Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

dle propočtů petaM2001... ( za tyto informace a propočty velké díky) jsem v pohodě, vše mám napěstované, látky vyrobené, jen to hedvábí ...velebnosti ...nepadá a nepadá. Farma už je uvedena do původního stavu, tak jen budu čekat, co kde vypadne:p...aktivované mám pro to vše. Zvířátka oblečeny částečně...je jim zatím móóóóc horko....došlo hedvábí;)

Naposledy upraveno: 30/10/15
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak mi chybí už jen nějakých 1600 strašikytek + 321 kousků hedvábí. Houby jsou kapitola sama pro sebe a tak mi jich chybí ještě 53. No, už je to veselejší. Večer sklidím poslední dávku, pokud nebude stačit, tak těch pár vypěstuji zítra a podle stavu hedvábí domelu poslední látky a naházím to do úkolů. Všechny zdraví Trepifajksl

3. STYBI

STYBI Velmistr fóra

právě jsem sklidila "keřík plný očí a vypadlo celých 7 zelených , mám jich už 149 tak to v klidu dopadá
    jinak mám ještě všechna zvířátka nahatá - nejprve vše napěstuji a pak to tam vrznu najednou

4. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak jsemúplně schvácená dorazila dom a už mi chybí sklidit poslední akční, namelu poslední barvu látek a pak už jen hospátka. To je vždycky v pohodě.

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska to vůbec nepadalo a to už mám farmu přestavěnou na stromy a chlévy, pole na hlavní louce s dlouhodobkami, 2 otočky stromů xxl a stále chybí 277 hedvábí a 40 hub. Houby už zítra nejspíš dopadají, ale toho hedvábí je potřeba ještě dost, ale doufám, že do konce víkendu to bude komplet :p. Ráno sklizeň obr stromů, xxl stromy, karafiátů..., tak zkusím přesunovat 4 Citrony a snad to bude lítat...

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak kupodivu visim chvili na hedvabi, houbicky jsem si pojistil u sousedu, no tak v pohode zitra bude hotovo... to u sousedky ty zeleny potvory chybi, ale melo by to vyjit do nedele, tak to taky bude dobry... nesnasim dve vypadavatka, dve nahody jsou zcela nevypocitatelny!

Vypadavat ma 154 hedvabi/den, v tuto chvili ma byt 338 ([1.ukol]+108 ) nebo chybet 582, mam 804 (chybi 116 ), mam 87% hotovo.
    Vypadavat ma 30 trpytivek/den, v tuto chvili ma byt 65 nebo chybet 110, mam 186 (chybi 0 ), mam 106% hotovo.
    Stav vaty : idealne 4353 kusu (1980/den ), mam 12402 z 11880 (104% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.
    Nezapomenout na Latky i z Baha mlyna, chce jich 4*33 po 5 minutach! (celkem 11 hodin), mam 132 hotovo.

7. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

ahoj,
    tý třpytivý houby už mám 100.
    No a jinak teď jsem dala mlít ty látky žlutá látka,modrá látka,fialová látka,bílá látka a od každé mám 12 kusů.
    To pavoučí hedvábí mam 55.
    Takže dobrý.
    Ahoj a hezký zbytek večera FOFOLAMYŠ.o_O

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, já zatím nic moc. Vázne mi to na vatě, ve středu jsem stihla rozpěstovat a včera a dnes jen 1x otočit po práci. Dávala jsem radši dlouhodobky ať něco napadá. Nějak valně to ale nepadá, měla jsem strach z houbiček, ale ty mám tak akorát v průměru, ale s hedvábím je to horší - to nepadá. :(
    Jinak zvířata mám zatím jen ve spoďárách. :D

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

To hedvádbí fakt není nic moc padavé. Ještě cca 360 ks lze splnit s přehledem,ale v jiných úkolech většinou padátka nehoním poslední den,bývají i v půlce hotové.

10. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj tak zatím bezva ale ty houby nepadají moc dobře ach jo no snad se umoudří. Přeji všem mnoho zdaru a nejen v akci. Janča;)

11. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

U mě liška a tučňák komplet,vydra a mýval napůl - momentálně stojím na hedvábí (1ks)
    Konečně se usmálo štěstí i na mě a hodně potěšily "Grónské" bahastromky z odměn :
    Pitahaya XXL
    Amherstie
    Nektarinka
    Pandánová palma XXL
    Mango XXL
    Baobab
    Juvie XXL
    Garcinia

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....tak ještě 53 hedvábíček a bude komplet hotovo....tímto děkuji všem sousedům a přátelům za posílání houbiček - a další už neposílejte, šetřete pro ty, kteří ještě nemají nasbíráno :)

13. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem konečně aktivovala živoucí legendu - doufám, že to začne padat víc. :) Sklízet budu až za tři hodiny, tak jdu čučet na film. Všem přeji hezký večer a ať vám to pořádně padá. ;)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, houbiček už mám 151 kousků :D. Ještě namlít 24 modrých hadříků. Ale stojím zase na vatě. Jak jinak :eek:. Chybí cca 2160 ks.
    Takže bude oproti původnímu plánu malé zpoždění, ale to je fuk. Však já do toho cíle taky docourám :p
    Zvířátka obléknu až zítra. To přežijou, dyť maj kožuch (tučňákovi dám aspoň trenýrky a fusekle, bo ten kožuch nemá o_O)
    Tak ať vám to hopsá

Edit: A, tak chyba ve výpočtu - hedvábí chybí cca 275 :eek: (paní čelka by měla vrátit diplom asi xDxD:eek:)

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

vše napěstováno, látky namlety a teď jen trpělivě čekat až to dopadá
    chybí 390 x hedvábí a 24 houbiček
    ty houbičky určitě dopadají zítra a na to hedvábí nasadím zušlechtěné růže snad to vyjde

16. AnettNelli

AnettNelli Pisálek fóra

tak já jsem odtajnila stáje a věřím, že se to ještě nikomu nepodařilo :D mám 4 x holuba
    ještě jedna otočka a bude hotovo až na vypydávátka je jich nějak málo

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v kdyby to šlo, ochotně poskytnu svoje přebytky - nějak jsem se nesoustředila a toto mi zbylo :oops:

18. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak už jsem oblékla Lišku a Mývala a teď na přeskáčku oblékám Vydru a Tučňáka.
    Vata mi padá docela dobře.... na noc dávám růže...houbičky posílají zlatí sousedi, kterým chci moc poděkovat :)
    Přeji hezký večer a moooooc vypadávátek:p

19. Margziam

Margziam Stará škola

Liška už je tu v komplet kostýmu a upíří liška (netopýří - upíří zuby nevidím) je na ostrově, aby mi dávala BBZ.. Ještě mi tam toho chybí moc odemknout a když ještě musím počítat na korálový ostrov.. mám tam zatím nakřečkovaných jen 214 zlatých banánů.. jestli to bude stačit...
    Té vaty mám přes 9.000, lišku komplet a ostatní 3 zvířata 3 úkoly hotové.. takže zbyde opravdu hodně.. nezvládala jsem ještě počítat..

Moc díky všem za padátka.. pořád jich je málo... hlavně houbiček... :(
    Teď mám na farmě karafiáty, tak uvidím, jak bude s hedvábím od pavoučků...

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Z cintorína besnáky napadali a už ich mám aj navyše.Pozberám z Baha a pralesu akciovku.Na ostatné plochy som zasadil cibuľku keď že mi toho hodvábu chýba 200 tak to ma trocha bude brzdiť,ale neva.To už dám z ľavou zadnou.Líška,mýval a vydra sú už komplet oblečení a tučniakovi treba ešte dorobiť posledný diel.Potom už len obliecť pavúkaxD;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.