Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Bych ti prala videt tu svatecni romantiku u nas :p Dite u babicky a dedy na chate, doma zapnuty dva kompy s Farmeramou a po celym obyvaku Audi :D Kuchla jsem o vikendu interier vc. koberce z jedne pekne, protoze v kvadru je spotrebovany a ted ho tu drhnem a v pauzach sklizime xD

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka Tak se pochlub![​IMG] Nedržela si náhodou tu 45 minutovku?xD

3. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak dnes končím s 50 houbičkami a 511 kusy hedvábí, plodin mám jen necelých 2000 + zaseto všude, jedu už jen s vodou, mohla by být napěstovaná zítra večer, teda pokud se donutím vstát ve 2 na sklizeň.
    Dobrou noc všem a ať vám to padá (houbičky).

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p houbiček 97, hedvábí 212, vatičky zatím 1250 a zaseto, za chvíli sklízím - na začátek to není zlé xD

5. máťochov

máťochov Stará škola

Chce mi tu někdo naznačit, že mám točit rajčata???? To snad ne:eek:.

Medvánek - 97 houbiček??? Kam na ně chodíš;).

Edit: plný hřbitov pidipolí se zářící plísní = 23 houbiček:). Tak je to správné, tak to má být.

Naposledy upraveno: 28/10/15
  6. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Asi pôjdem na hríby do lesa keď mi tu nepadajú :)

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak 10 chapadlových stromů sklizeno a ani jedna houba! Že by to pod nima nerostlo? [​IMG]

a z květnatce jich vypadlo pouhých 5. A otočka vampýřích rajčat dala rovnou nulu, ani hřebíček nepřišel .....

Nevím, nevím, tudy moc cesta k cíli nevede, ale bohužel jinou neznám. Johnové přes zdi hřbitova nesmí....., v tuto chvíli jsem na stavu
    a už se to nezmění, na hřbitově už dneska sklízet nebudu.

Za chvíli ale sklízím akční plodinu, předělávám na pole 1*1 a na noc dávám taky akční, ať si tam leží klidně ladem .....

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak Vaše počty teda nestíhám :oops:
    houbiček 34,
    hedvábí 196,
    akční kvítí 770 (a zaseto na 3 plochách)
    deky 0 (namelu až vypěstuju)

a to jdu na 2 dny do práce... asi budu muset vybourat stromy, chjo

hubabuba1968
    poslyš, však jsem psala, že teď "malošek", tzn. že mi na klíně sedí 3leťák a tluče do klávesnice 8) zato, že nechal maminku napsat 3 řádky, mohl psát taky... a někdy mám pocit, že ti moji 3 chlapi opravdu mluví mongolsky. I když, tu bych se třeba zvládla naučit. Ale tu mužštinu? I když jsem byla vychovaná mezi 2 bratry, displeje na čelo bohužel ještě nevynalezli ;)

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Twin
    bbow
    kaolín - Pokud se bude počítat společné farmaření spřátelených měst tak vyhráváme. Nebo když nepůjdu vůbec spát, tak těch rajčat budu mít taky kopec. Ale jinak vedeš, uznávám a už mi dneska nic neukazuj, nebo začnu mít trauma, že mám všeho málo xD
    Každopádně, sranda byla a to je hlavní :) Pokračování zítra, volá na mě duchna, ať už jdu pod ní :p

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mám svá místečka, hledám třeba mezi čarodějnými poháry xD a taky mám hodné sousedy ;)

evainfo, elizabeth9016 a máťochov tohle ocenili.
  11. kaolín11

Medvánek Tos těch sousedů musel mít hodnejch aspoň 50 nééé???xD
    konečnej dnešní stav........[​IMG]

Janina0971, megi1967 a babako tohle ocenili.
  12. máťochov

máťochov Stará škola

Rajčata = 0
    Já to vidím na poklidné 3 sklizně zářící plísně každý den a v klidu to padne;).

Dobrou.....

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Tak tam hoď ještě jednu předehru rajčat a budeme si fifty fifty ,-D [​IMG]

14. kaolín11

Neboj, za chvíli sklízím Muchomůrky a o 2 houby tě předběhnu!;) možná..........

Nakonec muchomůrky daly 2 houby. Je to fakt žalostný,nepadá to zničeho,nejlépe asi vycházejí rajčata.

Naposledy upraveno: 28/10/15
  15. slootr

slootr Baron fóra

Kaolín: Tak to já mám muchomůrky na houby. Vlastně ani na houby ne. Ze sklizně plochy muchomůrek ani jedna. :(

16. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

krasna prace

babako tohle ocenil(a).
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co tak blaznite, mam to jen 6 otocek celkem a to nemam mytinu, takze v klidku - sousedici zajistili naprostou pohodu ve vypadavatkach, tak uz je to jen na tom pestovani, takze nedavam ani na noc :)

Vypadavat ma 154 hedvabi/den, v tuto chvili ma byt 67 ([0.ukol]+67 ) nebo chybet 853, mam 247 (chybi 673 ), mam 26% hotovo.
    Vypadavat ma 30 trpytivek/den, v tuto chvili ma byt 13 nebo chybet 162, mam 34 (chybi 141 ), mam 19% hotovo.
    Stav vaty : idealne 863 kusu (1980/den ), mam 2742 z 11880 (23% ).
    Zatim uplynulo 7% casu, zbyva 133 hodin.
    Nezapomenout na Latky i z Baha mlyna, chce jich 4*33 po 5 minutach! (celkem 11 hodin), mam 0 hotovo.

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já 46 houbiček,ráno bude hotová modrá a bílá látka.Pokud napadají houbičky,tak to bude v pohodě.Nejdřív všechno napěstuju a posbírám padátka a pak dodám do úkolů.Pro dnešek dobrou noc. :)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nejlíp padaj houbičky od sousedů... :D

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ránko :) dnešní stav hedvábí 329, strašidelná vata 4 140 a houbiček 41 .. zaseto na hlavní a Baha, nechám pidi pole jen s vodou a myslím, že to v klidu napadá :sleepy: :p. Dala jsem ve mlýně vyrobit žlutou látku hned z kraje a budu tak pokračovat, oblékat je asi začnu naráz, aby si nezáviděli xD. Přeji hodně třpytivých houbiček ;) ..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.