Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak jestli kaolín jede vlažně, já jedu zpomaleně. Mohla bych se sice vymluvit na to, že na dvou plochách jedu zvířata do Noemovky, kterou ve svém levelu stále nemám dokončenou, ale kdo by mi věřil, že pasu kozy na čas xD
    Komplet oblečeného mám pouze tučňáka, je z něj vážně fešák :p Zbytek zvířat zatím čumí polonahých a tiše závidí. Vázne to nějak na všem, ale zítra vstávám v pět do moji milované práce, tím pádem se to všechno o pár hodin urychlí a pak se buď opravdu vrhnu na tu archu a nebo pojedu jahody - mám jich málo -.-xD

2. JMJH

JMJH Znalec fóra

Děkuju moc!! [​IMG] [​IMG] [​IMG] :)

U mě tučňák musí na komplet počkat, až mu nalítají potřebná pavoučí vlákna a houbičky.. A ostatní taky.. Jen liška už je spokojená..

Naposledy upraveno: 30/10/15
  3. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

S akčním kvítím jsem již za polovinou, krásně to naskakuje. Hřbitov se dnes překonal, ze sklizně zářící plísně 16 kousků, to je nejvíc, co mi dosud dal. Houbiček mám tedy 123, takže spokojenost. S hedvábím jsem zatím ještě v plusu, ale po dopěstování akční, se mu budu muset začít věnovat. Ale jde to dobře, takže super. Ať vám to všem jde pěkně od ruky. :)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka Hmmm , já je pásl včera večer!o_O To člověka nikdy neomrzí!:eek:
    Jinak ty houby lezou z toho hřbitova ,jak z chlupatý deky!:p

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Měla jsem cerebrokolice naseto jen na půlce hřbitova (na druhé zkouším zářící houby) a zatím má rekord. Z té poloviny vypadlo 8 houbiček, což ji zatím řadí v žebříčku nejvýš :)
    Hedvábíček stále žalostný stav - v současné době 0 Ks :eek:;)

6. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Mně na cestu přes blata září houbičky, a to v docela dostatečném množství, poud jich má opravdu napadat jen 175. Nerva mám akortát z těch zámotků.

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já mám úplně oblečenou lišku a tučňáka a vydru a mývala po druhý dárek.Chybí houbičky,ale do konce je ještě dost času,tak to snad napadá. :)

8. eli2006

eli2006 Vážený autor

RT.povolte stavidla na pavoučí hedvábí,vůbec to nepadá. Ještě včera to bylo docela v pohodě. Sklidila jsem hřbitov a taky to začíná být stejné.>:(>:(>:(>:(>:(>:(

9. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

v ÚT jsem utekla z práce,bo na mě nastoupila chřipka nebo nějaká jí podobná viróza,40-ky teploty,úplně mě odrovnala :( Za 3dny byly teploty pryč,naštěstí vše bez komplikací,ale ty doprovodné stavy slabosti,malátnosti a pod. nikomu nepřeju.Po chřipkový stavy nic moc,ale snad už bude jen líp.Měla jsem mít prac.víkend 12-14h/den,ale to bych se odrovnala,tak snad do PO budu OK.
    Pěstuju v klidu mezi spaním občas odskočím na čaj,spát už ani nejde (brní a trne celé tělo).Poho pole nedávám,ačkoli jsem doma,tak uvidím jak budu zvládat.Dlouhodobky na noc skrz vypadávátka nechávám až na později,až napěstuju dost akční a dle zbylého času.
    Vypadávátka moc nepadaj ani ze hřbitova,ještě dost času,tak snad dopadaj...

[​IMG] klik

...no ani nevím jak na tom jsem,dva převleky hotový+ jeden úkol z třetího.Zvažuju,že bych vyklidila Deštný prales a pěstovala i tam,stejně z těch stromů moc vypadávátek není.

Všem hodně štěstí při plnění a bacily ať se vám vyhýbají :p

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

13 houbiček z čaroděj. poháru :D Aktuální stav je 140 :music:Ale ta vata...to je bída a utrpení :oops: Asi se trochu pocourám :(
    Hnůj je drahej jako sviňa, tak to nejde ani pokrátit. No nic, času dost. Snad mi ty zvířátka zatím nenastydnou. Furt jsou holatý ;)

11. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Čauky,
    jak se vám všem daří?
    Mě docela dobře.
    Mamce taky dobře tak ahoj a hezký den ještě napíšu.:):):):):):):):):p;););););)

12. palni

palni Pisálek fóra

ahoj všem
    nevím jak to děláte ale mně nepadá ani houbička ani to pavoučí hedvábí. Akční už mám napěstovanou tak čekám co vyhodí rychlené maliny ale jak přitlačit na ty houbičky netuším.

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak teď nevím, mám tohle téma víc rozebírat a nebo to přenechat jiným...
    Přeci jen, hodin je málo a mohlo by hrozit plácnutí přes prsty a ty já budu dnes ještě potřebovat :p
    Začínám mít trochu zmatek v látkách, ta na půl oblečená zvěř mi v tom nadělala chaos, takže až teď udělám přesun do horského střediska, budu to muset hodit na papír a zjistit, co mi vlastně chybí. Nerada bych měla 5000 akčních kytek navíc xD

14. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Akce hotova, pohodově bez jakéhokoli nákupu za kačky a floreny.......stonek aktivovaný.....farma dána do pův. stavu.......svým sousedům děkuji za posílání akčních dárků a všem přeji ať se daří ;) :)

15. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Akce je to docela zajímavá vše jde v klidu není třeba s toho dělat horor je to přece jen hra.

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) tak čtyři zvířátka oblečená, stonek už maká, ale zatracená pavoučice chce ještě nějaké hedvábí, jako by si ho nemohla vyrobit sama, lenora jedna líná ...

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akce je prima, jen vypadávátka se ke mě nehrnou, akční ze všech pidipolí 48 a houbiček 11ks a to jsem aktivovala poháry na stromě, ted jsem nasela všude dlouhodobky, bo akční asi stačí, tak uvidím zítra:cry::)

18. doben

doben Ikona fóra

Napěstováno už mám od oběda, teď čekám na vypadávátka. Houbiček mám 97. Látky už mám namleté všechny kromě 20 ks modré. Tak jsem zvědavý, jestli se mi dnes podaří vše namlít. Jinak z celého hřbitova s cerebrokolicí mi vypadly 3 houby.

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a první rychlíci maj hotovo jak tak koukám já zatím:
    pavoučí hedvábé: Mám 567. Ideální stav 327. Plním na 173,4% Hotovo 61,6%
    stašidelná vata: Mám 11232. Ideální stav 4217. Plním na 266,4% Hotovo 94,5%
    třpitivá houba: Mám 136. Ideální stav 62. Plním na 219,4% Hotovo 77,7%
    mno večer dojedou akční na bahamce ,vrazíme tam zázvor a na zbytek karafiát a uvidíme ráno snad se hedvábe pohne:p

ps. ted jsem koukal že akce končí až v úterý tak to dopadá uplně v klidu

20. honzi

honzi Komisař fóra

Já jsem už teď s akcí maximálně spokojen, získal jsem totiž ledňáčky, které jsem doposud neměl. Teď jen dojít pro TS a získat Nektarinku :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.