Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Tak jsem dnes započala pěstovací maraton akčního kvítí. A na mé farmičce je pěkný šrumec:

Všichni pracovníci na mé farmě se snaží o co nejlepší výkony. A kromě straši kytek se všichni s nadšením pustili i do akční. S takovým nasazením nemám strach, že by se to nepovedlo. xD

Hedvábí jsem dorovnala a houbičky taky ujdou, je jich 63. Nejlíp mi to padalo z měsíční rosy, ta byla zcela srovnatelná se zářící plísní.

Tak hurá do toho. ;)

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Casey27: jses zvire? tak jedine naostro a nechat bimbat ;)

Jinak jsem se zase pobavila, asi zacnu na to hambate zvirectvo taky pohlizet jinak :-D

jinak jde akce tak nejak asi dobre, liska komplet oblecena, tucnak z casti, latky namlete temer vsechny (na tucnaka), ale stojim na padatkach. na hrbitove jsem pestovala vesmes jenom muchomurku zarivku a vypadlo pokazde 4-6 houbicek, takze po precteni fora vidim, ze mi to pada nejak dobre, na to, jak je to kratka rostlina... Jo a z duchu jsem mela dnes i vcera po ranu 16 kousku.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Sklidila jsem Drakulovu orchidej a vypadlo 5 hub, nic moc. A stromy opět zklamaly, ani jedna houba.
    Ale s těma třpytivýma houbama jsem se přehoupla přes stovku, hned to trojmístné číslíčko vypadá lépe.

Tak jsem také dostala dárky od nesousedů, které mám ale už v minulosti v přátelích. Pokud jim chci dárek oplatit, tak je vyhledávat mezi řadou přátel je k zbláznění. Sousedé jsou jasní, Ti jsou v seznamu na začátku, ale u těch dalších by to chtělo nějaké rozumné řazení, nejlépe tedy asi podle abecedy.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na našom trhu hnoj strach a hrôza.Stále to niektorých baví predávať 10 krát po 1 ks?Ja ho nekupujem mne stačí iba polievať aj tak mi chýba 5 x otočiť a budem mať napestované a podľa toho zajtra by som mal mať akciovku napestovanú.Tajné už mám na plochách tak som zvedavý čo s nich budem mať.Minulú akciu išlo všetko do lišty.Mohol by sa mi vyliahnuť jeden rybárik ktorého ešte nemám:inlove:,ale neverím tomu,že mi RT urobí radosť;);).

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: Tak přes poštu... přátelé.... seřadíš dle jména (seřadí dle abecedy... znaky a čísla dá dopředu), označíš hráče ( bohužel jen po jednom).. pak dole darovat a pošleš dárek ,-) Ale nevím, jestli není jednodušší vyhledat v normálním darování? Vyzkoušej a uvidíš co ti sedí víc.

6. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),ahoj všichni,tak jako obvykle jedu v klidu a v pohodičce,myslím že by to mohlo dopadnout dobře,sice ty radioaktivní houby lezou pomalu ale opět se vynasnažíme..
    Díky za dárky od sousedů a přátel.. Ať vám to všem lítá..;)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hlásím 66 hóbiček (kde se od včera vzaly, to nechápu:eek:. Bylo jich 26, než jsem večer omdlela. Ráno sklizňa plísně a odpoledne to samé, což zn. 20 kousků na sklizeň - týjóóó o_O). Začínám si myslet, že to dám:D
    Casey - tos neměl xD Já mám obrovskou představivost, v mžiku vidím všechno ve 3D a teď mám strach, že neusnu o_O Jdu si uvařit grog (ten prý kudy teče, tudy léčí :D)
    Edit: 15 houbiček z keříku plného očí :music: To by šlo :p (rajčata ani fň :()

Naposledy upraveno: 29/10/15
  8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ráno hubky z osmihodinovky 16 kusů, pak ze 6ti hodinovky 3ks a teď z duchů 6 hodin 18 kousků. Nevím dle čeho je to nastavené ale padá to stejně rychle jako tisícovky z nebe. Je to akce na pohodu, zkusím pokus půl pole, třeba ty hubky oprčím na 20 kousků ze hřbitova.

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Casey27
    to je dobrá rada, to jsem vůbec netušila, že přes přátele jde posílat dárek. Já to říkám stále, na foru se dozví člověk věcí .... Díky;)

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ještě jedna otočka akční a bude hotová :). Hedvábí mám 420 ks, houba 70 ks. Houby dělají trochu problém, ale myslím, že to nakonec napadá :D. Trošku přestavím farmu na stromy xxl a ráno stromy + chlévy, ať to padá. Večer dám vyrábět 3 barvy látka a během zítřka tu čtvrtou až bude dost hedvábí :p.

11. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Zkoušel někdo přidávat na plochu pidipolíčka bez kombajnu? Hrůza. Ta grafika je úplně v háji. To někdo zase chce, aby jsme kupovali kombajn.

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

PepanPM

To není grafikou, a není to o tom, abysme kupovali kombajn. Za prvé je to už dlouho, a nejenom u malých políček. Mě to blblo i u velkých. Dala jsem jedno pole, a druhé už mi svítilo červeně, a nešlo položit ani náhodou, a za druhé například u mě to dělá jen v prohlížeči Google. Na mozille nebo v nějakém tom prohlížeči Microsoft edge, mi to jde úplně v pohodě :)

Z toho plyne co? Že ne vždy je chyba jen na straně RT :D

Naposledy upraveno: 29/10/15
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tjooooo, hnůj téměř za tisícovku kousek, tak to tu ještě snad nebylo o_O

527 hedvábí, 117 houbiček a 7201 plodiny, tak to docela jde, na noc půjdou zase dlouhodobky, času dost, stejně budu čekat na padátka xD

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pepan PM: Ke kombajnu, pidipolíčka bez zkouším každou akci ke konci měsíce, kdy peníze potřebuju na jiné věci, ne zrovna na kombajn. Je to opruz, ale RT za tohle nemůže. Můžu si za to sama.

Margziam, Hrnkajda a babako tohle ocenili.
  15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

dnes to padá velmi málo - snad se to zlepší jinak budu muset nasadit dlouhodobky se superhnojivem

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak houbicky jdou dobre, protoze teda hlavni prijem je od sousedu, pestuju na hrbitove to co potrebuju, ne to co nejvic pada... tak to mam kliku...
    S tema ostatnima je to v pohode, akorat zitra dam posledni sklizne a budu jen cekat na hadry :)
    Dumam teda zda fakt delat hnuj, vypada to ze s tim trhem nic neudelaji, takze bude asi jedina jistota ve vysoky cene a nedostupnosti...

Vypadavat ma 154 hedvabi/den, v tuto chvili ma byt 182 ([0.ukol]+182 ) nebo chybet 738, mam 485 (chybi 435 ), mam 52% hotovo.
    Vypadavat ma 30 trpytivek/den, v tuto chvili ma byt 35 nebo chybet 140, mam 115 (chybi 60 ), mam 65% hotovo.
    Stav vaty : idealne 2344 kusu (1980/den ), mam 5962 z 11880 (50% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 115 hodin.
    Nezapomenout na Latky i z Baha mlyna, chce jich 4*33 po 5 minutach! (celkem 11 hodin), mam 66 hotovo.

17. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Nazdar soufarmáři.
    Tak po vrácení se do pracovního procesu jsem naprosto vysosaná. Nejenže jsem poslední dva dny opravovala dokumentaci po kolegyních, takže jsem naprosto zazdila soutěž, začala jsem pozdě, ale to nějak půjde. Jen chudák Fofolka, ta přeci jen díky nepřípravě bude mít maličko problém s vyskakovátky.
    V běhu řeším další resty po kolegyních, mám z toho hlavu v pejru, domů chodím po 18 hod. no nevím, jestli tuhle soutěž dám.
    Dnes jsem vyřízená jak žádost. Úplně grogy, ale jdeme se veselit. Já dnes slávím již po 15té své krásné 25 narozeniny. Všichni s tím souhlasí, všichni to akceptují, takže je mi i nadále 25, no není to úžasné? Možná, že bych to tak za 5 let mohla přehodnotit na 30, ale ještě si to rozmyslím.
    Zdar a sílu všem kolegům a kolegyním, co pěstují.

18. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj ,tak snad zítra ráno dodělám pěstební maratón,a pak nasadit něco,aby to padalo ,s houbičkami jsem na tom asi v průměru mám 85 ks.Všem farmářům držím palce.
    hrnkajda přijmi gratulku.

19. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahojky,
    dnes už mám 2043 strašidelné vaty.
    Dobrý je že ta nová luka je jen na pěstování na Helloween a na Děsivku.
    Ta louka je výborná a žádná jiná se jí nevyrovná. :)
    Fofolamyš

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Oblékla jsem vydru, mývala a částečně lišku a došlo mi nasyslené SK, takže teď už to půjde pomalinku, ale není kam spěchat, času dost ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.