 ks hodvábu.Tak iba tie nazbierať a to už napadajúxDxD.

16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

napěstováno - čekámjen na vypadávky
    těm se moc nechce

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 já teda nevím, co mají farmáři proti tarantulím xD. Já mám doma taky jednu, sice má terárium, ale je zvyklá chodit volně po bytě a do terárka jí dáváme akorát žrádlo....přece jenom chytat cvrčky po bytě by nebylo to ono

K akci: komplet hotovo

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Až se jednou naučím plánovat setbu a u toho počítat, bude mé farmaření dokonalé. 2128 kytek navíc je trapas o_OxD Měla jsem sice vizi toho, že to nějak vypočítám, ale to už vlastně bylo pozdě. Mrknu kolik za vatu dostanu BZ a krejcarů, ale asi to žádný óbr příval nebude.
    Na komplet pavouka mi chybí 3 hedvábí, tak to už je brnkačka.
    Jo a fakt už někdo ukažte mazlíka v podobě třeba plyšovýho slona, protože těch chlupatých noh je nějak moc :wuerg::)

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: tak po ranní sklizni chybí ještě 8 hedvábíček, aby bylo vše hotovo ... taky už to mohlo vypadnout všechno ...

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Twinulka nic si z toho nedělej, já mám těch kytek navíc 2048 - se projednou napakujeme od RT :pxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.